Přejít na výpis diskuzí
Česká freewarovka s hudbou Lukáše Grygara radí, jak znovu přežít Vánoce
28.12.2014 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
ježiši kriste na nebesiach, myslím, že na niečo si zabudol.
-
Máš samozřejmě naprostou pravdu Maťo, a teď se prosím uklidni a jdi se zase věnovat něčemu produktivnímu.
-
S pánom bohom pomätaný cigoš :)
-
Radšej český cigoš ako ty.
-
O čo ide konkrétne robinson? Pripadáš mi byť mierne pomiatnutý a mierne pomýlený zároveň, nebudeš ty tak z polovičky český cigoš?
-
Stále okolo toho chodíš ako začmudený čechúr okolo horúce kaše, tak nám prezraď čo ťa to teda konkrétne ťaží na duši, stále tu len do éteru púštaš prázdne inotaje a pokračuješ v nezmyselnom tlachaní akéhosi zhľuku slov, ktorým ani sám nerozumieš. Ono je pravda, že z 90 percent je to práve česká zberba čo tu píše a tára hovadiny, ale ty ako čistý cigoš český si to nedokážeš priznať, sa ti ani nedivím, že tu toho neistého voyeuristického sociopata berete :) veď to tej vašej skupinky podivných anonymných internetových hrdinov zapadá skvele, apropo mať na internete prezývku "N E J E B A T E L N Y 2" to chce notnú dávku stupidity a naivnej odvahy.
-
Trúfam si tvrdiť že tá normálnejšia časť Slovenska sa od toho paka dištancuje.
-
Mi tady Jezise Krista bereme.On si tady na nic nehraje na rozdil od tebe ty slovenske nevycvalane podsvince! Slovenske kopyta si musi porad neco dokazovat na ceskych webech. Ale co se namaham staci co jsi tady predvedl na Vanoce ty primitive!
-
Takze nejlepsi v oboru? Zas neprehanej ;-)
-
Když je čas na dělání hudby, je čas i na videorecenze.
-
Chim: práveže naopak, je to až priam neodškriepiteľný fakt, že problémy tu majú títo anonymní blázni na čele s ich vodcom, reinkárnáciou ježiša krista, ktorý si stále myslí, že keď sem bude pridávať fotku svojho priateľa/manžela, tak ho tu budeme viacej akceptovať.
-
Jako potenciál to má, ale v čem to je proboha dělaný? Chtěl sem to hrát na noťáku, a mám slideshow. Vždyť veškerý větší efekty tam jsou čtyřvrstvý paralax. OTIMALIZACE!
-
s hudbou koho? *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6*
-
Nevím sice jaké máš problémy, ale přeji ti, aby se ti je ve spolupráci s nějakým odborníkem podařilo co nejdříve vyřešit.
-
Představ si že já také, ale zároveň i hudbu Lukášovu. To je, co?
Šťastné a veselé.
https://www.youtube.com/watch?v=IcQoKIgcpBQ -
http://s4.postimg.org/tf1v06ttp/15980015.jpg
-
Brno: Mňa keby si stretol tak kukáš do zeme, držíš hubu a krok a kráčaš ďalej :) Tie fantasmagorické kecy o masarykovy a maďaroch si môžeš maximálne tak do anusu napchať, mňa s týmito vysoko primitívnymi kecami neohúriš a ani neurazíš :)
-
Chlapče, tebe potkat... Nebýt Masaryka, zůstali byste nevzdělaní maďarští pastevci. Na co si teď hraješ?
-
prečo mínusky? však ja mám rád Behemoth :/
-
bože ty si ale pako