Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chápu early access na strategie nebo simulace, ale na příběhovou hopsačku to už je facepalm aneb "podojíme je když můžou i ostatní"
  • Corvus
    Dex mám koupenou už cirka rok na Steamu a je to nádherná záležitost. Naprosto bez zaváhání doporučuji všem cyberpunk pozitivním lidem... Naprostá pecka!
    • pls rozved to, v cem to je dobry?
      • V hopsání a mlácení. Nádherná plynulá animace.
    • A kterym cyberpunk pozitivnim lidem? Brejlarum co zerou Gibsona? Automechanikum co zerou Stephensona a nebo nam starcu co si vystacej s P.K.D.? Kazdy ten autor pise jinak a kvalita je dost promenliva. Ke kteremu z techto odlisnych stylu (vsechny jsou cyberpunk) bys to prirovnal?
  • Co moznost koupit hru na GOGu?
    • Zatím bohužel není.
  • PreidaQ
    Stylizací to vypadá parádně, ale gameplay si představit opravdu nedokážu, takže nebudu věřit, dokud nevyzkouším.
    • Hopsačka s mlácením a časem i střílením. Sem tam rozhovor.
    • youtube > dex gameplay *9* .. vypada to az moc amatersky..
  • me se to moc nelibi..
  • Že bych si po dlouhý době zas zahrál nějakou novou hru? Po pravdě, i přes jednoduchou grafiku mi stylizace přijde mnohem blíže mým představám o kyberpunku, než například nový Deus ex...prostě se mi líbí atmosféra téhle hry, snad se to bude i dobře hrát:)
    • Pravda, nový DE:HR, byl podle mého názoru na pořádný cyberpunkový zažitek příliš čisťounký. Chyběl tam bordel a pankáči.
    • Mám to taky tak...
  • Počkám si na odezvu, recky, mám Dex v hledáčku...
  • 2.5 roku na plošinovou hopsačku, to mi přijde tak akorát.
  • Těším se na Wii U verzi, snad bude již v základu obsahovat češtinu :-)
  • Cekam na Kingdom Come. Nic jineho z cech moc nestoji za rec *7*
    • Co si takhle precist sice uz starsi, ale porad skvelou, serii clanku o ceskych hernich studiich?Myslim, ze to psal pan Bach.
    • ah ty prosťáčku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit