Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A čím to odůvodníš ?
  • fakt je ten, ze bez pc hracu by konzole byly jeste porad leda tak na pong, mozna, ale jen mozna, by se uz dostaly k arkanoidu
  • Nebyt tech, co si ty hry sosnou na torrentech, tak TY bys za tu hru platil 10k za kus.
  • Vetsina novsich her na konzole je vazana na account, takze je prodat nemuzes, a to dokonce ani tak, jak to dela kazdej normalni PCckar, kterej si zridi acc pro kazdou hru extra. Protoze ten tvuj, je navazanej na konzoli.
  • Kdyby ta hra byla PC only, tak by na PC mela dvojnasobek.
  • Dyt odecet ty magore, ta hra stala 30 ne 50. Takze prijem 50M by to pokryl vpohode. A dane ty idiote z toho zadny neplatis, ty platis az z toho, co je navic, jenze to nekdo, kdo nezvlada prvni tritu matersky nemuze tusit.
  • Jedinej jednoznacnej fakt je ten, ze bez PC hracu by zadnej CD Projekt neexistoval.
  • třetina to znamená zřejmě férové rozložení mezi ostatní dvě konzole. ale nejvíc se pirátí na PC, takže reálně na PC to hraje více lidí.
  • del0
    "Pc je dnes spotrebni zbozi k jehoz pouzivani nepotrebujes znalosti vetsi nez k pouzivani konzole."

    Ano. Na zapnutí PC nepotřebuješ víc znalostí, než jsou třeba u používání konzole. *15* Každopádně Joudásek, mistr popírání reality, opět nezklamal. Popírat to, co dělá konzole přístupnější pro masy a co je jejich základní myšlenkou, to už chce slušnou dávku idiocie. To už neni ani fanboyství. Nevěřim, že to neni troll. *15*
  • Porad ty tvoje teorie..praxe a realita by ti tak nafackovala ze by si zacal koktat.
  • Reklama není jenom banner někde na webu, nebo billboard. Reklama je dlouhodobé vytváření povědomí o značce.
    To, že je ta hra vyhypovaná, není kvůli tomu, že je skvělá, to je jenom podpůrnej prostředek. Ten hype okolo Zaklínače je vytvořenej kampaní a ta stojí prachy. Bez hype, bez desítek milionů EUR by ta hra byla regionální značkou.

    Když už něčemu nerozumíš, tak se zkus alespoň zamyslet, než se k tomu budeš vyjadřovat. Jelikož pochopit, že v dnešním komerčním světě není možný prodávat globální produkt, bez globálně významných výdajů na marketing, k tomu člověk nepotřebuje bejt žádnej génius.
  • Jo, to jsou počty. Ty seš hotovej génius.
    A teď si z toho zisku odečti provize prodejcům. Odečti z toho daně a seš v těžkým mínusu ty inteligente.

    A hlavně si zkus uvědomit, že žádnej tvůrce her nebude riskovat desítky milionů EUR s vidinou zisků z PC, jak se tady snažíš odhadovat. Pokud by to mělo být jen pro PC, tak by hodně snížili náklady a tím pádem i kvalitu hry (např. by nebyla tak rozsáhlá)
  • ok *15* Skyrim. Dobře no. můj mail je xd9@seznam.cz. Pošli mi tam tvoje PSN. Rád bych s tebou přes PSN pokecal... BTW Co jsi udělal s NPC, které se uchýlí po zradě do Parish.
  • Zajímavý žebříček, je pěkné vidět FF v něčí trojce, holt kolik lidí, tolik preferencí, já sám jsem velmi zvědavý, kdy se mi tvorba Fromu dostane opět na první místo mého GOTY RPG žebříčku, naposledy se to podařilo původnímu Demon's Souls v roce 2009, Dark Souls v roce 2011 však bylo drtivě poraženo TES V, prvenství Prepare to Die re-releasu za rok 2012 si zase nesmlouvavě uzurpovalo čarovné Dragon's Dogma, 2014, tam to bylo o jílec meče - Inquisition mírně zklamalo ale to by nesmělo tentýž rok vyjít enigmatické Divnity: Original Sin...

    Škoda, že tě PoE ničím neoslovilo, hra to není bezchybná (a která je) ale má duši a nádhernou estetickou stránku. :)

    Sorry, nebudu psát své PSN id do diskuze na serveru známé koncentrací těch nejvíce sociopatických trollů na českém herním internetu, kromě toho, co se co-opů týče, ty hraji především na PC, na komfort rychlého chatu díky Steam overlay nedám od určité doby dopustit. *4*
  • Joj moj, ale "nema it vzdelanie" je uplne ina kava ako "su it analfabeti". Motas sa motas, potom je naozaj rovnako trapne tvrdenie, ako ze vacsina konzolistov su ludia neschopni nic riesit a spoliehaju sa na Sony a M$ , co bolo niekde hore v tomto threade a voci comu sa ohradzujes.
  • del0
    "Zrusenim bazaru by celkove prodeje novych her (hlavne na konzole) sli rapidne dolu..."

    Njn, opět papouškuješ tu "co by, kdyby" domněnku, že by si to jinak nekoupil, kdyby to bylo dražší nebo to nešlo prodat - stejná hloupost jako u pirátství. Celá pointa (jak už nastínil Mantor) je v tom, že tvoje a Joudáskovo tvrzení je logický klam (záměna příčiny a důsledku) - bazary nepodporují výrobce. Je to přesně obráceně. Výrobce se jejich existenci přizpůsobuje a toleruje je = lepší něco, než nic.

    Najdi mi jediný výrok, kde by výrobce tvrdil, že bazar je super, podporuje jejich prodeje, mají větší zisky a chtějí, aby vzkvétal (lol). Nenanajdeš ani jedno, protože je to přesně naopak. Proti bazarům vždy brojili, akorát zjistili, že je to boj s větrnými mlýny, tak se to snaží co nejefektivněji obejít a najít v tom pozitivum - dostat peníze z "bazaráků"- např. z dlc nebo jiných suplementů.

    Celá tvoje a Joudáskova argumentace je založena na vratkém základu - na domněnce - na tom, že by si to ten člověk jinak nekoupil. Pak se můžeme taky bavit o tom, že i když ti někdo do očí řekne, že by si to jinak nekoupil, neznamená to, že by si to nekoupil. Počkal by na slevu (výrobce by měl pak příjem narozdíl od bazaru) nebo by si to prostě i tak koupil - když by tu hru moc chěl, byla kvalitní, všichni kolem by to hráli a jemu nic jiného nezbylo. Tohle jsou jenom výmluvy. S touhle logikou by byl výpočet ušlého zisku u jakékoliv kráděže softwaru nulový. NULOVÝ. Protože on by si to přece nekoupil. *7*

    Výrobce se přizpůsobuje bazarům ---> (protože) ---> chce částečně eliminovat potencionální ušlé zisky ---> (protože) ---> bazarový prodej snižuje příjem. Důsledek ---> příčina. Jednoduchá logika. Od začátku mám pravdu. Akorát mentos jako ty a dementos Joudásek můžou tvrdit, že je bazar podporuje. To je jako kdybych tvrdil, že nízké ceny na Steamu a GOG nejsou kvůli piráství, aby si alespoň lidi něco koupili, ale že se jim naopak pírátsví líbí, protože je podporuje - aby mohli hry prodávat za míň a víc lidí se je pak koupilo. LOL, trotlové. *15* Lidem jako vy by měli zakázat vstup do diskuzí. To je pak jako plavat v h**nech.
  • del0
    Zato ty tvoje komenty jsou o něčem. *15* Jen pouhý trolling, což je od někoho, kdo se ohání zamindrákovaností, fakt vtipný. Nevim, kdo tu má mindráky. Ale klidně pokračuj. Očividně ti stojím za ten čas. Asi ho máš dost pro každého, jak to u trolíků bývá. *15* A nezapomeň příště zase pod jiným nickem, keyboard hrdino. *15*
  • Další zamindrákovaný komunista co neumí nic jiného než poukazovat na chyby usa, strávil jsem v usa konkrétně v new yorku nějaký čas a byl jsem příjemně překvapen kolik lidí tam ví kde čr jednak je a jednak zná i několik lidí pchzázející z čr či hlavní město... pochybuji že by mi řekl některá hlavní města třeba v africe kdyby se tě někdo zeptal a to je blíž než USA
  • Co to žvaníš trole? Tvrzení, že většina uživatelů PC nemá IT vzdělání a to není potřeba k jeho používání, je popis faktického stavu, nikoliv paušalizování. Víš ty vůbec, co ten pojem znamená?
  • No to ti moc nevyslo, COD sa na pc velmi nepredava ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit