Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • líbily
  • O novym CoD si vzdy rad poctu, zlepsuje mi to naladu. Naposledy me pobavila hlaska o 95% hodnoceni se kterym dopredu pocitaji u noveho dilu od Sledgehammer. *2*
    • jj ta hlaska o 95% hodnoceni me taky moc pobavila.Popravde,ale vaha dnesnich recenzi je tristni.Dnes kazda AAA hra dostava 8/10 nebo 9/10 prinejhorsim 7/10.
      Takze podle recenzi se v posledni dobe az na vyjimky vubec neridim,protoze maji vahu asi jako jedna pani povidala *1*
      Takze to hodnoceni 95% neni az tak prestreleny *1* ,bohuzel
    • smutne je, ze i kdyby to bylo stejne slabe jako BO tak to bude nejspis pravda :)
  • Pro mě je CoD série od počátku uplně stejná a nic se němění. Stále shodné herní mechanismy a zábava tvořena monstozními přestřelkami. Žádný úpadek tam nevidím. Problém je v tom, že dnešní hráč je mnohem kritičtější a je těžké se mu zavděčit. Já nejsem krytický hráč a dokážu se pobavit u velké většiny dnešních her z mojích oblíbených žánrů jako fps,rpg či 3rdperson akce. Hráči by měli více hulit na hraní, potom to více baví.
    • Tak hráči by měli více hulit? Pojď sem, ať ti můžu plesknout, když už to adminům je patrně jedno.
      • Joha
        Poď sem a zvopakuj to!
        • Joha
          ehm... fail... to malo byť na fiLLkiLL... sry :P
    • Mě se líbyly první 2 díly a ještě Modern warfare 1.potom to šlo dost z kopce.Vrchlem byl Black Ops *11*
  • Zánik COD je poslední věc,která by mě vadila.Je na čase aby tento reciklovanej hnuj skončil *5*
  • treba si uz vsimli, ze COD se zazil jako pejorativum pro kratke, repetitivni, primitivni hry, pripadne spatnou AI, nikdo nerekne, ze je hra linearni..kazdy rekne ze jej jako COD .. a i pres to je to svym spusobem zabava (rikam si, ze pro to delaj ty kampane na 3 hodky, pac v tempu v jakem se to deje to clovek tak nejak proklika aniz by si nejak uvedomil, ze je to v podstate uplny shit) .. tak se i pres to co si o tom myslim stalo, ze jsem kazdy dil dohral nekolik krat :) .. ale ono je to fakt dobre kdyz zrovna nemate dobry film a holka je vecer nekde mimo :)
  • Kvalita COD klesa uz nejakej ten patek a pritom se prodava vic a vic,takze se nebojim,ze by nejak opadl o hru zajem.A activision se sve dojne kravy urcite zbavovat nebude ,dokud tu bude dost zoufalcu co si tuhle kravinu koupi *1*
  • smejki
    ano, sérii CoD může potkat podobný osud, ale za zcela jiných podmínek...
  • Pánové analytici asi nehráli několik posledních dílů když si myslí že jejich kvalita stoupá.
    • Vzrust zelenych papirku=vzrust kvality *1* .Pani analitici maji ten svet asi jednodussi *1*
  • Tak jistě že bude CoD přežívat, ale v jakém stavu?
    • Ve špatném, hraníčícím s coma. To už bude potřebovat umělou intravenózní výživu a vylučovat bude pravidelně (bude to hodně smrdět :-) ). COD4 super, ale jen MP. COD5 jakž takž MP kvůli 2.válce. COD6 fajn mp, ale tuna cheaterů a nic moc převratnýho. Vývojové studio IW (dnes Respawn) by mělo vyvinout hru na Crytek3 enginu s možností destrukce jako v BF3 a mají na další 3 díly vystaráno a budou z nich boháči. Jen ať to není žádná futuristická nesmyslnost. To by je vysoko nevyneslo. Úspěch BO a MW2, který stojí za tou "vzestupnou" kvalitou, teží hlavně z MP. Singl je tam IMO jen proto aby piráti co si to stáhnou měli zhruba představu jak vypadá MP a šli si hru koupit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit