Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt RED na GamesComu představí modderské nástroje
9.8.2012 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Kéž by byly všechny firmy tak slušné jako CD Projekt RED. Moc si těch lidí vážím a jsem jim vděčný za skvělé a poctivě vyrobené hry. Snad zůstanou pořád takoví. *11*
-
CD Project su totalne NAJLEPSI
-
v dnesni dobe existujou pouze 2spolecnosti oddany hracum...CD Projekt a Valve.
-
-
sktrol by som to,
V dnesnej dobe existuje iba jedna spolocnost oddana hracom... CD Projekt.
Pripadne armada indie tvorcov
Urcite nie valve
-
-
DICE: Nailbach: "Modding is a declining trend" *1* - (ak nevies co to znamena tak to ignoruj)
dalsie osobne plusko pre CDprojekt red u mna. potencial modovatelneho zaklinaca je obrovsky. -
-
Tjn, mapping ftw!
(joke)
DevKit = smrt pro DLC "firmu" *1*
-
-
Ľudia už pri Zaklínačovi jednotke ukázali, že módy do hry vedia robiť, tak toto je skvelá správa, že idú byť aj moddérske nástroje pre dvojku
-
-
idú byť? *1*
-
-
Tomu se říká práce se značkou.Pěkně po částech zveřejňují samé dobré zprávy.
-
Omfg nice !
Cez vikend si stiahnem Zaklinača opäť cez steam a horsa na prechadzanie number 2 /jop...zatial iba druhý krát/. :p
Teším sa na to čo všetko komunita vytvorí. -
Cim to bude ze CD Project ma tak malo negativneho feedbacku, a valia sa nanho same chvaly :)
-
Nic, protože Zaklínač 2 je běkná blbost... *10* *10*
-
-
Nechce se mi reagovat ,ale tohle může řict jen ...nevim co,že by pi..s
-
-
A co jako? Nebo se mi hra nesmí nelíbit?
-
-
Nelíbit se ti může, ale proč jí urážet?
-
-
vážně jste mi na to naletli LOL *3* zaklínač je dobrá hra jenom tu trolluju *1* *1* *1*
-
cod taky všichni urážejí, ale nikdo takové "chytré" komenty na reakci nenapíše co ?
-
-
tak ale zaklínač nevychádza každý rok na tom istom engine s tou istou kampaňou, kde najväčšia zmena je že namiesto mrakodrapu vybuchne atómovka, a multiplayerom, v ktorom za mapy z predchádzajúceho dielu pýtajú toľko čo teraz stojí rozšírená edícia zaklínača 2. *1*
-
-
-
Nemusí se tí líbit ,ale zrovna tahle hra je Top posledních let... není to nic pitomýho ala Skyrim či ME.. je to zcela originální dílko ,které je vyšperkované do posledních detailu.
-
-
-