Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nojo bohuzel i ten Crysis 2 vypada ze se blizi k tomu CODu .. sice trochu sirsi tunel ale stejne docela sok .. pro COD i pres engine (na jednu stranu zastaralej .. na druhou stranu v podstate splnuje vsechno co hra potrebuje a je svizny (krome BO, coz ale neni problem enginu), na druhou stranu hodne lidi proste na grafice lpi .. COD si ale vytvorilo docela silnou zakladnu lidi a pritahuje zrovna ten typ lidi, kteri zas tak moc herni principy, nenarocnost, repetitivnost atd. neresi .. do toho prichazeji novy mladi hraci, kteri stare CODy nezazili coz myslim postaci jeste na par dalsich point and click dilu ...
  • me se treba COD MW libi a hraju ho denne a NFS Un pro me byla neskutecna sra*ka libilo se me az most wanted a ted ty posledni taky celkem jdou.
  • ano prvni dil byl co se pribehu tyce neprosto dokonaly, navic jedinecne bylo vicerozakonceni! Uzasne, a COP mel zase dokonale lokace, grafiku, a provedeni rpg prvku, hledani artefaktu, komunikaci s osobami apod. Pokud by se neco podobneho povedlo ve stalkeru 2 dostat z obojiho to nejlepsi byla by to jednim slovem BOMBA!!
  • nebo konecne zmeni engine a to jim zajisti prodeje minimalne dalsich 3 dilu....protoze kazdy spravny cod fan musi mit ten novy cod s tou super grafikou *1*
  • asi tak nejak no *1*
  • FridayManul
    Souhlas se vším. *3*
  • Ono už je teď prakticky jedno, jakou kvalitu budou mít další díly CoD, protože je to všechno jen o marketingu. Kdyby bylo příští CoD 2D hopsačka s herní dobou 5min, tak by to stejně byla nejprodávanější hra na světě. Projevilo by se to až o 3 díly později, a to by ještě musely být všechny minimálmě stejně blbé.
  • Tomu rikam naivita *1* ,ale sen je to hezky *1*
  • RakeW
    Tak to nejsou zase tak špatné vyhlídky, přežijeme ještě Carbon a Undercover a pak přijdw kvalitní realistická Shift větev a kvalitní arkádová Hot Pursuit větev :).
  • No dokonce... CoD2 sem nák vynechal v té době byla česká pecka VIETCONG a od toho mě náké call of duty proste nedostane...
  • Ja myslim,ze mrkev je spis kokos *1*
  • Čteš mi myšlenky
  • Na lost alpha jsem moc zvedavy.Snad se jim podari se aspon trochu priblizit puvodni vizi ,jakou meli tvurci se stalkerem,nez prislo osekavani.
    Presto vsechny 3 dily patri pro me mezi jedny z nejlepsich fps her za poslednich par let.Zejmena CoP byl z tech 3 nejvymazlenejsi a te puvodni vizi se aspon trochu vic priblizil.
    Pribehove pro me byl ale puvodni stalker lepsi.
    No su zvedav co nam soudruzi predvedou s plnohodnotnym pokracovanim ,na kterem prave pracuji.S vice jak 4miliony prodanych kopii a urcitym renome maji prece jen lepsi zazemi a predpoklad udelat stalkera takoveho,jak mel vypadat uz ten prvni.
    Tvurci cod by se od nich meli ucit jak se dela poradna SP hra *1*
    sry za OT *2*
  • Ve 4 byl aspoň vidět nějakej ten pokrok
  • Mně šlo o ten novej engine v crysis2... To určitě zvedne dnešní standart...
    Na kterej CoD8... Prostě nemůže mít...
  • Je mrkev ananas ?
    Podle analytiků ne ...o čem je sakra tenhle článek
  • Omyl, ten istý Engine už od CoD2 (2005)
  • OT: Ukázka soundtracku k modu Lost Alpha do Stalkera SoCH. Mňamózní, hlavně teďka v noci. *5* http://www.youtube.com/watch?v=v4ozj_JEo-s&feature=feedlik
  • V tomhle máš naprostou pravdu no.
    BF 3 si taky objednám to jak o tom mluvěj tak se mi to začíná líbit.
    Crysis 2 bych sem asi moc nemotal protože to je jiný druh akčí střílečky ale né o moc.
    Myslim si že když CoDy budou pokračovat v příběhu který byl v CoD 4 a CoD 6 tak to bude mnohem lepší.
  • Tak hráči by měli více hulit? Pojď sem, ať ti můžu plesknout, když už to adminům je patrně jedno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit