Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pekny studentsky projekt.
  • Pro někoho, kdo se zrovna naučil číst nebo pro někoho, kdo zrovna vylezl z jeskyně to může být ohromující hra za drobný peníz.

My ostatní sáhneme po nějaké legání alternativě zdarma (upřímně bych radši přidal 3€ a zahrál si kupř. Wolfenstein New Order), protože tohle si opravdu nezaslouží podporu - proč? Protože vývojář nedejbože získá mylný pocit, že udělal něco super. Kopnout do pr*ele všechny tyhle frikulínský dětičky, co vemou Unity, spatlaj v tom z asset storu něco, co už tu 1/4 století máme a chtěj za to peníze. Nic proti Unity, je to jen nástroj, ale drzost některých echm ... chrchlm ... kašly-kašly ... "vývojářů" (pardon, musel jsem se napít vody, protože v tomhle případě se mi to slovo opravdu špatně vyslovuje) zkrátka nezná mezí.

Mně to přijde sprostý a drzý. Ale jak se řiká - každý zboží má svého kupce a soudě podle reakcí ve zdejší diskuzi jich nebude málo. Holt některý lidi klidně koupěj i pozlacený ho*no, sorry.
    • Jenže co když už mám WNO projitý několikrát a chtěl bych něco nového, ha? Babo raď. Co když si chci zase zahrát starého Wolfenstein 3D, jenže už ho znám jako svý boty a už to není ono. Co když Corridor 7 nespustím ani přes dosbox?

Tohle není na Unity ani nic Asset storu, tak proč to tu zmiňuješ? Pochybuju, že bys v tom dokázal něco spatlat sám. Klidně i 30 let starýho. Nejspíš ani pitomej Pong. Pochybuju, žes Unity vůbec někdy viděl.
  • Lukyz
    A to jsem si myslel, že mě diskuse na Games už nezaskočí *7*
    Chlapík udělal v jednom člověku svou herní prvotinu, tak jí vydal na Steamu a podle mě jsou na místě spíš gratulace než tenhle šílenej hate.

Já spíš doufám, že se kvůli takovým jako vy nenechá odradit od snahy vytvořit něco dalšího. *3*
    • 2 Lukyz

ale prosim tě - s touhle logikou můžou začít prodávat 11 letý děti svoje slohový práce z češtiny jako bestsellery. Asi ne co? *5*
      • Ať si je klidně prodávají, když to někdo koupí. Nikdo nikoho nenutí aby si je kupoval. Pokud to člověk kupovat nechce a přesto to koupí, pak je id*ot a není mu pomoci.
    • Mart9
      Ten se odradit určitě nenechá. Podle jeho prvotiny mu peníze rozhodně nesmrdí.
      • Ty ses ale d3bil..
        • Mart9
          Příspěvek byl nahlášen.
          • Fnuk fnuk.
            • Mart9
              Tak mně nějaký dtřibil nemůže urazit, nahlásil jsem to pro dobro diskusí
    • herní prvotiny na steam nepatří
    • Pokud za tenhle línej paskvil chce 6 € tak si kritiku zaslouží a nikdo mu nebrání aby se poučil a příště udělal něco lepšího.
      • 6 euro bez slevy ti přijde nějak hodně? když to vyšlo před týdnem. Ten člověk si s tím dal práci a předpokládá že ten člověk který si to za těch 6 euro koupí to ocení (popřípadě to může vrátit). Ty v praci taky děláš ho**o a dostáváš za to vyplatu.
        • Ano 6 euro za tenhle exkrement mi přijde hodně.Tohle vidim tak možná jako hru zdarma nebo s milostí 1 euro.
          Ok Jolando co mi ještě vyčteš z karet?
  • S Doomem nebo Wolfem tohle ma spolecny tak leda 1st person. Mnohem vic to pripomina Zero Tolerance ze segy (1994). Melo to svoji hratelnost a hra se odlisovala hlavne mnohem vetsim poctem nepratel a obtiznosti, kdy bylo pomerne tezky vyjit s munici a zdravim v pokrocilejsich levelech.
    Koho zaujalo Intrude, at si radsi stahne emulator segy genesis ( par kb, skoro se nic nenastavuje ) a vyzkousi ZT. Nejen, ze usetri 6e, ale navic si doplni fps vzdelani pomerne dost slusnym kouskem na tu dobu.
  • Před deseti lety by tato hra byla freeware a autor by ji vytvořil pro zábavu...
    • A byla by na level dvd v sekce freeware :')
    • Ten samej autor? Jak to víš?
  • TheGGG
    ne z budoucnosti, ale z minulosti...
  • Miluju pixelart, ale tohle je zbytečnost a lacinost. Nevidím jediný důvod, proč to hrát, když si můžu kdykoliv zahrát Brutal Doom.
  • why?
  • Systémové požadavky MINIMÁLNÍ:
    Operační systém: Windows 7
    Procesor: 2.3 GHZ
    Paměť: 1 GB RAM
    Grafická karta: 256 MB
    DirectX: Verze 9.0c
    Pevný disk: 30 MB volného místa
    Dodatečné poznámky: Widescreen aspect ratio recommended.
    Dělaj si kozy? Čím chcou jako zaplnit 256 MB VRAM?
    • Operačním systémem
    • hlavne kdyz tohle jsme tenkrat drtili na 8Mhz 286 s 1MB ram *1*
  • Ja bych radsi aby to melo 30GB a aspon to vypadalo na rok 2016.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit