Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Česká hra bez češtiny ?
    • To je jedině dobře! Třeba si češi pomalu uvědomí pár věcí.
      • Třeba to, že globalizace je tak nějak na houno ? To si opravdu přeješ zaniknutí jazyka českého ?
        • Ne, nepřeju. Přeju si, aby Češi pochopili, že se ta čeština neudělá sama a cizinci mi ji nezaplatí. Až si hry bude kupovat tolik Čechů, aby to zaplatilo aspoň překladatele, tak se hry v češtině budou dělat rovnou.
  • Že bych si po dlouhý době zas zahrál nějakou novou hru? Po pravdě, i přes jednoduchou grafiku mi stylizace přijde mnohem blíže mým představám o kyberpunku, než například nový Deus ex...prostě se mi líbí atmosféra téhle hry, snad se to bude i dobře hrát:)
    • Pravda, nový DE:HR, byl podle mého názoru na pořádný cyberpunkový zažitek příliš čisťounký. Chyběl tam bordel a pankáči.
    • Mám to taky tak...
  • Co moznost koupit hru na GOGu?
    • Zatím bohužel není.
  • Corvus
    Dex mám koupenou už cirka rok na Steamu a je to nádherná záležitost. Naprosto bez zaváhání doporučuji všem cyberpunk pozitivním lidem... Naprostá pecka!
    • pls rozved to, v cem to je dobry?
      • V hopsání a mlácení. Nádherná plynulá animace.
    • A kterym cyberpunk pozitivnim lidem? Brejlarum co zerou Gibsona? Automechanikum co zerou Stephensona a nebo nam starcu co si vystacej s P.K.D.? Kazdy ten autor pise jinak a kvalita je dost promenliva. Ke kteremu z techto odlisnych stylu (vsechny jsou cyberpunk) bys to prirovnal?
  • PreidaQ
    Stylizací to vypadá parádně, ale gameplay si představit opravdu nedokážu, takže nebudu věřit, dokud nevyzkouším.
    • Hopsačka s mlácením a časem i střílením. Sem tam rozhovor.
    • youtube > dex gameplay *9* .. vypada to az moc amatersky..
  • super, zrejme jsem dohral, od jisty chvile me kazdej save vraci zpatky do stejny lokace, predtim nez jsem ji vyresil, 2 hodiny pokusu/hrani k hovnu kvuli dalsimu bugu, tentokrat brutalnimu

zapisovat ulozeny hry do registru misto do souboru, to jim poradil proboha kdo?
  • Těším se na Wii U verzi, snad bude již v základu obsahovat češtinu :-)
  • Počkám si na odezvu, recky, mám Dex v hledáčku...
  • 2.5 roku na plošinovou hopsačku, to mi přijde tak akorát.
  • tak si dreadlocks celkem nadelali do bot, jeste v sobotu meli na steamu 4z5 hvezd, ted uz jsou na 3z5

a to jenom kvuli tomu ukladacimu bugu, protoze ja osobne bych tomu tech 8/10 dal, ale chapu, ze nekdo v rozcileni je tam setre

dostal jsem presne to, co jsem cekal, je to prijemny softcore rpg *5*

absolutni spokojenost s vizualem a hudbou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit