Přejít na výpis diskuzí
Cesta do bety Company of Heroes 2 vede přes Facebook
16.4.2013 | Petr Poláček
49 příspěvků
-
Nevim v čem je chyba ale já se na tu facebook stránku nemožu dostat. Vždycky mňa to hodí do homu. Nevíte co s tym?
-
-
Jo mě to taky nešlo a vždycky mě to přesměrovalo na homepage FB tak sem zkusil založit jinej FB a tam to už šlo a po získání klíče zruši *3* je to opravdu tím věkem *6*
-
-
Mě je sice 20 ale to je jedno :D
-
-
Mě to taky nejede :(
-
-
davidjaho: To bude tím že seš ještě moc malí pískle a nejseš dost starej na hraní takovýhle her *1* *2*
-
porad jen druha svetova ... misto aby udelali neco ze současnosti, takova valka v iraku, afganistanu, africe nebo nejakej smyšlenej konflikt kde by byli moderni technologie.
-
-
tak to si zahraj World in conflict, myslim, ze budes spokojeny a nebo me jeste napada Joint task force, taky dobra hra z soucastnosti.
-
-
tak jsem se zaregistroval a jdu to prubnout
-
-
Já jsem klikl na ten like a nic se neděje, jak dlouho trvá to zaslání klíče? Dík za info.
-
-
Ja som aktivoval kľúč a nikde ho nevidím .......písalo sa že je to Beta March
-
Na to že je to beta tak je to mrda dobré, jsem plně spokojenej... předobjednávám :-)
-
Nechapu, za co chteji ryzovat 50 euro. Grafika stejna, ne-li horsi nez CoH1, jednotky stejne (sem tam nove vozidlo, to je tak vse)... NEUVERITELNE debilni matchmaking. v CoH1 jsem nijak nezaril a kamosi me davali jedna basen, tak jsem se tesil, ze zkusim 3v3 / 4v4, kde by moje slabsi stranky nebyly az tak videt. Chyba. Ja (lvl 1 ingame) spolu s 5 a 13 proti 1, 13 a 17.
Typnete si, jak do dopadlo.
Za me urcite ne. -
-
Všiml sis, že tam jsou Rusové? Ti toho mají celkem dost nového, když nepočítám M3 halftrack... Co bys tam vlastně ještě chtěl? Nevím, jak u Rusů (nehraju za ně), ale u Němců už není žádný extra prostor pro vymýšlení nových věcí... Možná paragáni tam mohli být.. A v technice už toho taky moc nevymyslíš, jsou tam nejpoužívanější věci včetně pár, které zase tak používané nebyly, ale autoři je berou jako zpestření (Brummbar, Elefant)...
-