Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidlec
    Jelikož je obsáhlejší než film a tudíž i vhodnější. Je tam více prostoru pro kreativitu. Plus mi Dickova vize budoucnosti přišla o něco lepší než Scottova.
  • misho8723
    Inak ten ShellShock spomínaní pri inšpiráciách pri vývoji je samozrejme System Shock, už si to aj CD Projekt opravili v pôvodnej správe ..
  • Zaklínač je moje velice oblíbená hra, ale přeci jen to bylo spíše o rubání, než o dbání na pravidla. Pokud ovšem narážíš na *role-play*, který byl v Zaklínači oproti DE královský, tak jako bych nic neřekl.
  • MickeyMutant
    Proč?
  • jo a ještě Johnny Mnemonic
  • Vidlec
    Když už, tak doufám, že čerpaj podle knížky od Dicka. (Né, že by film nebyl boží)
  • kotty
    Tech nedostatku tam bylo imho vic, napr. augmentace a jejich nevyrovnany prinos i to, ze na konci je clovek mohl mit vsechny, fight system, kterej spis nutil ke stealthu, lokace, ktere se tvarily jako obrovske, ale nakonec byly pomerne male (coz me asi mrzi nejvic), trosku spekulativni zaver, spousta situaci, o kterych se jen mluvilo ale nikdy nebyly zobrazene a s tim souvisejici takova umelost sveta (nikde nic spinaveho, zebraci, zlodeji implantatu apod.). Ale souhlasim ze v dnesnim odpadu tohle byla vysoce nadprumerna hra.
  • aha jsem si splet článek *1*
  • To je jasný, že to chce pokrok, to o tom ani potom. To je jako když přirovnám Škodu MB 100, tak ta taky jela taky mě dovezla v pohodě např. z Teplic do Prahy tam a zpět, a taky se to tam nezastavilo. A dnes když člověk jede Superbem tak je jedině rád. Posun grafiky v herním průmyslu bude jen přínosem.
  • Veskoslav
    Jidrišek zase kouří trávu,co?:)
  • Ježiš, já neříkám, že Američani nerozumí cyberpunku, jen zdůrazňuju, že cyberpunkové RPG ze staré školy přichází logicky nikoli od Amíků, ale Evropanů. A proč? Protože tohle v současné Americe nikdo neodklepne - stejně jako realistické RPG z (husitského) středověku.
  • tak dakujem. pardon jalen ze mi to pripadalo skor take prvoplanove. ale na hru som rozhodne zvedavy. dakujem za objasnenie.
  • MickeyMutant
    Hra s fiktivním městem Night City je dělaná podle předlohy: http://en.wikipedia.org/wiki/Cyberpunk_2020

Edit: Pozdě... ale přece!
  • janchor
    Pro názvy šli do hry Cyberpunk 2020, na který to stojí a padá.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cyberpunk_2020
  • MickeyMutant
    Jisté je, že to bude víc akce a míň RPG než Zaklínač. Protože by to zákazníka mátlo a oni to budou chtít prodat i jinam než na východ od Německa. To bude zase jednou zrada na fanoušcích, to bude slz a skřípání zubů. U mě budou mít velké plus už tehdy, když se jim podaří zrušit inventář ze Zaklínače 2. To by mohl být takový první hezký milestone při vývoji.
  • MickeyMutant
    Ion Storm, Looking Glass, Irrational Games? William Gibson je... překvapení... Američan. Napsat, že Američani nerozumí cyberpunku je stejné, jako napsat, že Češi nepijou pivo.
  • Cahir
    Řekl bych (doufám) , že to bude bude více RPG a méně akce než Deus Ex.
  • Cahir
    Srovnávat Kanadu a Ameriku je trochu mimo, protože rozdíly v mentalitě jsou značné, kór v případě frankofonního Montrealu... To ale nic nemění na tom, že nevidím důvod, proč by se Američani nemohli pouštět do Cyberpunku.
  • Shaker
    Pravda, takova hra nevylejza kazdej den, mela svy mouchy, ale v zasade je to skvela hra.
  • deridon
    Human Revolution na dnešní dobu nebyl dobrá hra? jedinou chybu, kterou snad měl, tak byly boss fighty.. jinak hned po zaklínačovi 2 to byl masterpiece roku 2011.. i většina fanoušků prvního dílu si to chválí a to je co říct teda..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit