Přejít na výpis diskuzí
Čeká nás asi spousta DLC k Assassin’s Creed III
23.7.2012 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
*1* *1* *1*
"IQ zmražené makrely" Fakt si zabil :) -
Tak určitě. Nejenom, že budu muset mít MRD, budu si muset dokupovat DLC.
-
Docela nečekaně dnes je prostě spousta multiplayerových DLC v móódě *2*
-
Nikdo nemusí na tom prodělat... Jak se píše v článku, chce to jen prostě sledovat co nabízí a za kolik, člověk, když nemá IQ zmražené makrely, tak si snad dokáže hned spočítat, jestli do toho půjde nebo ne. Já si třeba koupil pass ke Gears of War 3 a vůbec toho nelituji, protože všechen obsah se mi líbil a nakonec jsem i uštřil než kdybych to kupoval sólo. Ale třeba u Maxe Payna 3 ne, protože zase tam nevím jaká ty DLC vlastně budou, krom toho že jich bude víc než dost. DLC mi nijak popravdě nevadí, protože to jen na mně jestli za to uvalim svoje prachy nebo ne a po každé na internetu je fůra infa jaká ty DLC jsou, ať jsou to menší recenze nebo i screeny, komentáře atd., a tak poznám, jestli se mi bude líbit nebo ne.
-
EA bude mít konkurenta...
-
A proc ne? Je to dobra firma, mne se nektere jejich hry libi, treba zrovna ac2. Jestli se mi bude libit ac3 nevim, namorni bitvy me nelakaji, ale pokud ano a nebudu ho mit dost, tak proc ne?
-
Radši bych zašel do krámu a odnesl si krabici s plnohodnotným datadiskem.
-
a zrovna Ubisoft je taková milá firma se skvělou pověstí které by každý hráč měl bezmezně důvěřovat a s chutí jí už předem nalít co největší balík peněz .... no to určitě
-
Ubisoft?! LOL
-
Doufam, že hodně drahých a krátkých... nemam co dělat s penězma