Přejít na výpis diskuzí
Český prezident píše řeckému kvůli zadrženým vývojářům
21.11.2012 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Nemůžu si ještě odpoustit: A) Možná zrovna ty nekoktáš, ale píšeš jako pi*a. Nauč se česky. B) Nevím, jak jsi došel na toho "zbohatlíka", ale asi jsi prostě krutej týpek, co má přehled o tom, kdo a kolik. C) "Kriminalnici" .... ach jo tyjo, já bych ti tak strašně moc rád rozmlátil držku za ty ho*na, co ti z ní padají ... kde bydlíš?
-
... bohužel ... což platí především pro nácky a zmrdy.
-
Menttor: Strašný to je ...
-
Chudáčku ... ale to neva, i nácci, zmrdi a lidi s IQ 55 mají právo na život ...
-
přesně
-
Tak já neříkám, že ne :)
-
Klaus +1
-
Bohužel měl ale pravdu ;)
-
Mužeme je obléhat třeba jim dojdou zásoby a získáme region *1*
-
:) Za špionáž je někdy řádný soud ?
-
Hele no tak neblbni , jsme přece spolu v alianci , seřvi si ty úředníčky a ty fotografy nám rekomando pošlete zpátky .....
-
anebo že by jim třeba vadilo to "menší" mezidobí v podobě vazební cely, kapacito???
-
Jestli jsou nevinní,jak tvrdí,tak proč se tak bojí řádného soudu?pokud soud uzná,že jsou nevinní,tak můžou žádat odškodné...nebo že by se báli oprávněně?
-
Vzhledem k velikosti naší a řecké armády by je to nejspíš opravdu pobavilo.
-
EDIT: Smazáno, špatné vlákno.
-
To přijde na to co máš na mysli vlivem. V demokratickém státě samozřejmě prezident nemůže soudní proces ovlivnit přímo, ale na druhou stranu zájem ze strany vysokých politických míst by měl vést k tomu, že si soudce i žalobci dají větší pozor aby se nedopustili nějakého přehmatu - a to bez ohledu na to, jaký mají v Řecku politici (včetně prezidenta) morální kredit.
-
já nemám rád tebe a to tě ani neznám *11*
-
nesud (dostadte si libovolneho diktatora, od stalina k hitlerovi, ci priklopila a dalsi) za jeho ciny, pokud jsi nebyl na jeho miste :). -- pekne mi to orizlo spicatice v puvodni verzi prispevku, proto edit...
-
no, zalezi na jakem papire to bylo napsane. vytirat si p*del treba kridovym papirem nebude asi uplne terno ... *4*
-
Kdyz si spomenu na Vaclava Havla je mi zle,nikdy sem nemel rad toho koktajiciho zbohatlika.
No Klaus mne sklamal tetka tez ! Proc se zastava tych kriminalniku ? *11*