Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt při vývoji Cyberpunku čerpá z Deus Ex i Blade Runnera
2.8.2012 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Když už, tak doufám, že čerpaj podle knížky od Dicka. (Né, že by film nebyl boží)
-
-
Proč?
-
-
Jelikož je obsáhlejší než film a tudíž i vhodnější. Je tam více prostoru pro kreativitu. Plus mi Dickova vize budoucnosti přišla o něco lepší než Scottova.
-
-
-
KeanuX chtel napsat:
Jestli to bude alespoň z poloviny dobrý jako Skyrim, tak u mě je to jasná koupě *14* -
-
Jidrišek zase kouří trávu,co?:)
-
Nevim jak KenauX, ale já tohle rozhodně napsat nechtěl *1*
-
-
To je jasný, že to chce pokrok, to o tom ani potom. To je jako když přirovnám Škodu MB 100, tak ta taky jela taky mě dovezla v pohodě např. z Teplic do Prahy tam a zpět, a taky se to tam nezastavilo. A dnes když člověk jede Superbem tak je jedině rád. Posun grafiky v herním průmyslu bude jen přínosem.
-
-
aha jsem si splet článek *1*
-
-
Inak ten ShellShock spomínaní pri inšpiráciách pri vývoji je samozrejme System Shock, už si to aj CD Projekt opravili v pôvodnej správe ..
-
ghost in shel yaaaaa fap fap fap fap fap fap.. fap.. fap. faaaap.
-
-
Vyfič s anime blbostma! Toto je tvrdě drsná evropská realita!
-
-
Další (ne)povedený vtip.
-
-
Ano, toto vtip je. Předpověď místních diskutérů není. *3*
-
-
-
http://img9.joyreactor.cc/pics/comment/%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%81%D1%8B-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BB%D1%81%D0%BE%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8B%D1%88-%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BB%D1%81%D0%BE%D0%BD-69389.jpeg
-
-
Kde si můžu předobjednat?
-
-
U Horsta Fuchse ve WS shoppingu a kdyz objednas ihned, dostanes dalsi kopii zdarma a k tomu jeste predplatne casopisu Bravo, to je skvele, neni to skvele?
PS: sorry, ale musel sem si dloubnout :D
-