Přejít na výpis diskuzí
Český prezident píše řeckému kvůli zadrženým vývojářům
21.11.2012 | Aleš Smutný
82 příspěvků
-
Klaus +1
-
Hele no tak neblbni , jsme přece spolu v alianci , seřvi si ty úředníčky a ty fotografy nám rekomando pošlete zpátky .....
-
Jestli jsou nevinní,jak tvrdí,tak proč se tak bojí řádného soudu?pokud soud uzná,že jsou nevinní,tak můžou žádat odškodné...nebo že by se báli oprávněně?
-
-
:) Za špionáž je někdy řádný soud ?
-
anebo že by jim třeba vadilo to "menší" mezidobí v podobě vazební cely, kapacito???
-
-
EDIT: Smazáno, špatné vlákno.
-
Kdyz si spomenu na Vaclava Havla je mi zle,nikdy sem nemel rad toho koktajiciho zbohatlika.
No Klaus mne sklamal tetka tez ! Proc se zastava tych kriminalniku ? *11* -
-
Nemůžu si ještě odpoustit: A) Možná zrovna ty nekoktáš, ale píšeš jako pi*a. Nauč se česky. B) Nevím, jak jsi došel na toho "zbohatlíka", ale asi jsi prostě krutej týpek, co má přehled o tom, kdo a kolik. C) "Kriminalnici" .... ach jo tyjo, já bych ti tak strašně moc rád rozmlátil držku za ty ho*na, co ti z ní padají ... kde bydlíš?
-
Chudáčku ... ale to neva, i nácci, zmrdi a lidi s IQ 55 mají právo na život ...
-
-
... bohužel ... což platí především pro nácky a zmrdy.
-
-
já nemám rád tebe a to tě ani neznám *11*
-
-
Pan prezident pouze vyjadřuje obavy, aby řecká justice v průběhu procesu nevyměkla a nedošlo tedy k ohrožení spravedlivého finálního rozsudku - popravy za špionáž!
-
Nesuď člověka za jeho činy, pokud jsi nebyl na jeho místě
-
-
nesud (dostadte si libovolneho diktatora, od stalina k hitlerovi, ci priklopila a dalsi) za jeho ciny, pokud jsi nebyl na jeho miste :). -- pekne mi to orizlo spicatice v puvodni verzi prispevku, proto edit...
-
to je ale blbost
-
Tak to abychom dali do Annonce inzerat, "hledame soudce-vraha".
-
-
Tak jsem na BBC cetl, ze se jedna o jejich poprave :O))
-
-
nee
-
-
Musime se jako cesi postavit na tichej protest =) Ja bych zakazal na celej do odvolani veskery lety do recka z Cesky republiky, to by je financne zamrzelo vzhledem k tomu kolik cechu tam potkavam =).
nebo zaplavit recko lidma s fotakama a fotit uplne vsechno a kazdymu prekazet. -
Hmm, čekal bych, že v dopise prezidenta nebudou pravopisný chyby...asi to psala Klausova sekretářka *7*
-
-
Menttor: Strašný to je ...
-
Záleží jestli to napsal v jiné řeči (aby tomu v Řecku někdo rozuměl) a následně to dali na jeho stránku.
-