Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Khanemis
    Jo, taky mě tohle štve. Problém je, že ten přehrávač automaticky přepíná rozlišení videa v okně a ve fullscreenu, díky čemuž vždycky začne celé video načítat znovu, což je opravdu "úžasně vychytaná funkce". A při tom přepínání rozlišení se mi to už kolikrát zaseklo a musel jsem obnovit celou stránku. Chjo...
  • ucho
    Tak snad podle jeho textu poznáš, že to nepsal Čech, takže tohle se v tom ztratí :)
  • "atmosphéra" :D
  • ucho
    jo, taky mi zrovna někdo psal, tak jsem vypl fullscreen a moc nadšenej jsem nebyl :)
  • vypada to hezky, zvuky stroju jsou hodne povedene, ale chtelo by to nejake gameplay zabery. tady z toho clovek moc nezjisti... kazdopadne me to zaujalo
  • Kori
    Ten přehrávač je něco. Chtěl jsem přeskočit úvod -> reload videa. Tak jsem to zkousnul, pak jsem ale dal fullscreen -> reload videa. Vzdávám.
  • Pokud se ale rádi koukáte jak skoro deset minut projíždí tank/motorka/stíhačka z jedné strany na druhou, mrkněte na to. Kdybyste chtěli tvůrce podpořit, tak Refusion si můžete už na oficiálním webu předobjednat za “férovou cenu” a po vzoru Minecraftu a dalších budete mít všechny budoucí verze zdarma.

*15* *15* *15* *15* pěkná ironie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit