CD Projekt zrušil samostatný multiplayer Cyberpunku, místo toho ho přidá přímo do hry
-
Jaký "asi neuvidíme"? Vždyť s nimi uzavřel novou smlouvu, takže jestli nevyhodili peníze jen tak za to, aby si jí mohli zarámovat, tak naopak očekávám, že už na tom dávno dělají.
-
Cílem firmy je začít příští rok vyvíjet dvě AAA hry najednou.
Tak desi, investorum se to asi libi a ono to smysl dava. Dokazu si predstavit, ze dva ruzny tymy na jednom enginu budou schopny rekneme reagovat na urcity situace lepe ci jinak nez jeden velky tym.
Beru to tak, ze po tom pruseru museli prijit s necim novym, s necim co pruserum v budoucnu bude branit. Obnovit duveru atd. Napr v rozhovoru s vyvojari z Ashborne Games padlo, ze THQ se snazi riziko snizovat tim, ze ma vice mensich studii.
Mne se libi toto:
CD PROJEKT RED also intends to change the way in which it communicates with the world and promotes its games. Future marketing campaigns will be much shorter, with promotional content released closer to the actual release of the given game, presenting its operation on all supported hardware platforms. - CDP
-
Už se usmířili. Sapíkowi jde jen o peníze a těch dostal ranec a další dva rance dostane za další díly.
-
Akorát je to bude stát mnohem víc peněz.....Ale oni na to mají
-
Zajímavé je, že v credits po dokončení hry, jsou už jména lidi zodpovědných za multiplayer uvedena.
-
S ohledem na to, jaké komplikace jim po trojce dělal Sapkowski tak si myslím, že další dily asi neuvidíme.
-
Pro mě osobně nejlepší hra všech dob, hraju již podruhé na staré PS4 a mám kolem 280 hodin hraní doposud. Pořád baví velmi. Na patch 1.2 jsem zvědavý, dík CD Projekt red, je to hra jak šitá mi na míru, prostě bomba. Vůbec jsem nejel žádnej hejt kvůli technickému stavu těsně po vydání, jen jsem se smál a veřil, že to CDPR opraví a taky že jo. Peace 🖖🏻
-
Noo dobře no.....Chce se mi říct: Zapomeňte už na Cyberpunk a soustřeďte se na svět Zaklínače 😀