Přejít na výpis diskuzí
České kyberpunkové RPG Dex dnes vyšlo po dvou a půl letech vývoje
7.5.2015 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
system ukladani je uplne napitchu, uprimne nenavidim, kdyz musim opakovat rozhovory a to me v dexu bude mucit az do aleluja... *6*
-
Cekam na Kingdom Come. Nic jineho z cech moc nestoji za rec *7*
-
-
Co si takhle precist sice uz starsi, ale porad skvelou, serii clanku o ceskych hernich studiich?Myslim, ze to psal pan Bach.
-
ah ty prosťáčku
-
-
vyborne, a ted se mi kvuli tomu rozjebali dva questy (ze jsem si to save-nul odchodem a prichodem do lokace, to asi nikoho nenapadlo)
-
-
rozjebal-y
-
-
Důkaz, že i pixel art se dá udělat hezky.
-
-
Je sranda když se někdo ohání odbornejma termitama, jejichž význam je mu naprosto cizí, i když se u toho tváří jako hroznej suterén. A to mu navíc třeba i nesvítí heligónka.
-
-
Dokud bude přímo na games.cz napsáno, že je to pixel art, budu psát, že je to pixel art. Redaktor, který si tím vydělává, tomu podle mě rozumí víc než nějaký čtenář.
-
-
Amen !
-
-
-
Dex není pixelart.
-
-
Tenhle příspěvek dokazuje, že je to hodně povedený pixelart
-
-
znovu, dex není pixel art, co je na tom těžké pochopit?
-
-
Věřím, že redaktoři na games jsou větší odborníci než ty
-
-
-
a to je jenom dobře!
-
-
-
me se to moc nelibi..
-
lol co na tom delali 2 roky? vzdyt to vypada jak hroznej odpad, takhle vypadaly hry pred 20 lety
-
chápu early access na strategie nebo simulace, ale na příběhovou hopsačku to už je facepalm aneb "podojíme je když můžou i ostatní"
-
Inu, Dex se mi celkem zamlouvá, ale nevíte někdo, jestli je v plánu i krabicovka? Ne, že bych měl něco proti digitální distribuci, ale krabice je krabice.
-
Pokud na to bude slevička dřív, než vyjde Vávrův skvost, koupím si to. Pak už žádná další hra nemá šanci.
-
-
mas slevu 10% ted, to je nahodicka co ? :) takze sup sup, nebo nemas 500 stovek ? ;)
-
-
Za stejnou cenu jsem koupil dohromady Far Cry 3, Black Flag, Hitmana, první epizodu Life is Strange, Deus Ex a Just Cause 1 a 2. Nejsem blázen, abych takovou částku dal za Dex *1*
Počkám si, až bude do 5€
-
-
Já od českých tvůrců čekám na Novus Inceptio které by mělo příjít v Early Access někdy na podzim a jelikož jsem fanoušek sandboxu Life is Feudal tak se na tohle opravdu moc těším. A navíc čeština bude :D
-
-
Novus Inceptio taky vyhlížím, ale EA mě nezajímá a vzhledem k tomu, že to dělá ten jeden borec, co byl v tea clubu, tak to čekám ještě za 2-3 roky, ukousl si velké sousto.
-
-
-
Tak po asi první půl hodině hraní musím říct, že mě to baví. Co mě však nebaví, je dabing hlavní hrdinky, hlavně ty otřesné pazvuky, které dělá při výskoku.