Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CD Projekt je pro mě 2. nejsympatičtější firma, která se v týhle branži pohybuje. První je samozřejmě Valve (který vydává moderský nástroje hned s hrou :P).
    • misho8723
      Pre mňa sú na 1. mieste CD Projekt a na druhom Valve, čiže naopak ako u teba .. prístup CD Projektu ku zákazníkom je mi osobne o čosi sympatickejší :)
  • Keyz
    Tomu se říká práce se značkou.Pěkně po částech zveřejňují samé dobré zprávy.
  • misho8723
    Ľudia už pri Zaklínačovi jednotke ukázali, že módy do hry vedia robiť, tak toto je skvelá správa, že idú byť aj moddérske nástroje pre dvojku
    • idú byť? *1*
  • Gojira
    Teď aby se našel schopný moder a předělal první díl do W2 enginu. To by byla lahoda
    • Me osobne nesedne ani jeden engine. Vubec cele ovladani Zaklinace je pro me jeho nejvetsi slabinou. Obcas mi to neskutecne kazilo zazitek z hrani
      • Typuji že problém bude mezi židlí a klávesnicí....
        • Malleth
          Jako ovládání mohli ještě poladit. Tasení meče fungovalo asi podle Geraltovi nálady a v soubojích byly dost divně řešený přískoky k nepřátelům. Ale žádnej vyloženě pr*ser to nebyl.
        • Minusy mi nevadi,kazdemu se libi neco jineho. Ale z podobnych komentaru rostu.
          Vysvetlovat proc asi ani nema cenu...
  • Black_Hand
    omfg...nemam co rict. cdprojekt zase skoruje.
  • Oh my god. Teď jestli Zaklínač 2 dostane moderskou podporu alespoň zčásti takovou, jako TES, může se jít TES zahrabat už uplně. Stejně poslední díl nepředvedl nic, na co by mohla být Bethesda pyšná a nebýt modů, nikdo po tejdnu nehraje.
    • Ani netusis jak me mrzi ze jsem misto TES V nesel pred nedavnem radeji do Zaklinace 2: Rozsirene edice. Tak pristi vyplatu. Ted jen doufam, ze si spravim chut u Deus Exe 3, ktery mi doposud utekl.
      • Já hru vždycky stáhnu z netu a ozkouším, jestli je dobrá. Nebudu vyhazovat 1200 za hru, která mě nebude bavit. Pak mi tam většina těch her zůstane a buďto je dohraju, nebo přestanu hrát po další chvíli. Zatím mě ke koupi přesvědčil pouze Witcher 2 a DE:HR, přičemž DE jsem si koupil na steam sales. Witcher 2 plánuju v budoucnu. MP3 nemá multiplayer dost silný na to, abych si ho kupoval. Navíc, našetřit na Witcher 2 pro mě bude více než dost.
        Ale vinu si na tom nesou i sami vydavatelé, tím, že nejsou schopni vydat demoverzi. Jak si pak má člověk zjistit, jestli si hru koupí? Ale docela to jde ruku v ruce s kvalitou spousty her, které v dnešní době vycházejí - i vývojáři ví, že vydávaj šmejdy.
  • MidnighT91
    Ha haaaah po přečtení nadpisu jsem se radostí rozbrečel...
    • citlivka *2*
  • Omfg nice !
    Cez vikend si stiahnem Zaklinača opäť cez steam a horsa na prechadzanie number 2 /jop...zatial iba druhý krát/. :p
    Teším sa na to čo všetko komunita vytvorí.
  • Nic, protože Zaklínač 2 je běkná blbost... *10* *10*
    • rhaegar
      Nechce se mi reagovat ,ale tohle může řict jen ...nevim co,že by pi..s
      • A co jako? Nebo se mi hra nesmí nelíbit?
        • Nelíbit se ti může, ale proč jí urážet?
          • vážně jste mi na to naletli LOL *3* zaklínač je dobrá hra jenom tu trolluju *1* *1* *1*
          • cod taky všichni urážejí, ale nikdo takové "chytré" komenty na reakci nenapíše co ?
            • tak ale zaklínač nevychádza každý rok na tom istom engine s tou istou kampaňou, kde najväčšia zmena je že namiesto mrakodrapu vybuchne atómovka, a multiplayerom, v ktorom za mapy z predchádzajúceho dielu pýtajú toľko čo teraz stojí rozšírená edícia zaklínača 2. *1*
        • rhaegar
          Nemusí se tí líbit ,ale zrovna tahle hra je Top posledních let... není to nic pitomýho ala Skyrim či ME.. je to zcela originální dílko ,které je vyšperkované do posledních detailu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit