Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a co třeba takoví Sims, tam máš taky různá povolání, zvedání skillů, hromady itemů, roleplay.. *1*
  • Na to už se třepu, Srdce z kamene byl úplně top a od tohodle očekávám něco podobného.
  • Ukaž nám prosím nějakou uzákoněnou definici pojmu "RPG" :-D
    Bych řekl, že Dark Souls splňuje vše, co si drtivá většina pod pojmem RPG představí (tedy několik class postavy, levelování, upgradování různých skillů a hromada zbraní a zbroje kterou postupně lootuješ a vylepšuješ). Takže nějak nevidím problém, to za RPG označit, ne? Samozřejmě se můžeš v rámci flamu hádat o tom, že to tak není protože ty to vidíš jinak, než skoro kdokoliv jiný. Ale bude to marný boj :-D Ty možná RPG definuješ jako hra v bohatým příběhem v otevřeném světě. Přesto budeš asi jediný, kdo GTA označí za RPG hru :-D
  • No řek bych, že se to fakt zlepšuje. Vidím to i na sobě. Podle mě ti největší piráti jsou lidi, kteří na hry nemají prachy a nebo ti, kteří sice mají trochu peněz, ale radši je dají za něco, co potřebují (chtějí) víc. Jinak řečeno - děcka bez stálého příjmu, kterým rodiče nekupují každý měsíc dvě hry. Tak nemají na výběr a jdou na torrent. Sám jsem to kdysi znal. Ve svém dětství jsem žádné kapesné nedostával a všechny moje úspory byly to, že o vánocích bo k narozeninám jsem dostal nějakou tu stovku. Nu a když člověk miluje hry a rád hraje tak co má dělat. Na svou obhajobu můžu dodat, že od doby, kdy jsem vychodil školy a začal makat, už neznám žádný warforum ani torrent ani uložto. Steam i gog se mi plní originálkama až po okraj (další přírůstek bude již předobjednaný blood and wine) a dokonce jsem u sebe objevil milou vlastnost, že si zpětně kupuju hry, které jsem už kdysi dohrál jako pirátské kopie.
  • Jakej hype ty magore? za posledního pulroku o tom nemůžu najít na celym netu nic jinyho než, že se to bude odehrávat v toussaintu, "který je nezasažený válkou a ve kterém pohoda a bezstarostnost skrývá děsivé a krvavé tajemství" + k tomu dva obrázky. To je teda hype jaxviňa. Až za poslední cca dva týdny vyšlo 45 sekundové video a 5min. vývojářský deník toť vše.
  • DS3 neni rpg, je to akcni hra. Je to koridor bez zamereni na pribeh. Ze to ma levelovaci system z toho nedela rpg. Je to super hra, jen ne rpg.
  • Je to ohlášeno jako poslední obhas do Witchera 3. Vzhledem k tomu, že CD project není známý jako žvanil, tak bych jim i věřil.
  • Takových je dost. I když situace se zlepšuje. V době kdy se hry vypalovali (takže se za ně pirátovali většinou platilo), si pamatuju lidi kteří dali pirátovi víc, než co stála originálka v levných knihách... protože přece nebudou vyhazovat peníz za originál. U některých lidí je to bohužel zakořeněno, že kupování her je něco ostudného.
  • Nezapomeň pak rodině poslat screenshoty z dovolené.
  • Už se těším. Ale asi se k tomu dostanu až v létě. Tohle si chci užít hezky od začátku v kuse. A bude to na dlooouho. A květen/červen ještě vychází hromada jiných menších her, které by mě od Witchera lákali. Takže si je odbudu asi dřív :-D
    A pak okurkovou sezónu celou zabiju tímhle. Aspoň to bude i komplet dopatchované.
  • Šéfe jedu na dovolenou do Toussaint na týden. Jo jo to je ve Fancii.
  • ,,srdce z kamene,, melo super zaporaka...obavam se, ze druhy datadisk sklouzne ke ,,klasice,, ale i tak to snad bude stat za to.
  • Wow, to teda! Celá 3 videa a s nimi související 3 články za poslední 2 týdny, když to za necelé 2 další vychází, a 2 týdny předtím první oznámená sada obrázků - all aboard the hype train! *1* Jo, jasně....
  • škoda, že denuvo už je dávno prolomená a já už pařím vše co jde ;)
  • Still
    Nemyslím si, kryplů, kteří se chlubí stahováním her, je plný internet *15*
  • taky je delsi, lepsi a na zaver levnejsi, tak proc ne? *1*
  • ChallengerCZ
    On myslel až si stáhne legálně zaplacenou hru z GOGu, protože nikdo nemůže být takový kréťan, aby se vytahoval, že je obyčejná zlodějská špína.
  • ze všech RPG tohoto roku se nejvíce těším až se dostanu k Dark souls 3 a tomuto datadisku, srdce z kamene bylo FENOMENÁLNÍ uplně jsem to miloval, připomínalo mi to i částí nějakou hru od telltale ale zároveň byla skvělá i akce... no snad i lepší než v původní hře. Nevěřím že toto by zklamalo, očekávám pecku jako před lety typu Shivering Isles k Oblivionu *4*
  • Hlavně aby ty hry byly kvalitní a primárně na PC.
  • jde o to ze mohli W3 prodavat ne jako housky na krame, ale jako housky ve trech kramech..
    Co zatim vim tak vetsina nejlepsich piratu co delaj cracky to zabalila a uz to skoro nikdo ani nezkousi, mozna az pokroci technologie tak to nekdo crackne, ale rozhodne to bude trvat. maly studia Denuvo nepouzivaj, tak nemuzou vyhodit penize oknem..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit