Přejít na výpis diskuzí
Český mix FPS a RTS Refusion se připomíná novým videem
5.4.2013 | Adam Homola
48 příspěvků
-
Jo, taky mě tohle štve. Problém je, že ten přehrávač automaticky přepíná rozlišení videa v okně a ve fullscreenu, díky čemuž vždycky začne celé video načítat znovu, což je opravdu "úžasně vychytaná funkce". A při tom přepínání rozlišení se mi to už kolikrát zaseklo a musel jsem obnovit celou stránku. Chjo...
-
Tak snad podle jeho textu poznáš, že to nepsal Čech, takže tohle se v tom ztratí :)
-
"atmosphéra" :D
-
no jako textury jsou moc hezké to jako ano.. akorát ta atmosphéra. Celé to nějak spolu moc nepasuje. Ne že by nemohli býtstroje a zeleň vedle sebe.. ale dýchá z toho na mě taková prázdnota. Je to teda pořád jen raná verze, ale stejně... měli by zapracovat na atmosféře.. tak aby ta výsledná hra z toho pohledu z jakého bude, nevypadala tak prázdně. Je to problém mnoha otevřených světů. Do jisté míry i Arma se s vím velkým světem vypadá místy trochu podivně pustě. Dnes sem zvyklí že ve hrách už jsou všelijaké serepetičky, které tvoří takovou atmosféru toho, že to prostředí žije a není to jen nějaká kulisa. Zatím to vypadá pouze jako planina posetá stromy a pár kameny. ale tak je to ranná verze.. ani persóny tam ještě nebyly...
Jo a k tomu přepravovacímu vozítku, které vysouvá ta ramena, pravděpodobně s vojáky, je nepraktický. To vysunutí neni vůbec potřeba. stačí se otevřít, to vysunutí zabírá hrozně moc času, ještě k tomu to vojáky otočí přímo do bojové linie a zatim co se otáčejí tak již mohou být napadnutelní. navíc to zabírá prostor aby se ta ramena roztáhla. Výsadek musí proběhnout rychle, bezpečně a na co nejmenší ploše. Třeba tak potom mohou dvě taková vozítka sednout na jedno místo vedle sebe v nějakém omezeném prostředí ale pokud by vytahovali ramena tak se tam vejde jen jeden... Tak doufam že to nějak bude ošetřený potom. ale to je jen detail.. nějak mě to praštilo do oka když sem na to koukal... -
jo, taky mi zrovna někdo psal, tak jsem vypl fullscreen a moc nadšenej jsem nebyl :)
-
vypada to hezky, zvuky stroju jsou hodne povedene, ale chtelo by to nejake gameplay zabery. tady z toho clovek moc nezjisti... kazdopadne me to zaujalo
-
Ten přehrávač je něco. Chtěl jsem přeskočit úvod -> reload videa. Tak jsem to zkousnul, pak jsem ale dal fullscreen -> reload videa. Vzdávám.
-
Pokud se ale rádi koukáte jak skoro deset minut projíždí tank/motorka/stíhačka z jedné strany na druhou, mrkněte na to. Kdybyste chtěli tvůrce podpořit, tak Refusion si můžete už na oficiálním webu předobjednat za “férovou cenu” a po vzoru Minecraftu a dalších budete mít všechny budoucí verze zdarma.
*15* *15* *15* *15* pěkná ironie