Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim v čem je chyba ale já se na tu facebook stránku nemožu dostat. Vždycky mňa to hodí do homu. Nevíte co s tym?
    • Jo mě to taky nešlo a vždycky mě to přesměrovalo na homepage FB tak sem zkusil založit jinej FB a tam to už šlo a po získání klíče zruši *3* je to opravdu tím věkem *6*
      • Mě je sice 20 ale to je jedno :D
    • Mě to taky nejede :(
  • davidjaho: To bude tím že seš ještě moc malí pískle a nejseš dost starej na hraní takovýhle her *1* *2*
  • porad jen druha svetova ... misto aby udelali neco ze současnosti, takova valka v iraku, afganistanu, africe nebo nejakej smyšlenej konflikt kde by byli moderni technologie.
    • erikse
      tak to si zahraj World in conflict, myslim, ze budes spokojeny a nebo me jeste napada Joint task force, taky dobra hra z soucastnosti.
  • tak jsem se zaregistroval a jdu to prubnout
    • Já jsem klikl na ten like a nic se neděje, jak dlouho trvá to zaslání klíče? Dík za info.
  • Ja som aktivoval kľúč a nikde ho nevidím .......písalo sa že je to Beta March
  • Na to že je to beta tak je to mrda dobré, jsem plně spokojenej... předobjednávám :-)
  • Nechapu, za co chteji ryzovat 50 euro. Grafika stejna, ne-li horsi nez CoH1, jednotky stejne (sem tam nove vozidlo, to je tak vse)... NEUVERITELNE debilni matchmaking. v CoH1 jsem nijak nezaril a kamosi me davali jedna basen, tak jsem se tesil, ze zkusim 3v3 / 4v4, kde by moje slabsi stranky nebyly az tak videt. Chyba. Ja (lvl 1 ingame) spolu s 5 a 13 proti 1, 13 a 17.
    Typnete si, jak do dopadlo.

Za me urcite ne.
    • Všiml sis, že tam jsou Rusové? Ti toho mají celkem dost nového, když nepočítám M3 halftrack... Co bys tam vlastně ještě chtěl? Nevím, jak u Rusů (nehraju za ně), ale u Němců už není žádný extra prostor pro vymýšlení nových věcí... Možná paragáni tam mohli být.. A v technice už toho taky moc nevymyslíš, jsou tam nejpoužívanější věci včetně pár, které zase tak používané nebyly, ale autoři je berou jako zpestření (Brummbar, Elefant)...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit