Přejít na výpis diskuzí
Český Game mění název na JRC a vstupuje na slovenský trh
9.11.2012 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
ja kupujem v brlohu iba knihy lebo inde sa fantazy u nás zohnať nedá a ceny sú vcelku dobré o hrách sa to povedať nedá tie ceny hier sú naozaj vyššie ale oproti steamu sú zase nízke ale hry tam nekupujem tie sa dajú zohnať lacnejšie na gameexprese alebo na iných stránkach
-
dúfam že brloh zostane brlohom a že nemienia to nejako premenovať na nejakú blbosť
-
A kde kupuješ hry na konzole?
-
Jitrnice Rajče Celer? :D
-
ja tomu jinak nez JRC nikdy nerikal
-
Ale alespon maji uvedene na webu jaka je kde cena.
-
ja výhradne v kamenných obchodoch.
-
Do většiny webshopů se dá jít i jako do kamennýho obchodu, i když přímo nemaj pobočky, takže proč by ne? ;)
-
To ešte niekto kupuje hry v kamenom obchode? Keď je Steam príšerne drahý, občas, tak existuje dosť webshopov
-
Tak to se měli spřáhnout spíš s Gamescape *1*
-
Asi pred mesiacom som bol na nejakom menšom britskom e-shope (neviem ako sa už volal), kde predávajú len cd-keys a kódy na PS Store a XBL a videl som tam GW2 za 30€, Diablo 35€ a podobne.... Hento si fakt preplatil. Veď bežne sa GW2 predáva za $50 nieto 55€.
A k téme: Som len rád, v Brlohu som nenakupoval už asi rok a pol. Zľavový kupón z Nextgen Expa nosím v peňaženke doteraz :D Tie ich ceny sú nehorázne a navyše ani neponúkajú bonusy k predobjednávkam ako napr. gameexpres.sk. Iba knihy sú tam lacnejšie asi o 1 euro než inde, lenže v kamenných predajniach majú len samé hovadiny ako Twilight, Upírske denníky alebo Forgotten Realms. -
Jeste ze uz chodim jen na Steam :D
-
Tak změna jména je Ok, hlavně že JRC funguje nadále, protože v Budějovicích jinej obchod s hrami neni *5*
-
Veď asi tak, Brloh má fakt niekedy strašné ceny, niekedy je medzi ním a inými obchodmi aj 20e rozdiel. *16*
-
JRC kedysi na Slovensku fungovalo. Este si pamatam predajnu v Auparku :) Ale samozrejme bol to taky minoritny a onicom obchodik :)
-
ako slovak len dufam ze to bude len zmena loga a nie firemnej politiky. lebo brloh malo vzasade 3x vetsi zaber ako malo JRC.
-
toto je vsade, v Datarte som si chcel kupit dvdrecorder lebo na webe mali super cenu a na mieste mali cenu o 40% viac. samozrejme som to nekupil a odvtedy uz kupujem zasade vo velkosklade, lebo oni maju len jednu cenu ci osobny odber alebo na dobierku.
-
Jiný ceny na netu a na prodejně? Hrůza, to my jsme nikdy neměli a mít nebudeme, přitom máme většinou jedny z nejlevnějších cen. Stačí si vybrat ten lepší shop ;)
-
no neviem, ja rad chodim do brlohu a kraj JRC na slovensku som privital a to nielen preto ze som tam robil a teda viem co za sefov mal byvali JRC.
-
mozno preto bol o brloh zaujem a odkupili ho, ked zdiera dlhe roky a ma prehnane ceny a aj tak profituju tak preco nemat taky podnik.