Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si ty troška pomýlený, za prvé prezývku by si mal mať východný nemec a za druhé akcia vyvolával reakciu, nenazval som toho nedonoseného českého cigoša čechúrom len tak pre nič za nič :)
    Ale imponujú mi tvoje drsné internetové kecy o tom ako "in real" asi si mal na mysli v reale madrid by sme dostali po tlamach, asi to nebudem predsa len ja, kto si tu lieči nejaké tie komplexy :)
  • Proc si nechodite lecit komplexy na slovensky herni web ? Je ja zapomnel, on zadny neni. Asi se s tim druhym panicem hnisavcem citite jako velci chlapaci, kdyz chodite na nas web titulovat lidi cechuny, ale byt to in real, uz davno dostanete po tlamach a uz byste se nevratili. Jeste nejake kecy o svobode slova...to uz je moc. Muzete byt radi, ze uz davno nemate ban spinavci. 2 Slovacci tady budou online delat ramena, kde to jsme.
  • Je už nějaký Let´s play na You tube ? ....
  • A čo ťa to teda konkrétne ťaží na duši, vyspovedaj sa mi čechúr neštastný.
  • Dobrý, akorát mě bolí prst z toho drcení controlu. *4*
  • Tak ulhaneho slovaka jsem nevidel http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/vesele-vanoce-a-stastny-novy-rok-preje-redakce-games_cz-1-246305/?page=4 *6*
  • Ale veď sa neokúňaj, ozrejmi mi situáciu, na vianoce som doma totižto nebol :)
  • Ty tady o nic nepros cobole. Co si tady predvedl na Vanoce nam stacilo! *16*
  • kubi-wan
    V pořádku ;)
  • maros.goc
    Grygar má na hudbu veľmi dobrý vkus :D
  • Neviete čo je dobrá hudba, odporučam si vypočuť pesničku woman is the nigger of the world od lennona, nádherný song.
  • Ano.
  • S hudbou Lukáše Grygara? To mě má jako nalákat?
  • sleepless
    Behemoth se čím dál tím víc vrací ve stavbě skladeb (víc nové album je rozvitá verze Inner Sanctum) původní tvorbě, jen jsou zručnější, což je pro někoho fajn, pro jiného špatně. Mě to baví, ale diktovat to nikomu nebudu samozřemě.
  • sleepless
    Děkuju za info a zároveň se omlouvám :(
  • jsem nevedel, ze grygar je vynikajici riff speed kytarista. O jazzu uz vubec nic.
  • kubi-wan
    Poprosil bych o opravu jména autora - je to Jakub Mareš.
    A pak je jen v článku samotnym pár překlepů.
    Díky *3*
  • Hnisavec
    Grygarova hudba je ako jeho recenzie....
  • Pane Poláčku, mě osobně se Behemoth líbil za jejich čistě BM období, tedy kolem alba Grom. Ten technický death metal mě už zrovna dvakrát neoslovil. Nové album si ale minimálně poslechnu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit