Přejít na výpis diskuzí
Česko-slovenská strategie Legion 1917: Rise of the Bolsheviks vás zavede do revolučního Ruska
22.12.2016 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
Konečně nějaký to pořádný téma a bude udušený a zmrzačení touhle... ehm grafikou škoda - potřebovali by jsme i něco jiného... než jen .. toto *12*
-
Jen jedna z nich je ta správná ale nebudu dělat chytrého ...
-
Amíci ne a měli by jsme kapitalismus o 40let dříve *4*
-
Téma by mohlo být zajímavé, ale ta grafika je teda nic moc. Vrobel raději bez komentáře, neb zdejší cenzor by si rád smlsnul. Ale už jen kvůli němu bych si to ani za nic nepořídil.
-
ty se zase vrať do afriky... ale pozor, mohl bys jim ještě zhoršit průměrné IQ....
-
Jen imbecil nedokáže rozlišit mezi liberální pravicí a levicí. Vrať se do školy. Myslíš že má pravičák něco společného s Marxem?
-
otázkou taky je, jestli by ruská armáda za demokratického režimu byla zdecimovaná čistkami jako za stalina. a jestli by demokratické rusko uzavřelo s hitlerem pakt o neútočení, vojensky s ním spolupracovalo atd.
-
takže v bolševický revoluci a z ní vyplývající občanský válce není zřejmý, kdo je špatný? to nemůžeš myslet vážně...
-
A myslis, ze to bylo jako v BF1?
-
Ono hlavne taky vojaky Wermachtu zprvu obyvatelstvo Polska i Ruska vitalo. Kdyby Hitler zmenil svou politiku (tak jako treba vuci Rumunum) a nezasahoval do OKW jakozto vrchni velitel, mohlo to byt taky vsechno jinak.
-
Kdyz jsem cetl Haskova Svejka tak jsem ocekaval neco na zpusob "Jak jsem vyhral valku" nebo "hajili jsme hrad". Misto toho jsem cetl knihu ktera mi spis surove podavala tehdejsi obraz spolecnosti a moc do smichu mi nebylo.
Ale je mi jasny ze svuj prispevek myslis dost sarkasticky. -
No jasně, minimálně to byli zrádci, ať žije císař!
-
Naštěstí by tohle nemělo mít 15 dílů...
-
S tím Hitlerem je to dobrá připomínka. Kdyby byl v Rusku té doby standardní demokratický režim, nejspíš by ten brutální začátek války nepřežil, Rusko by padlo a Hitler by získal přístup k jeho surovinám. Těžko říct, jestli by pak vůbec Německo bylo porazitelné. Historie dokáže být fakt ironická.
-
Nj, u nas se dela simulator bezdomovce a komunisty a ve svete battlefield 1 a final fantasy 15, rozhodne jdeme s dobou..tragedie
-
Díky, bude se hodit!
Sleduj vývoj na: https://www.facebook.com/Legion1917/
Doufáme, že zvládneme vytvořit zážitek, kterej by aspoň lehce zprostředkoval co zažil pradědeček a přes 40000 dalších Čechoslováků na Sibiři.
Svoloč Tom -
Ahoj,
Honza se u hry stará o marketing a media.
Věříme, že hra bude historicky věrná a určitě ne žádná agitka toho či onoho ideologického křídla. Kromě masivního čtení spolupracujeme i s historiky a Československou obcí legionářskou.
Jakákoliv jednostrannost by šla jen proti našemu vlastnímu designu, Těšíme se až vám budeme moct v lednu dát víc informací!
Svoloč Tom -
Díky za odezvu, rád bych poslal nějaké materiály, ale tohle je jediná historka, o které vím :) Jinak držím palce ve vývoji.
-
To by bylo na Ruskou občanskou válku a celé tohle období moc jednoduchý. Historie toho konfliktu je hrozně složitá. V tom by ji hra měla věrně vykreslovat, takže často bude na hráči, aby si vybral "dobrý" X "špatný".
Doufáme, že nás budeš sledovat a nakonec se rozhodneš správně! :)
Svoloč Tom -
Ahoj,
i tohle jsou momenty kvůli kterým hru děláme! Věříme, že je to pro nás skoro "živá" historie! Není to ani 100 let.
Kdybys měl k tomu příběhu nějaké písemnosti jako deník/pozůstalost určitě by nás zajímali scany a možná by se i fragmenty nebo úseky mohli do hry dostat. Ostatně deníky používáme jako základní přímý materiál k legionářské části hry!
Svoloč Tom