Přejít na výpis diskuzí
Čeští vývojáři byli propuštěni z vazby - UPDATE
15.1.2013 | Petr Poláček
223 příspěvků
-
Kauce se vrací po skončení soudu.
-
Ok, pro ty jedince, co maji vic zubu nez mozkovych bunek to upresnim. Nemyslim samozrejme hned z letiste taxik do redakce a sup pred kameru, ale v nejake dohledne dobe, dokud je tato kauza jak se rika cerstva a tudiz pro divaky zajimava. Ostatne, ve fight clubu se vzycky probiraji i aktualni herni udalosti.
-
Pro BI možná. Ivan s Martinem by asi moc nesouhlasili.
-
"V odůvodnění rozhodnutí je podle informací obhájce zadržených uvedeno, že není indikace, že by ohrozili národní bezpečnost Řecka. Toto zdůvodnění má velký význam ve prospěch obou zadržených pro soudní jednání, které se v budoucnu bude konat." zdroj
-
proto asi taky nemá čas na telefonáty a musel to vzít Nečas
-
Proč vtipkovat? Si myslím, že by to byl silný marketingový tah.
-
Jakou ostudu? Každýmu jsou ti dva u zadele, to jen tady se hysterčí :)
-
Nejsem v tom kovanej, ale přijde mi docela divné, že pustí "špiony" na kauci a navíc jim ještě dovolí vycestovat zpět do ČR.
Mám z toho všeho pocit, že si řekové uvědomili, že je celé obvinění kravina a teď se to budou snažit nějak uhrát bez co nejmenší možné ostudy.
Ale vem to čert, hlavně že už se kluci dostanou z basy *4* -
Schwarzenberg naštěstí Kalouskovi není nijak zavázaný, takže nevím, co ho do toho taháš. A i kdyby, zlatej zloděj Kalousek oproti politikovi, který si objednával vraždu novinářky a platí ho Lukoil...
Kdyby někdo zapomněl, co je Zeman zač, tak doporučuji podívat se na tento dokument ---> http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10123147075-vladneme-nerusit/407235100021003/ -
Masaryk byl kamarád jeho dědy, synkové spolu chodili na gympl, Schwarzenbergové (už jiní, děda padl a syn byl děcko) po první světové podporovali vznik Československa, takže jestli se v hrobě obrací, tak jenom aby mu zamával *5*
A církevní restituce? Díky za ně, to dvacetileté přešlapování na místě bylo trapné... -
5000 euro jo, to si z toho řecká justice dělá pěkný byznys... když jsem to četl, vzpomněl jsem si na únosy lodí somálskými piráty
-
Na tohle téma se vtipkovalo první den, pak nás ten humor rychle přešel.
-
Pochybuju o tom, že tahle aféra vůbec Žužlu probrala z jeho věčného spánku.
-
Nevim, proč by šli na návštěvu zrovna k tobě )))
-
Před tím zajdou do bordeluu
-
Tady je to samý expert.
-
bla bla bla
-
Určitě nebudou mít nic lepšího na srdci/práci než po čtyrech měsících v řecký base přijmout pozváni do FightClubu...)))
-
Hmm jen by nesměli zrovna stávkovat
-
K čemu jim to je když nemaj na náboje )))