Přejít na výpis diskuzí
Česká hra Space Engineers bude o stavbě lodí ve vesmíru
9.9.2013 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Já taky až si postavím svojí Normandy. *14*
-
Zato napsat anonymne sprosty prispevek v diskuzi, ktera ma sva pravidla a ma byt vecna je opravdu hrdinsky pocin...*7* Pokud vim, tak tebou zminovanou zalezitost resi Marek Rosa na svem vebu. Zde je link: http://blog.marekrosa.org
-
Nechat doje*any miner wars, a vrhnout se na dalsi projekt, klasickej ceskej zmr*ovskej pristup...
-
a není náhodou gravitace nejdůležitější prvek realizmu ve vesmíru? :) já chápu, že v rámci hratelnosti je tam v té gravitaci potřeba udělat hodně kompromisů, ale v tom případě co dělá v tomto článku tahle věta?
"Hra využívá vlastní volumetrický fyzikální engine a snaží se tedy držet přírodních zákonů, reálné fyziky a co se týče technologií"
jako takový jiný druh minecraftu ve vesmíru to vypadá zajímavě. určitě jsem zvědavý, co z toho vyleze, ale zatím se trochu bojím toho, aby v tom vesmíru nebyla nuda a rychle to neomrzelo. -
Take se tesim *14*
-
zaujimavy projekt, som zvadavy
-
Já stavěl žlutočerné a jak byli hezké :D :D
-
Tak ono to "vycucnutí" je trošku přitažené za vlasy - pokud se jedná o malou průrvu - vzduch uniká velmi pomalu - a pokud je díra opravdu tak velká aby vás to vycuclo rychlostí Usiana Bolta na speedu pak je poškození způsobeno něčím co vás stejně zabije už při nárazu....
-
Bohuzial gravitacia bude jedna z vynimiek proti realizmu. Budem o tom pisat na blogu, ale v zasade je to tak, ze dostupne riesenia umelej gravitacie su: rotacia, akceleracia alebo "magneticke boty". Tieto riesenia sa bohuzial do hry nehodia, spravne pouzivanie by bolo tak zlozite ze by to vacsinu hracov asi otravovalo.
Tak sme si vytvorili vlastny model umelej gravitacie, bohuzial fakt neni realny. Resp. nepoznam fyzikalne zakony ktore by ho umoznovali. -
Žeby pojišťovací podvod? :) Dalších komentářů netřeba, buď to bude nudnější než koncept, nebo to bude hodně velká paráda. Jen by mě zajmalo jestli bude i únik atmosféry, potažmo celá ta sranda s vycucnutím se do nicoty... Úplně jsem si vybavil první hru Frontiera, piráti ustřelily počítač a já, nevěda co robím, skončil stakilometry za obyvatelnou planetou a nedokázal jsem se vrátit, kvůli setrvačnosti xD Tak hardcore to zase nebude, ledažeby? :D
-
Miner Wars totiž za moc nestálo. Je to škoda, mohla to bejt dobrá hra.
-
Tj, ale možná to bude tím že je to alpha, uvidíme jak to bude vypadat ve finalní verzi :) . Já osobně jim moc fandim a těšim se na to až to vyjde v podobě alphě na steamu, tohle a Dayz jsou moje jasný koupě.
-
Vzhledem k tomu, že má na sobě skafandr bych si vsadil na magnetický boty, ale uznávám, že běhá trochu moc svižně.
-
ja taky upadne my kolo u auta hned ji prilozim a ono se mi vygenerujou nove *1*
-
Bože, po takové hře toužím už hrozně dlouho. *14*
-
Maju tam super-dokonale generatory umelej gravitacie *4* - hlavne ked ta postavicka sprintuje po vesmirnej stanici. No jo, asi zabudli nastavit nulovu gravitaciu vo fyzikalnom module.
Ale inak to vyzera velmi zaujimavo a nadejne... -
http://www.youtube.com/watch?v=hgHgcttS39w
Zatím bych dal přednost spíš Space Engineers. (Přeci jen je graficky úplně někde jinde a fyzika taky vypadá fajně) -
Tu svářečku chci domů.
-
Tesim se. Protoze co si budeme nalhavat, stavet lode ve vesmiru je snem kazdeho spravneho kluka, ktery jako maly stavel modre a bile a cervene kosmicke lode z lega. Zlute ne, ty byly osklive.
-
Trust me. I'm an engineer!