Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt představuje nový region Toussaint z datadisku O krvi a víně
19.5.2016 | Adam Homola
79 příspěvků
-
a co třeba takoví Sims, tam máš taky různá povolání, zvedání skillů, hromady itemů, roleplay.. *1*
-
Na to už se třepu, Srdce z kamene byl úplně top a od tohodle očekávám něco podobného.
-
Ukaž nám prosím nějakou uzákoněnou definici pojmu "RPG" :-D
Bych řekl, že Dark Souls splňuje vše, co si drtivá většina pod pojmem RPG představí (tedy několik class postavy, levelování, upgradování různých skillů a hromada zbraní a zbroje kterou postupně lootuješ a vylepšuješ). Takže nějak nevidím problém, to za RPG označit, ne? Samozřejmě se můžeš v rámci flamu hádat o tom, že to tak není protože ty to vidíš jinak, než skoro kdokoliv jiný. Ale bude to marný boj :-D Ty možná RPG definuješ jako hra v bohatým příběhem v otevřeném světě. Přesto budeš asi jediný, kdo GTA označí za RPG hru :-D -
No řek bych, že se to fakt zlepšuje. Vidím to i na sobě. Podle mě ti největší piráti jsou lidi, kteří na hry nemají prachy a nebo ti, kteří sice mají trochu peněz, ale radši je dají za něco, co potřebují (chtějí) víc. Jinak řečeno - děcka bez stálého příjmu, kterým rodiče nekupují každý měsíc dvě hry. Tak nemají na výběr a jdou na torrent. Sám jsem to kdysi znal. Ve svém dětství jsem žádné kapesné nedostával a všechny moje úspory byly to, že o vánocích bo k narozeninám jsem dostal nějakou tu stovku. Nu a když člověk miluje hry a rád hraje tak co má dělat. Na svou obhajobu můžu dodat, že od doby, kdy jsem vychodil školy a začal makat, už neznám žádný warforum ani torrent ani uložto. Steam i gog se mi plní originálkama až po okraj (další přírůstek bude již předobjednaný blood and wine) a dokonce jsem u sebe objevil milou vlastnost, že si zpětně kupuju hry, které jsem už kdysi dohrál jako pirátské kopie.
-
Jakej hype ty magore? za posledního pulroku o tom nemůžu najít na celym netu nic jinyho než, že se to bude odehrávat v toussaintu, "který je nezasažený válkou a ve kterém pohoda a bezstarostnost skrývá děsivé a krvavé tajemství" + k tomu dva obrázky. To je teda hype jaxviňa. Až za poslední cca dva týdny vyšlo 45 sekundové video a 5min. vývojářský deník toť vše.
-
DS3 neni rpg, je to akcni hra. Je to koridor bez zamereni na pribeh. Ze to ma levelovaci system z toho nedela rpg. Je to super hra, jen ne rpg.
-
Je to ohlášeno jako poslední obhas do Witchera 3. Vzhledem k tomu, že CD project není známý jako žvanil, tak bych jim i věřil.
-
Takových je dost. I když situace se zlepšuje. V době kdy se hry vypalovali (takže se za ně pirátovali většinou platilo), si pamatuju lidi kteří dali pirátovi víc, než co stála originálka v levných knihách... protože přece nebudou vyhazovat peníz za originál. U některých lidí je to bohužel zakořeněno, že kupování her je něco ostudného.
-
Nezapomeň pak rodině poslat screenshoty z dovolené.
-
Už se těším. Ale asi se k tomu dostanu až v létě. Tohle si chci užít hezky od začátku v kuse. A bude to na dlooouho. A květen/červen ještě vychází hromada jiných menších her, které by mě od Witchera lákali. Takže si je odbudu asi dřív :-D
A pak okurkovou sezónu celou zabiju tímhle. Aspoň to bude i komplet dopatchované. -
Šéfe jedu na dovolenou do Toussaint na týden. Jo jo to je ve Fancii.
-
,,srdce z kamene,, melo super zaporaka...obavam se, ze druhy datadisk sklouzne ke ,,klasice,, ale i tak to snad bude stat za to.
-
Wow, to teda! Celá 3 videa a s nimi související 3 články za poslední 2 týdny, když to za necelé 2 další vychází, a 2 týdny předtím první oznámená sada obrázků - all aboard the hype train! *1* Jo, jasně....
-
škoda, že denuvo už je dávno prolomená a já už pařím vše co jde ;)
-
Nemyslím si, kryplů, kteří se chlubí stahováním her, je plný internet *15*
-
taky je delsi, lepsi a na zaver levnejsi, tak proc ne? *1*
-
On myslel až si stáhne legálně zaplacenou hru z GOGu, protože nikdo nemůže být takový kréťan, aby se vytahoval, že je obyčejná zlodějská špína.
-
ze všech RPG tohoto roku se nejvíce těším až se dostanu k Dark souls 3 a tomuto datadisku, srdce z kamene bylo FENOMENÁLNÍ uplně jsem to miloval, připomínalo mi to i částí nějakou hru od telltale ale zároveň byla skvělá i akce... no snad i lepší než v původní hře. Nevěřím že toto by zklamalo, očekávám pecku jako před lety typu Shivering Isles k Oblivionu *4*
-
Hlavně aby ty hry byly kvalitní a primárně na PC.
-
jde o to ze mohli W3 prodavat ne jako housky na krame, ale jako housky ve trech kramech..
Co zatim vim tak vetsina nejlepsich piratu co delaj cracky to zabalila a uz to skoro nikdo ani nezkousi, mozna az pokroci technologie tak to nekdo crackne, ale rozhodne to bude trvat. maly studia Denuvo nepouzivaj, tak nemuzou vyhodit penize oknem..