Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A proč to neni na android marketu, jakej google play, zase v tom dělaj bordel. Iphone maj aplikace všechny na jednej stránce a o tom google play jsem ještě ani neslyšel.
    • Google play uz je tu jakou dobu, automaticky se market aktualizoval na Play. Takze jaksi nevim, jak jsi o nem nemohl jeste slyset? Pokud pouzivas nejakou Cinskou kopii telefonu, kde je pouze market a jeste k tomu nahranej pres apku, tak se nedvim ;).
  • Odulin
    "...protože Android je ráj pirátů a spousta uživatelů dobře ví, že jednoduše seženou zdarma cokoli se jim líbí".. na iTunes mi přijde situace podobna. V prumeru tam tydne sice necham kolem tech 200Kč, ale dost věcí tahám předem na zkoušku a sehnat si je zvladne snad i male decko.

Jinak free-to-play je podle zatim jeden z nejucinejsich leku na to, co jsem psal. Nebo ne? Pokud vim, tak In-App nakupy nejdou cracknout ?
    • Občas smejem keď označujú Android ako systém pirátov. To, že je tam viac pirátov je spôsobené jeho otvorenosťou a tým, že nainštalovať app mimo appstore je otázka dvoch klikov narozdiel od iPhone kde potrebuješ na to jailbreak.

Free2Play má veľkú silu ale treba ho vedieť zvládnuť inak ti vznikne Pay2Win.
      • JohnyTheZik
        Nejdriv se tomu smejes, ale vzapeti si to potvrdis..

Kazdopadne je to tak, jb ma sice taky kde kdo a stahuje tam urcite spousta lidi, ale porad je hodne tech platicich - navic iTunes ma v americe podstatne vic lidi..
        Na android uz bylo nekolikrat prokazano, ze je lepsi sahnout po free2play modelu.. Na druhou stranu, proc ne, kdyz je to zvladnuty dobre :).
      • Odulin
        Aha. Já právě zatím nemám s Androidem zkušenost a zajímalo mě, jak tam tohle chodí..jailbreak, tahání apod. Takže tam není potřeba jb...stačí jen věc stáhnout a nainstalovat? Hmmm. Jojo s tím F2P a P2W souhlas. Já myslel vyloženě F2P něco jako demo, časový limit, pár urovní a jestli chceš víc, tak odemkni plnou verzi přímo ve hře, ale to je asi hoodně zjednodušený pohled.
        • rancor1223
          Prostě .apk soubor hodíš na kartu a už instaluješ. Nikdo ti v tom nebrání.
        • V androide stačí v nastaveniach povoliť aplikácie mimo appstore a môžeš inštalovať čo chceš.

Free2Play je niečo úplné iné ako rozsahovo/časovo ohraničené demo.
          • Odulin
            Aha. *1*

Jj vím, špatně jsem se vyjádřil, měl jsem to nazvat třeba Free2Try.:)
  • A vysoká míra pirátství jak na Androidu, tak na PC je daná tím, že málokdo dělá dema. Jseš línej vývojář? Tak se nediv, že lidi nechtěj kupovat zajíce v pytli. Je mi jasné, že to neplatí pro hru za 24 Kč. To je obecný problém.
    • No neviem či práve demá majú na tom taký podiel keďže u mobilných appstore môžeš aplikáciu "vrátiť" do nejakého termínu po kúpe.
    • CrazyDiamond
      To je jen takový alibismus, hry se pirátí ať už demo mají nebo ne.
  • Ja myslel, ze se krade jen na PC
  • A proč neudělaj plnout verzi za dolar a verzi s reklamou zdarma?
    • Myslím, že veľa ľudí by potom tú platenú ani nekúpilo a tú trochu reklám prežilo. Skôr systém lite verzia zadarmo a full verzia za dolár je oveľa praktickejšia.
    • A proč jo? Chyba je na straně uživatelů Androidu. Vůbec bych jim nepodlejzal. Stejně by si tu plnou nekoupili a stáhli.
      • treba je to jednodussi nez se nekde registrovat vyplnovat osobni udaje adresu atd. (proc proboha pri digi distribuci) u warezu kliknou a stahujou resp. ten jeden dolar je nic v porovnani se ztratou casu/penez pri nakupu - je to evidentne slozitejsi (chapu ze vyvojar aplikace na to moc vliv nema a predstava ze si vybuduje vlastni e-shop je nesmysl) to je pro nej lepsi dat to zdarma... IMHO jake jsou ted, kdyz je to za 0 "prodeje" vs. stazeni z warezu?
  • "alespoň tuší, kolik lidí hraje pokoutně pořízenou verzi" ... aha, koukám, že tady chlapcům z Tiscali nikdy nikdo neukázal kouzla herního vývoje. Ano, jsou malé týmy, které prostě nemají čas a zkušenosti implementovat do hry nějakou metodu na sledování statistik, nicméně zrovna Mad Finger mají už dost zkušeností na to, aby každá hra, ať už je koupená z Google Play nebo stažená z jakéhokoliv warezu s APK balíčky pro android, zasílala informace ohledně statistik hranosti. První spuštění, vstup do každého levelu, smrti, místa kde hráči umírají, kolik utrácí, jak často koukaj na jednotlivé screeny obchodu a mapy atd. Free to play hry to dělaj úplně všechny. VŠECHNY! Milá redakce, trochu se dovzdělejte prosím. Jinak super! Upřímně, nej herní server v ČR. Jenom tu odbornost by to chtělo trochu naboostovat...
  • rancor1223
    Od té doby co mám Lumii 710 s Windows Phone tvrdím, že otevřenost Androidu bude jeho vlastním koncem (měl jsem i Androidí mobil). Pirátství tam prostě nemá obdoby. Na WP má každá placená aplikace trial (časově omezený, nebo s reklamou,...) což Google Play nehrozí. A pak další věc, za jak dlouho přestane bavit vývojáře upravovat aplikace pro ty hromady rozlišení a chipsetů? Nakonec budou možná vydávat aplikace jen na ty nejrozšířenější přístroje a ostatní budou mít smůlu. Android je utopie, která se s námi do deseti let rozloučí. Jeho otevřenost je obdivuhodná, ale všeho s mírou, uživatel si nemůže dělat úplně co chce (a beztak je to 90% uživatelů k h*vnu).
    • A on existuje Dead Trigger i pro mrdkophone? a nebo jiná hra od Madfinger games? Ne, neexistují tam snad žádné hry s pokročilou grafikou... Vývojáři nebudou dělat hry pro mrtvou platformu, kterou využívá 0,1% lidí... Navíc s pirátstvím bych pomlčel, protože pirátství je na WP7 často jediný způsob, získat placené aplikace (nebo aspoň to tak nedávno bylo - nevím, jestli už konečně mrdkosoft místo vybírání výpalného radši otevřel placený marketplace i u nás v Banánistánu) Telefon s WP7 jsem měl a byl jsem těžce znechucen, takže jsem se toho rychle koukal zbavit... (a to jsem byl spokojený uživatel Windows Mobile už od verze 5.0 ) *12*
    • Umaroth
      Já mám Lumii 800 a mám stejný názor, jako ty. Microsoft to dela dobre ten si nadiktuje presne jake podminy musim mobil splnit (od rozliseni po procesor, pameti az treba po to ze fotak musi mit mech. spoust) aby na nem Wp mohli být. Dřívější Wp byly na prd, ale 7.5Mango (aktualizovane tango) je supr ! rychlé, přehledné a jednoduché a je provázané s Xboxlive. Takže když jsem před měsícem vybíral telefon, hned jak sem si jich pár ošahal, tak mi bylo jasné že to bude Windows phone , takže lumia jasná volba *3*
      • rancor1223
        Teď jen doufám, že to Nokia nezabalí, protože HTC asni aktuální Samsungy se mi designem svých WP telefonů ůbec nelíbí. A za rok bych rád přešel na WP8 zase s nějakou Nokiíí. WP rulezzz!
  • Tak uz sem to stahnul free a musim rict ze to je celkem dobry *4*
    • FeebeEWN
      taky sem si to po přečtení článku stáhnul a je to zajímavý :) takový Killing Floor na mobil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit