Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To nevím, osobně jsem ho nezažil.
  • muj děda když za mlada viděl jaká svistva páchají němci spolu s kolaborantskou vládou na slovensku tak se přidal k menšímu zlu partyzánům. Zajímavý je, že se nikdy nepouštěl do nějakých politických debat a když jsme se do ní postili jako rodina nepřipojoval se a vůbec nic nekomentoval.
  • on ten car taky nebyl žádnej lumen, normálně poslal na neozbrojené lidi v ulicích vojsko s ostrýma. Otázka také je kdo by porazil Hitlera, kdyby neexistovala rudá armáda, ale to už se nabalují další kdyby.
  • Lukass
    Ano, a tehle liberalu je plna EU a dnes se oznacuji terminem neomarxiste! Jen jejich nazor je spravny, ostatni zaslapat, podporuji azylovou politiku a multikulti, casto byvaji odtrzeni od reality, kazdej kdo je proti jejich nazoru je nacek, pritom sami siri nenavist a nasili, to jsou neomarxiste dneska!
  • TheGGG
    naopak, Vrobel je to co se označuje termínem neo-marxista. Pomatený neo-levičák, sluníčkář a šílený multikulti milovník...
    Vrobel by rád byl pravičák, ale svým chováním jedná absolutně proti klasickým zájmům pravice...
  • TheGGG
    jaký měl tvůj děda poměr K/D?
  • TheGGG
    osobně komáry fakt nemusím, je to jedna ze tří největších obludností na tomto světě, ovšem Vrobel, to je člověk, kterého se nedá brát vážně a lze se mu pouze hlasitě smát. Nadaný on sice je, neb má práva, kapelu a ještě dělal ve score, ale pokud jde o názory, je to uřvaný sprostý hulvát a kdo nevěří, ať na jeho FB profil běží. Skutečně člověk, nad kterým nemá cenu se moc rozčilovat, i když na FB se mu dost často vysmějí, toť můj názor, na který mám právo dle ústavy...
  • Přiznám se, že vůbec nevím o koho jde - můžu poprosit o nějaké přiblížení.
  • Neomarxista? Proboha, udělejte si pořádek v terminologii. Vrobel je představitel klasické liberální pravice. Tzv. havlista neboli pravdoláskař, navíc přiznaný antikomunista. Neomarxista je kupříkladu mladý Patočka, bratři Bittnerovi nebo lidé okolo družstevní kavárny Tři ocásci.
  • Antikomunistická hra a pracuje na ní Vrobel. Že mě to absolutně nepřekvapuje.
  • Lukass
    No jestli fakt na hre dela neomarxista Vrobel, tak dekuji ale nemam zajem. Predpokladam ze ve hre budem zachranovat uprchliky, podobni blazni jako Vrobel motaji paty pres devaty velice radi a jeste tomu rikaji realita a skutecnost
  • Můj praděda byl zajat tři roky u čínských hranic, takže když se vrátil, nemohl vidět ani zrnko rýže :) Moc ale o tom nemluvil, muselo to být dost krušné.
  • jamar28
    V tu dobu se Churchill hodně zasazoval o to, aby britská posádka v Rusku bolševiky zpacifikovala. Kdyby ho tenkrát britská vláda poslechla, SSSR by nikdy nemusel vzniknout. *9*
  • já jsem tě pochopil, ale pořád tam nevidím ani poldu 3 ani nějakou hrůzu *1* *1* *1*
  • Tetřef game ...uvidime, podporime :D
  • takže podle tebe československý legie byli zlý a bolševici super nebo jak to myslíš?
  • jj došlo mi to hned jak sem to dopsal :)
  • Tím provedením sem myslel grafické zpracování :)
  • Kozy
    Hezký, ale radši bych si zahrál za ty dobrý.
  • uaxpk
    nechtěl jsi napsat ČSR?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit