Přejít na výpis diskuzí
České kyberpunkové RPG Dex dnes vyšlo po dvou a půl letech vývoje
7.5.2015 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
tak si dreadlocks celkem nadelali do bot, jeste v sobotu meli na steamu 4z5 hvezd, ted uz jsou na 3z5
a to jenom kvuli tomu ukladacimu bugu, protoze ja osobne bych tomu tech 8/10 dal, ale chapu, ze nekdo v rozcileni je tam setre
dostal jsem presne to, co jsem cekal, je to prijemny softcore rpg *5*
absolutni spokojenost s vizualem a hudbou -
Ne, nepřeju. Přeju si, aby Češi pochopili, že se ta čeština neudělá sama a cizinci mi ji nezaplatí. Až si hry bude kupovat tolik Čechů, aby to zaplatilo aspoň překladatele, tak se hry v češtině budou dělat rovnou.
-
Věřím, že redaktoři na games jsou větší odborníci než ty
-
super, zrejme jsem dohral, od jisty chvile me kazdej save vraci zpatky do stejny lokace, predtim nez jsem ji vyresil, 2 hodiny pokusu/hrani k hovnu kvuli dalsimu bugu, tentokrat brutalnimu
zapisovat ulozeny hry do registru misto do souboru, to jim poradil proboha kdo? -
rozjebal-y
-
vyborne, a ted se mi kvuli tomu rozjebali dva questy (ze jsem si to save-nul odchodem a prichodem do lokace, to asi nikoho nenapadlo)
-
Třeba to, že globalizace je tak nějak na houno ? To si opravdu přeješ zaniknutí jazyka českého ?
-
znovu, dex není pixel art, co je na tom těžké pochopit?
-
To je jedině dobře! Třeba si češi pomalu uvědomí pár věcí.
-
system ukladani je uplne napitchu, uprimne nenavidim, kdyz musim opakovat rozhovory a to me v dexu bude mucit az do aleluja... *6*
-
Tenhle příspěvek dokazuje, že je to hodně povedený pixelart
-
Za stejnou cenu jsem koupil dohromady Far Cry 3, Black Flag, Hitmana, první epizodu Life is Strange, Deus Ex a Just Cause 1 a 2. Nejsem blázen, abych takovou částku dal za Dex *1*
Počkám si, až bude do 5€ -
mas slevu 10% ted, to je nahodicka co ? :) takze sup sup, nebo nemas 500 stovek ? ;)
-
Tak po asi první půl hodině hraní musím říct, že mě to baví. Co mě však nebaví, je dabing hlavní hrdinky, hlavně ty otřesné pazvuky, které dělá při výskoku.
-
Inu, Dex se mi celkem zamlouvá, ale nevíte někdo, jestli je v plánu i krabicovka? Ne, že bych měl něco proti digitální distribuci, ale krabice je krabice.
-
Novus Inceptio taky vyhlížím, ale EA mě nezajímá a vzhledem k tomu, že to dělá ten jeden borec, co byl v tea clubu, tak to čekám ještě za 2-3 roky, ukousl si velké sousto.
-
Já od českých tvůrců čekám na Novus Inceptio které by mělo příjít v Early Access někdy na podzim a jelikož jsem fanoušek sandboxu Life is Feudal tak se na tohle opravdu moc těším. A navíc čeština bude :D
-
Pokud na to bude slevička dřív, než vyjde Vávrův skvost, koupím si to. Pak už žádná další hra nemá šanci.
-
V hopsání a mlácení. Nádherná plynulá animace.
-
Amen !