CD Projekt zrušil samostatný multiplayer Cyberpunku, místo toho ho přidá přímo do hry
-
Kdo sleduje trochu okolní scénu (Gwent, Tabletop RPG, Nová deskovka) tak ho asi napadlo, že nový Witcher bude ze starého světa. Já teďka pročítám příběh Elranda z Larviku a zlatý věk Zaklínačů a tipl bych tuhle dobu
-
Ano, to máš pravdu působí to divně ale předpokládám že je to kvůli tomu, že je to jenom náhled v malém okně a celý text se tam nevejde, ale to že CDPR ruší samostatný MP je pravda a kdyby to rozkliknul, tak se celou pravdu dozví článku. To znamená že jsem mu křivdil v tom, že si nepřečetl ani nadpis, nicméně to znamená že si přečetl jenom nadpis a stojím si za zbytkem příspěvku.
-
Jeste ted visi na tady novinkach stejny clanek s nadpisem: ,,CDP rusi samostetny MP pro Cyberpunk,,.
-
V době kdy Alisar psal ten příspěvek měl tenhle článek nadpis "CD Projekt zrušil samostatný multiplayer Cyberpunku, místo toho ho přidá přímo do hry" ale i kdyby ne, tak je tahle informace přímo v článku. Irituje mě když má někdo potřebu se za každou cenu vyjádřit, ale ani si nepřečte, k čemu se vyjadřuje - dokonce ani ten nadpis, hlavně že se pochlubí že umí anglicky...
-
Na games se hlavne rozmohlo, davat stejnym clankum ruzne nadpisy. Nekdo si asi mysli, ze je to strasne cool.
-
Z pohledu single hráče asi ano. Ale zkus se zeptat účetních v Rockstaru, jestli jim ten Online mod v GTA přijde jako naprostá zbytečnost :-D
-
Co se to na games rozmohlo za módu nedočítat ani nadpis? Protože pak bys tenhle nesmysl nenapsal.
-
CD Project multiplayer neruší, ale to by ste museli vedieť anglicky
-
Jinými slovy, řekl si prostě málo, protože netušil, jaký to bude mít úspěch vždyť to kapíruju!
-
Víš jak? On svý už udělal. Vytvořil skvělou sérii!! Teď ať si chlastá. Blbec je možná v jiné než tvůrčí sféře - tak jsem to původně myslel.
-
Mě by se líblo RPG s ruznýma classama. Válečník, Zaklínač, Čarodějka, Čaroděj, Elf lučišník atd. Samozřejmě skoro u každýho i výběr rasy.
-
Nezaslouzi si je, je to blbec a alkoholik.
-
At se na multiplayer vykaslou, naprosta zbytecnost a soustredi se radsi poradne na single player.
-
On si ale řekl o dost velkou částku a tu taky dostal.
Jenže netušil, že trilogie her bude mít tak velký úspěch, že i pitomé 1% z tržeb bude mnohem víc než jakákoliv částka, kterou by mu CDP vysypalo na ruku.
-
To hej no 🙂
-
A o zběsile pobíhající a skákající avatary všude kolem.:)
-
No táááák. Ale zaslouží si je! Jen je blbec, že si původně řekl tak málo. Zřejmě nevěřil v takový fantastický úspěch.
-
Ani by nemusel byť. O čo by sme prišli? O trollov, cheatrov a toxic komunitu? To je v poho.
-
Tak na multiplayeru už určitě někdo musel makat během vývoje singlu C2077. Bohužel k jeho dokončení zbývá ještě pěkný kus práce.
-
Asi cca dva roky nazpátek CD projekt oznámil, že další hra ze světa zaklínače stopro bude, ale nejspíš ne s geraltem jako hratelnou postavou.