Přejít na výpis diskuzí
Česko-slovenská strategie Legion 1917: Rise of the Bolsheviks vás zavede do revolučního Ruska
22.12.2016 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
To nevím, osobně jsem ho nezažil.
-
muj děda když za mlada viděl jaká svistva páchají němci spolu s kolaborantskou vládou na slovensku tak se přidal k menšímu zlu partyzánům. Zajímavý je, že se nikdy nepouštěl do nějakých politických debat a když jsme se do ní postili jako rodina nepřipojoval se a vůbec nic nekomentoval.
-
on ten car taky nebyl žádnej lumen, normálně poslal na neozbrojené lidi v ulicích vojsko s ostrýma. Otázka také je kdo by porazil Hitlera, kdyby neexistovala rudá armáda, ale to už se nabalují další kdyby.
-
Ano, a tehle liberalu je plna EU a dnes se oznacuji terminem neomarxiste! Jen jejich nazor je spravny, ostatni zaslapat, podporuji azylovou politiku a multikulti, casto byvaji odtrzeni od reality, kazdej kdo je proti jejich nazoru je nacek, pritom sami siri nenavist a nasili, to jsou neomarxiste dneska!
-
naopak, Vrobel je to co se označuje termínem neo-marxista. Pomatený neo-levičák, sluníčkář a šílený multikulti milovník...
Vrobel by rád byl pravičák, ale svým chováním jedná absolutně proti klasickým zájmům pravice... -
jaký měl tvůj děda poměr K/D?
-
osobně komáry fakt nemusím, je to jedna ze tří největších obludností na tomto světě, ovšem Vrobel, to je člověk, kterého se nedá brát vážně a lze se mu pouze hlasitě smát. Nadaný on sice je, neb má práva, kapelu a ještě dělal ve score, ale pokud jde o názory, je to uřvaný sprostý hulvát a kdo nevěří, ať na jeho FB profil běží. Skutečně člověk, nad kterým nemá cenu se moc rozčilovat, i když na FB se mu dost často vysmějí, toť můj názor, na který mám právo dle ústavy...
-
Přiznám se, že vůbec nevím o koho jde - můžu poprosit o nějaké přiblížení.
-
Neomarxista? Proboha, udělejte si pořádek v terminologii. Vrobel je představitel klasické liberální pravice. Tzv. havlista neboli pravdoláskař, navíc přiznaný antikomunista. Neomarxista je kupříkladu mladý Patočka, bratři Bittnerovi nebo lidé okolo družstevní kavárny Tři ocásci.
-
Antikomunistická hra a pracuje na ní Vrobel. Že mě to absolutně nepřekvapuje.
-
No jestli fakt na hre dela neomarxista Vrobel, tak dekuji ale nemam zajem. Predpokladam ze ve hre budem zachranovat uprchliky, podobni blazni jako Vrobel motaji paty pres devaty velice radi a jeste tomu rikaji realita a skutecnost
-
Můj praděda byl zajat tři roky u čínských hranic, takže když se vrátil, nemohl vidět ani zrnko rýže :) Moc ale o tom nemluvil, muselo to být dost krušné.
-
V tu dobu se Churchill hodně zasazoval o to, aby britská posádka v Rusku bolševiky zpacifikovala. Kdyby ho tenkrát britská vláda poslechla, SSSR by nikdy nemusel vzniknout. *9*
-
já jsem tě pochopil, ale pořád tam nevidím ani poldu 3 ani nějakou hrůzu *1* *1* *1*
-
Tetřef game ...uvidime, podporime :D
-
takže podle tebe československý legie byli zlý a bolševici super nebo jak to myslíš?
-
jj došlo mi to hned jak sem to dopsal :)
-
Tím provedením sem myslel grafické zpracování :)
-
Hezký, ale radši bych si zahrál za ty dobrý.
-
nechtěl jsi napsat ČSR?