Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radsi Zeman nez Kalousek. *11*
  • MikeiXX
    Ba naopak, ve středeční debatě minulý týden o tom věděl dosti. To ale nic nemění na tom, že tu pracá dělá ministesrtvo celkově dobře, ač to trvalo dlouhou dobu. To jsem tím chtěl říci.
  • Buh osvitil? Kdyby doslo na soud, ktery by je osvobodil, museli by jim zaplatit odskodne. A bylo by tim vyssi cim dele by je tam drzeli. Pocitam ze ted to soud bez jejich pritomnosti uhraje na pokutu a ta bude odpovidat velikosti kauce.
    V kazdem pripade klukum drzim palce i na nohou a budu drzet dokad nedorazi domu.
  • za comu davate ty minuska? To tam radsi chcete koralu Zemana? vam to 8 let nestacilo *8*
  • Fakt nevim kde berete presvedceni ze knize v tomto ohledu pohnul alespon prstem. *1*
    Soudite dle jeho pankacskeho sestrihu na volepbnich plackach?
    Ale nepochybuji o tom ze jeho volebni stab dokaze tuto skutecnost nalezite vyuzit. *11*
  • Gratulace klukům na dálku.
  • Schwanzerberg na hrad! :D
  • 5000 euro za každého...
  • Tušim, že sám kníže na toto téma byl dotazován v jednom z předvolebních vystopení někde na čt24 (nějakej hydepark nebo něco takovýho) a sám tam přiznal, že o tom zase tolik neví...takže spíš to je práce když už ambasadora v řecko popřípadě klasickýho koloběhu práce min. zahraničí...
  • Kr.Pa
    On ted musi, ziska preci vice volicu.
  • MikeiXX
    Tak přece jenom není naše ministerstvo zahraničí, jak tady mnozí tvrdili ohledně knížete, úplně k ničemu. Za kluky a jejich blízké jsem vážně rád! ;)
  • 128 dni bruceli a v prepoctu 128 000 Kc musi dat za kauci. Za tisicovku denne bych cekal lepsi ubytovani.
  • Jsem rád že v řecku konečně někoho bůh osvítil :)
  • Jsem rád, že se to takhle obrací, a že snad pojedou domů. Ještě mne u téhle kauzy napadla jenda pozitivní věc. Nevím jak ostatní, ale já nepamatuji, že by někdy byla kvůli něčemu herní scéna natolik stmelená jako kvůli téhle absurdní kauze. Jsem rád, že jsem se dočkal doby, kdy roztržky SCORExLEVEL jsou za námi a všichni táhnou za jeden provaz.
  • *1*
  • V těhle věcech se nevyznam, ale maj nějakou šanci kdyby pak po případnym zproštění obvinění žádali odškodnění za dobu strávenou ve vazbě kvůli stávce?
  • Protože lidi jsou debilové
  • Heh takze 120 dni v base a jeste jim i zaplatit... v p*deli toto
  • "oba dva vývojáře sledovala od začátku tajná služba, i když byly na Limnosu pouze na dovolené," což je vskutku divné, protože špehové cestují do země vždy s jasně uvedeným důvodem "špionáž a jiná nepřátelská činnost" *15*
  • Akorát sem to četl na Idnes a chtěl jsem to sem postnout, ale nebylo kam. Tak paráda kluci, že vás ty řecký bukvice konečně pustili domů. Držim palce ať neni ta kauce nějak nesmyslně vysoká *8* a mnoho úspěchů při tvorbě dalších her. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit