Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rad bych nasel nadsence s kterymi bychom vytvorili singleplayer mapu do nejake realistictejsi strilecky. Predlohou pro mapu by bylo to kongresove centrum. Uvnitr spousta pobihajicich humanistu s vlajeckami cerveneho krize. No a samozrejme ucelem budou skill kills na techto nebohych entitach.... Publicita projektu predem zarucena ;-)
  • Hm.. je mi z nich na blití. Červený kříž by se měl podle mě starat o jiné věci než o virtuální světy. Reálný život taky není vždycky fér a ve válce nejde o pravidla, ale o život. Všichni mají hubu plnou humanismu.. a pak tu przněj volně pobíhající pedofilové děti, nacisti tvrdí, že plynové komory byly sušárny prádla a genocida v Africe nikoho netankuje, přestože tam zařvalo víc civilistů než vojáků... a to jen proto, že úchylákům není nikdo schopnej urvat tentononc i s koulema, náckům v té době nikdo neprohnal hlavu kulí a dole si nikdo nechce ušpinit ruce krví. Červený kříži jdi do..
  • kontraproduktivni bullshit ! az mi na civilistech v gta zezelena miridlo tak vemu to divko a pujdu s nim podrezat krk cypovi co mi to prodal :D

    Ne vazne to nemaj nic lepsiho na praci nez nam z*****t posledni koutek do ktereho muzeme utect pred "multikulturnehumanitarnim" svetem ktery uz stihli podel*t ?!
  • Že se na to máme dívat očima menších, co to nemají v hlavě ještě srovnané? Od toho mají přece hry označení 16+ nebo 18+ atp. Čili je to věc rodičů, aby dohlídli na jejich malé a zhodnotili, zda je to pro ně vhodné či nikoli. Hry jsou odjaktěživa od toho, abychom si mohli zkusit něco, co je ve skutečnosti nemožné, případně nemáme šanci se k tomu dostat. Teda až na pár výjimek (The Sims atd.)...
  • Někdy je to v těch hrách opravdu přehnané. A musíte se na to dívat očima mladšího, co to v té hlavě ještě nemá tak srovnané. Ovšem, to nemá i hromada starších, zde diskutujících. Takové extrémy jako to letiště v CoD nemá ve hrách co dělat.
    • proč ne takhle se přesně chovali rusáci tak vo co ti jako ty pochvo jde,ty snad komouše a rusáky máš rád ne ty jim cucáš palce kretko najebanej náhodou to dobre udelali ukázali co jsou rusáci jeste i dnes za kurvičky uvědom si to kolkote
    • EuroSamurai
      Na tom letišti si do civilů střílet nemusel takže až budeš příště poučovat tak se líp připrav *3*
    • EuroSamurai
      *1* *1* *1* *1* *1*
    • Možná o tom nevíte, ale hry a zvláště ty akční pomáhají vybíjet nahromaděnou agresi, jestli mi nevěříte, tak si zkuste zahrát něco, když budete naštvaný (ale možná se stane, že budete pak naštvaní z dané hry *1* ). Někdy je to možná přehnané, ale myslím si, že jsou to spíše výjimky (už tolik akční hry nehraji).
  • Tak to už si snad dělají srandu, ne? Jsou to hry. Nechápu, proč se do her snaží nacpat pravidla a zákony reality, to pak hra tak nějak ztrácí význam, ne? :) Na realitu si nemusíme hrát, tu můžeme žít.
    Běžte do prdele, když už všechny tyhle debilní organizace přestanou s*át do her a suplovat pozici rodičů. Když jsem plnoletej, tak si nebudu moct jít koupit, kde je vidět nahý prso, protože je to závadný a vůbec se to nedostane k nám na trh? Tohle tak infantilní zvrácená doba. Začínají nám sem pronikat ty stupidní americký móresy.
    Rodiče, sami si hlídejte, co vaše děcka doma hrajou a dělají, nevím, proč by to za vás měla dělat nějaká organizace.
    • S prvnimi dvema radky naprosty souhlas, pak jsi dal asik moc velky prostor svym emocem.

      Hry jsou od toho, aby si lidi harli (citie ten vyznam slova?) na neco co nemuzou zazit, nebo nechteli na vlastni kuzi. Prot se ve hrach zabiji, masakruje, dobyva, podmanuje zavidi, boura a podobne.
  • Když čtu takovýto hnus, napadá mě jedinné....POSTAL 3...SEM S NIM
  • uzivatel1982
    ja bych zavrel vsechny co kdy ukousli hlavicku gumovym medvidkum...
  • Aha, tak to bysme si mohli zahrát leda tak pacmana.
    • To nemohli protoze by ho duchove nesmeli na miste "popravit" ale museli by mu dat moznost se vzdata zachazet snim pak v souladu se zenevskyma konvencema o valecnych zajatcich...
  • Jasně, tím se akorát pohřbí úspěšné tituly jako Saints Row nebo Overlord apod. Všechny je v té organizaci pořádně propleskat! Už jen za to, že o něčem takovém uvažují!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit