Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Die_by_the_Sword

Apod...
  • Já se těším ještě na otevřenější krajinu a jízdu na koni. *4*
  • Tak oni sotva dokončili motion capture, animace patří mezi zásadní nedodělky hry a animátoři se ještě vyřádí.

Popravdě řečeno zrovna žánr "open world RPG" si na kvalitě animací nikdy moc nezakládal, jeho nejhranější etalon Skyrim má snad nejhorší animace jaké jsem kdy ve hře viděl. *1*
  • Vida. Hus měl zřejmě osobní švýcarskou gardu... nebo jak si mám vysvětlit pojem "husovo šupák"?

Už ti bylo vysvětleno, že se hra neodehrává během Husitských válek, odehrává se v roce 1403. Tak si seber svůj katolickej mindrák a nech českou reformaci na pokoji aspoň okolo výročí 600 let od Husovy hnusné justiční vraždy. *5*
  • Prej soubojový systém s meči, u husitů možná tak soubojovej systém v moči. On hlavně husovo šupák měl běžně meč, že. *1*
  • Tři lidé oživeni při bankovní loupeži. Maskovaný muž s upilovanou puškou zítra vysál náboje ze dvou pokladních a člena ostrahy v jedné bance v jižním Londýně. Lupič pak přinutil vyděšené zaměstnance aby přijali 10 000 liber a požadoval, aby je dali do bankovního trezoru...
  • nightborne
    Tak tak, ještě malinko, MALINKO vyleštit návaznost jednotlivých animací na sebe a bude to naprostá paráda =).
  • to si delas prd*l? to sou asi nejlepsi animace boje co sem kdy videl
  • To už budou na E3? To jsem teda zvědavej, ty animace (ne jenom) pořád vypadaj příšerně..
  • Moje rec ;)
  • nightborne
    Dvě pinty óvipu, prosím.
  • wenceslaus
    "Hledá se: výkonný ředitel
    nadějné firmy. Skvělé vyhlídky na sestup -- nejlepší uchazeč to může dotáhnout až na dno!"
  • Morraw
    Tak na soubojový modul se těším od začátku alfy nejvíc. Pak už budu jen čekat na vydání plné hry.
  • wenceslaus
    Do roka a do dne!*

*a nějaký ten měsíc navíc
  • Pán by chtěl petang? ... Velice dobrá hra ...
  • "Asi největším přídavkem bude zakomponování šermířských soubojů s mečem." díky. Pobavilo *1*
    Ten boj vypadá dobře. Ovládání bude pomocí nějaké Wii tyčky nebo jak ?
  • update ? co hra ta by nebyla?
  • https://www.youtube.com/watch?v=nVBlJRaMqlg
  • ...ývarp net ešíp adet oT
  • Magister_Peditum
    Říká ten pravej. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit