Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wyder
    To je normalka, je to boj proti tem, kteri si hru objednaji za levno na internetu a chteji si ji vyzvednout na prodejne, tedy bez postovneho. Prodejci, zvlast ti cesti, totiz cenu vyrovnavaji zlodejskou taxou za postovne. Poslani 1 DVD se hrou (obyc verze)/BR hry stojí 37 Kč + 8 Kč obálka (dá se sehnat i levnější, nehledě na to, že oni mají obálky v takovém množství, že mají jistě slevu), výsledná reálná cena je tedy 45 Kč. To si ověřte na poště a pak se podívejte kolik stojí poštovné na českých shopech:). Samozřejmě oni platí i tu práci té osůbky, co vám to zabalí, ale i tak se jistě shodneme, že z toho stále zároveň dotují slevy.

A nejlepší je, že když si necháte poslat hru z Anglie, tak poštovné někde stojí 1 libru (tedy +- 30Kč, ač je to mezinárodní zásilka), že je to zároveň i levnější, to snad netřeba psát...

Proto tedy ty manipulační poplatky, narušil by si totiž systém, který v tobě má vyvolat dojem, že nakupuješ za dobrou cenu se slevou.

P.S. Čest výjimkám...
  • Hlavní je, aby měli vždy na skladě tu hru,kterou mají v akci. Nemám rád, když ty hry jsou nedostatkový přímo na prodejně, nechci nic objednávat, registrovat se. Prostě přijít a koupit.
  • Mato1987
    Hmm nevybrali si práve najvhodnejší obchod, brloh je na slovensku považovaný ako zdieračský a zlodejský spolu s retardovanou obsluhou a zákazníckym servisom.
  • Nedivím se, je fakt že jsem nikdy neslyšel někoho říct ,,Jdu do Gejmu", vždycky jen JRC. Nehledě na to, že na netu jsem nikdy nehledal Game, ale fungovalo a funguje jrc.cz.
    I když popravdě, co internetových obchodů týče, tak mám radši Xzone, nebo Gameexpress (a samozřejmě Games.cz obchod *3* ), přeci jenom tam jsou (dle mého názoru) ceny nižší a různé akce častější. Ale je pravda, že co se kamených obchodů týče, je u nás JRC zřejmě jednička. Zrovna minulou středu jsem si u nich kupoval Fallout New Vegas. *4*
  • No hej z neceho se ty najmy platit musej. Ty manipulacni poplatky jsou co probha za for? :)
  • Jenom abych to pochopil správně. Ty jsi si nepřečetl nákupní řád (nebo jak tomu říkají) a pak jsi na protest nakoupil jinde a dráž? Tomu říkám terno!
  • No hele, bud nakoupej novy vybaveni na vsecky prodejny, nebo udelaj novy ruzovy jrc logo. Tipni si :D
  • montatatana
    Tak to si moc nepolepsis. JRC ma taky jiny ceny na e-shopu a prodejnach :)
  • Dufam ze s tym Brlohom nieco spravia, vcera som tam bol po rokoch kupit Guild Wars 2, na eshope cena 39E, pridem na predajnu a chlapik ma vysmial ze "Cena v kammennej predajni je 50E, to ste si mali predtym vytukat a plus vam tam este nauctujem 2E manipulacny poplatok"... som sa otocil na mieste a kupil to online za 55E uz len z principu
  • kubi-wan
    Jupí! JRC! Tak to má bejt... "jdu se kouknout do gejmu" jsem vždycky řikal jen velmi nerad.
  • JRC --> Game --> JRC... a pak, že čas není cyklický. *3*
  • Amylee.Anderson
    Já tomu taky říkám JRC a to jsme tu měli až Game :D
  • Já stejně vždycky říkal: zajdu do jrcčka, nebo co maj v jrcéčku. Game byl dost teploušskej název. Plus ta růžová brrr
  • mirekdusinojc
    Back to good old days!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit