Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medveddd

Příště bych poprosil dát vedle článku na loop temple run nebo family guye, kdo má u takovýho množství textu udržet pozornost.

• zx_spektrum

Těm musela sebedestrukce Tarkova udělat hroznou radost. Politický review bombing od válečného agresora je třešnička na dortu, ať jim třeba rupne cévka...

Co je ale trochu problém je, že na opačný straně je český Madfinger Games který já teda mám spojeno primárně s těmi jejich mobilními pseudofps jako Dead Trigger. Určitě respekt, že zkouší přestup do vyšší ligy, ale věci jako optimalizace jsou hodně očekávatelný porodní bolesti. Držím palce!

• cms.jakub-malcharek

"Pisálek" nic takového neuvádí. Doporučuji číst ty články celé.

Abychom ale byli fér, negativní recenze neobsahují jen politický review bombing. Podle hráčů a hráček má Gray Zone Warfare docela podstatné problémy s optimalizací. „Hra je na mojí 3070 skoro nehratelná, stěží dosáhnu na 30 FPS s jakoukoliv metodou upscalování. Zdaleka nejhorší jsou ale servery. V PvE hře nemůžu kvůli konstantním rollbackům ani jít rovně,“ píše uživatel s přezdívkou Deide Costa.

Podobný sentiment sdílí uživatel Kwazzy (a upřímně, další stovky lidí): „Mám i7-12700kf a 3070ti s 32 GB RAM a mám problém dosáhnout na 40 FPS s vysokými detaily. Za hodinu hraní jsem zažil dva pády, jedno vykopnutí ze serveru a dvakrát jsem musel restartovat hru. Chápu, že jde o první den v early accessu, ale vážně?“

Takže pokud s koupí váhate, možná ještě vyčkejte, než v Madfinger Games odladí nejpalčivější problémy s optimalizací. 

• No nemyslím si, že se šli negativně vyřvat pouze fanoušci EFT, jak pisálek uvádí. Ta hra je dost špatně optimalizovaná, jsou tam šílené propady FPS, někdy vám to i na tvrdo vypne PC, případně se hra nechce vypnout. A mohl bych takto pokračovat. Problémy to má i na RTX 4090.
    Ale jinak po 2 hodinách hraní mě to celkem bavilo. Ale kvůli optimalizaci jsem vracel a pokud hru opraví, tak se k tomu někdy vrátím. Sám EFT nemám rád (hrával jsem to) a této hře bych dal negativní recenzi už jenom kvůli té bídné optimalizaci. Osobně jsem hru nijak nehodnotil. A taky se mi nelíbí ten systém edic, kdy se vývojaři silně inspirovali přímo Tarkovem a které mají negativní dopad na samotnou hratelnost. Stash v základu je velmi malá a dávat 100 euro za maximální stash se mi opravdu nechce, kort v Early Accesu a při tak špatné optimalizaci. A to jsem hráč, který rád dává vývojařům peníze navíc za různé nepotřebné DLC se skiny do hry. Ale tento přístup mě odrazoval už při hraní EFT a odrazuje mě i u této hry. Myslím, že získat peníze jdou i jinak než otravováním hráčů.

• MaaRA

Strašně malé SCOPY nejde přes ně absolutně nic vidět a hrozně škaredý inventář+ strašně málo věcí co sbírat, nuda nuda nuda

• KronosDeret

Rusové jsou kyselí, že na dobrou střílečku už člověk nemusí být tak upocený a na pozadí mít štus čítů. Madfinger games držím palec, třímají pěkný kus diamantu v ruce a chce to už jen dobře vybrousit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit