Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KeanuX
    Jestli to bude alespoň z poloviny dobrý jako Zaklínač 1/2, tak u mě je to jasná koupě *14*
    • Kdyby to bylo jen z poloviny dobrý jako Zaklínač, tak už to nikdo přez tu příšernou optimalizaci a bugy nespustí.
  • Všichni víme, že to bude pecka.
  • -diskutérů

NEJLEPší Hra všech dob od nejlepšího ne-Valve vývojáře!!! Změní svět!!! A každej kdo nesouhlasí je pitomej zlej zaostalej ničemnej troll!

*3*
    • jindra.veliky
      vystihl si to *4*
      • Ano já vím... je jedno jaká ta hra opravdu bude, vůbec na tom nezáleží pro místní jak vidno... jen slova a koncept arty už dneska stačí k pobláznění Veskoslavů.

Skoro si přeju aby to byla blbost a Veskoslavům sklaplo nadšení. Na druhou stranu ale ne, CD Project RED dělají dobré a hry a přeju jim další úspěch. Ale dělat to Bioware, ohohoh, to by byla prča.

(Je až s podivem jak silná dnes slova jsou. Vem si OUYU... to je zbytečnost založená na slovech, planých nadějí a hipsterismu a vydělala několik mega. Skoro až závidím, že sám nedokážu zorganizovat nějakej takovej legální scam.)
        • Haha, říct, že další hra od CD Projekt RED bude pecka, není nic, k čemu bys potřeboval PR keci nebo koncept arty. Stačí se podívat, co udělali/dělají za hry...
          • Ježiš, já neříkám, že Američani nerozumí cyberpunku, jen zdůrazňuju, že cyberpunkové RPG ze staré školy přichází logicky nikoli od Amíků, ale Evropanů. A proč? Protože tohle v současné Americe nikdo neodklepne - stejně jako realistické RPG z (husitského) středověku.
          • Osobně preferuju hodnotit hry až skutečně vidím je samotné.

Jméno firmy je jen jméno. Bioware dnes vs. kdysi. Diablo 2 vs. Diablo 3... atd.

Jo, asi to není případ CPR, ale obecn je tvůj názor chybný. Prostě říkám, že si někteří můžou bláznit jak chcou, ale vzhledem ktomu, kolik infa je venku jde skutečně jen pouze o bláznění.

Až to pořádně ukážou, tak třeba budu nahypovanej taky...
            • MickeyMutant
              Ion Storm, Looking Glass, Irrational Games? William Gibson je... překvapení... Američan. Napsat, že Američani nerozumí cyberpunku je stejné, jako napsat, že Češi nepijou pivo.
            • Cahir
              Srovnávat Kanadu a Ameriku je trochu mimo, protože rozdíly v mentalitě jsou značné, kór v případě frankofonního Montrealu... To ale nic nemění na tom, že nevidím důvod, proč by se Američani nemohli pouštět do Cyberpunku.
            • MickeyMutant
              Teo: Eidos Montreal?
            • Pleteš se, Teo.

Ale firmy jsou za tebe rády... stačí pouze obal výrobku a platíš. *3*
            • Pro mě není podstatnejší PR kec/koncept art/screen/trailer/cokoli víc než hra samotná. Diablo je pořád Diablo, hry od BioWare jsou pořád hry od BioWare. Říct, že nová hra od Poláků bude pecka, protože všechny předešlý byly pecky, není vůbec od věci. Ti lidi ví, co dělají, a nejsou to Američani - zřejmě proto se taky pouští do cyberpunkovýho RPG. Která ze zámořských herních firem by se do tohodle dala? Hmm...
  • vidim v tom shadowrun,deus ex,blade runer.....no zkrátka se těším
    • jo a ještě Johnny Mnemonic
  • Rozhodně sem na to víc zvědavej než na Watch Dogs. Snad se zadaří a bude to pecka..
  • Joj, tak jsem se trefil s premisou, že Ghost in the Shell bylo inspirací. Není to poprvé, co tohle dílko bylo něčemu vzorem. Kvalitní dílo asi... *4*
  • MickeyMutant
    Když si čtu ty odpovědi na jejich stránkách, tak mě napadá, že by asi nejlíp hru přiblížili, kdyby odpověděli na otázku: V čem se bude Cyberpunk lišit od Deus Ex Human Revolution?
    • Cahir
      Řekl bych (doufám) , že to bude bude více RPG a méně akce než Deus Ex.
      • Zaklínač je moje velice oblíbená hra, ale přeci jen to bylo spíše o rubání, než o dbání na pravidla. Pokud ovšem narážíš na *role-play*, který byl v Zaklínači oproti DE královský, tak jako bych nic neřekl.
      • MickeyMutant
        Jisté je, že to bude víc akce a míň RPG než Zaklínač. Protože by to zákazníka mátlo a oni to budou chtít prodat i jinam než na východ od Německa. To bude zase jednou zrada na fanoušcích, to bude slz a skřípání zubů. U mě budou mít velké plus už tehdy, když se jim podaří zrušit inventář ze Zaklínače 2. To by mohl být takový první hezký milestone při vývoji.
    • Že to bude dobrá hra.
      • deridon
        Human Revolution na dnešní dobu nebyl dobrá hra? jedinou chybu, kterou snad měl, tak byly boss fighty.. jinak hned po zaklínačovi 2 to byl masterpiece roku 2011.. i většina fanoušků prvního dílu si to chválí a to je co říct teda..
        • kotty
          Tech nedostatku tam bylo imho vic, napr. augmentace a jejich nevyrovnany prinos i to, ze na konci je clovek mohl mit vsechny, fight system, kterej spis nutil ke stealthu, lokace, ktere se tvarily jako obrovske, ale nakonec byly pomerne male (coz me asi mrzi nejvic), trosku spekulativni zaver, spousta situaci, o kterych se jen mluvilo ale nikdy nebyly zobrazene a s tim souvisejici takova umelost sveta (nikde nic spinaveho, zebraci, zlodeji implantatu apod.). Ale souhlasim ze v dnesnim odpadu tohle byla vysoce nadprumerna hra.
        • Shaker
          Pravda, takova hra nevylejza kazdej den, mela svy mouchy, ale v zasade je to skvela hra.
    • presne to ma napadlo
  • hra Cyberpunk co sa bude odohravat v Night city. Kam si isli tvorcovia pre tie nazvy? do popolnika?
    Ale inak drzim palce, len nech to nie je prilis prefuturizovane. Deus ex mozem pretoze aj ked je to v buducnosti drzi sa to v realnych kulisach sucasnosti. Ale ked to bude extremne v hitech buducnosti typu mass effect kde su vytahy pomalsie nez v kosickych panelakoch, a ukazka sposobu zivota v buducnosti tam skoro ani nie je tak potom nie dakujem. najradsej mam hry zo sucastnosti a este k tomu s hratelnostou deus ex. Bohuzial su to hry ktore vela ludi nehra. Napr. ruske nedokoncenosti typu boiling point, white gold, precursors, stalkery, alpha protocol, alebo totalne zabudnuta hra ktora je sice hratelnostne inde ale je to sucasnost a to sa mi rata> escape from paradise city. inak posledne dva fallouty sa vydarili tiez a najnovsi skyrim ma uz tiez podobny nadych co sa hratelnosti tyka. CD projektu drzim palce. witcher bol tiez fajn!
    • MickeyMutant
      Hra s fiktivním městem Night City je dělaná podle předlohy: http://en.wikipedia.org/wiki/Cyberpunk_2020

Edit: Pozdě... ale přece!
      • tak dakujem. pardon jalen ze mi to pripadalo skor take prvoplanove. ale na hru som rozhodne zvedavy. dakujem za objasnenie.
    • janchor
      Pro názvy šli do hry Cyberpunk 2020, na který to stojí a padá.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cyberpunk_2020
  • walltar
    Tak sem s tím. *14*
  • Amylee.Anderson
    Čerpá to z těch správných pramenů!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit