Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt: "Sex v Zaklínači není samoúčelný, plní důležitou příběhovou roli"
29.1.2015 | Aleš Smutný
159 příspěvků
-
hele a nevit co je sex kentaura s trpaslici? je to zoofili€ nebo pedofilie nebo liliputfilie?
-
Přesně! Co práva zvířat na sex? Pomyslel někdo na zvířata?!
Také teplouše, lesby, shemale a další menšiny!
Jinak to je na sankce od EU proto Polsku. -
Jo souhlasim s outlastem a alienem samotneho me to take napadlo ze u nich se bojim a to je prece emoce. Tady si protirecim
-
a je to korektni? je tam i homosex? jako v dragon age? jsou autori taky uchilove? a nezapomeli na pedofili a zoofili atd?
-
Jo, The Witcher: Wild handjob :D
-
Me proste prijde zobrazovani erotiky divne smesne a hlavne zdrzujici od hry. Jak tu nekdo poznamenal s tim rohlikem je to analogie. Me osobne vytvareni vazeb mezi postavami prijde nudne a zdrzujici. Pribeh take odsouvam do pozadi. Primarni je boj a akce
-
Z pozice protreleho parana poznam spatnou hru behem chvilky. Staci si precist recenzi, pochopit herni koncept a clovek hned vi o co jde
-
Nad tím už jsem se taky hodněkrát vztekal *7* .
I naprosto normální, nesprostá spisovná slova, jsou zde z nějakého prazvláštního důvodu cenzurována, takže když ta slova nutně potřebuješ v kontextu věty použít, tak do nich musíš vkládat dodatečné znaky do doby, než je už cenzura nerozpozná..
Mám pocit, že se nás games.cz snaží odnaučit psát česky -
skutečně to bude Zaklínač 3: Divoce hoň.
-
Tvou reakci jsem vůbec nepochopil.
-
No nějak nechápu KOMUNISTICKOU cenzůru games alias tiscali.Většina tady použitých slov, je mne zapovězena psát? Kde že je svoboda slova a to i u slov ze slovníků???????
-
Hej, hochu, ale tady nejsme ve 20. století a už dávno nehrajeme textovky.
-
tak na ten sex v divadle by se asi stali docela fronty teda :-)
-
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10407855_811265268946329_4893935064671258063_n.jpg?oh=549eb77062302a6d5b18905b64fd6edb&oe=556BD003&__gda__=1431300283_fb36110810155b630ad1ba0cc388be9c
-
Článek obsahuje nevhodné slovo: "SEX"
-
Nejde o erotiku, ale to, že tam lidé měli možnost navázat virtuální vztah s hrdinou.
Samotné scény pak sloužili buď jako podkreslení, případně měli hráče "odměnit" za jeho snahu.
Takže nejde o kvalitu samotných sexuálních scén, ale spíš proto, že nabízel docela propracovanou možnost romancí v rámci RPG her.
Proto byla ta hra zmíněna.
Btw četl jsi vůbec úvodní post pana chytrého, případně můj příspěvek?
Přijde mi že moc ne. -
Jasne ze to neni samoucelne, ucelem je pritahnout pozornost ke hre :-).
-
Ale jistě, erotika, stejně jako jakýkoliv jiný vyprávěcí prvek, by se měla používat správně dávkovaná a s nějakým smyslem - proto mě vytáčí v tebou zmíněných GoT či Spartakovi.
Proti tomu jsem rozhodně nepyskoval, ovšem nedalo mi si neplivnout na pohoršení, který zobrazení základní lidský potřeby vzbuzuje. A mimochodem, pokud bude cutscéna s Yen a rohlíkem udělaná kinematograficky nějak zajímavě, bude mít nějakej podtext a nebo třeba nějak rozvine příběh, velice rád se na ní podívám, takhle jsem to myslel ;).
edit: A mimochodem, ty, když máš hlad a vidíš jídlo, nějaký fakt pěkně vypadající, šťavnatý, jemný, lahodný jídlo, neberou tě chutě? Nepůsobí to na tebe? Jasně, malinko v jiným tónu, ale že je naplňování sexuálních potřeb nějak působivý a ostatních primárních potřeb nikoliv, to mi nepřijde jako úplně přesnej argument. Proto prostě, nemůžu si pomoct, nedokážu pochopit to vnímání sexu jako něčeho co je třeba nezobrazovat, tajit, dělat že to není. Ale tak o tom by se asi dalo diskutovat převelice dlouho, že =). -
Zrovna Mass Effect je naprosto otřesný případ erotiky ve hře. Proč?
K čemu tak jako byla? -
"člověk naprosto otevřeně jí a pije"
- na druhou stranu tohle taky ve hře vidět nepotřebuješ, ne? *1* Aspoň ne pokaždý, když postava přijímá potravu (aspoň 2x denně počítám). Ono koukat pět minut na to jak Yenefer kouše rohlík by taky nebylo ono.
Ale nakonec by Geralt vždycky navečer mohl rozbít tábor, postavit stan, ráno ho zase složit... to by CD Projekt asi trumfnul i Vávrův smysl pro detail.
A proč takhle trollím? Protože erotiku samozřejmě nelze srovnávat se zobrazením dalších bazálních potřeb člověka. Proč ne? Protože je... působivá. Zcela jiným způsobem. Doufám, že tohle nemusím rozebírat. *1*
Proto do her, imo stejně jako do filmu / TV patří jen v opodstatněných momentech. (Tj. například v seriálové adaptaci Martina je vždy zbytečná a tudíž samoúčelná.) Ale zrovna CD Projekt Red už ukázal, že umí erotiku použít i účelně. (Bez Sama.) Ačkoliv marketingově využít ji umí samozřejmě taky. (Zdravíme polský Playboy.) Tak uvidíme, nakolik to bude tentokrát marketing, nakolik berlička (Vztah - hráče! - k postavě přes postel? To jako fakt?) a nakolik opodstatněné řešení.