Přejít na výpis diskuzí
Čeští vývojáři zůstávají po zamítnutí kauce a odvolání v Řecku
16.11.2012 | Adam Homola
263 příspěvků
-
blackhawk a ideme pre nich
-
No konečně se někdo s nadhledem ozval. Na druhou stranu, proč si plýtvat jazyk, když vše bylo řečeno v několika minulých diskuzích, že?
-
Máš vůbec zjištěny alespoň elementární informace o případu? Evidentně ne, protože jinak by jsi toto nemohl vypustit z huby: "zdravy rozum jasne hovori ze tam isli so zamerom fotit prave tie objekty ktore je zakazane fotit a prichytili ich pri tom a teda vedome a zamerne porusili zakon "
-
ja sa len cudujem jak ich tu obhajujete
zdravy rozum jasne hovori ze tam isli so zamerom fotit prave tie objekty ktore je zakazane fotit a prichytili ich pri tom a teda vedome a zamerne porusili zakon
mozu byt radi ze sa to stalo v europe kde plati prezumpcia neviny a mozu tak pockat na sud a obhajovat sa
keby toto urobili v usa tak uz trcia dakde v guantanamu a den a noc im davaju waterboardingovu terapiu, rovnako by skoncili aj v rusku
si uvedomte ze tento pripad nerobi zle meno grekom ale ti manici co tam isli jasne s cielom porusovat zakon robia zle meno cechom -
Nehodnoť celý národ kvůli takovému incidentu. A nehodnoť národ kvůli tomu, že pár politiků ušilo na Řecko dluhovou past. To už bychom mohli hodnotit Němce jako národ za to, že nesplnili své závazky a nyní chtějí po ostatních, aby plnili své závazky. *7*
Těch dvou je mi líto a myslím si, že je to prostě hovadina. Zatknout je, proč ne. Dát jim pokutu - do sakra dobře. Držet je v base za špionáž - lol, copak je Řecko náš nepřítel? *7* *7* *7* -
Ti co mi dali mínuska, by se měli laskavě zorientovat v mezinárodních vztazích. Je naprosto běžné, že se politici přimlouvají za zatčené občany. V této věci je intervence z vyšších míst na místě. Věc ambasády to samozřejmě je, ale ambasáda zcela zjevně selhala, proto by byl vhodný nátlak na té nejvyšší úrovni. Že to nemusí prezidenta či premiéra zajímat je naprostý nesmysl. Že je spousta čechů zatčených neprávem? Podle mě jen hrstka a podle mě sotva 10 za takový kolosální nesmysl, jako se tomu stalo v Řecku.
-
tak treba Loki nepracuje pro firmu co vyviji vojenske simulatory nejen jako hry ale i pro armadu....takze bude v trochu lepsi pozici
-
jj a uplnou nahodou budes fotit pri vojenskej zakladni ci objekte kde je jasne zakazane fotit... to su mi nahody
ja som v grecku bol x krat na dovolenke a jak mlady chalan som v letoviskach fotil vselijake mercedesy ferari a desiatky ci stovky takych auticiek
z tvojho komentu mam pocit ze je to uplna nahoda ze som daktore nenafotil pri vojenskych objektoch -
K tomu se dá říct jen, že jsme jedině rádi, že někdo jako Vy (se svými "trollskými" názory), není čech :)
-
Takový vzdělaný a bojovný národ to býval...Jo,to je tedy pořádný sešup.Jsou neschopný poradit si s vlastním státem,pomoc kterou dostanou využijí jinak a pak to svedou na přistěhovalce.To je parta blbců.
Bohužel je parta blbců i naše diplomacie. -
U Evropského soudního dvora se to hned řešit určitě nebude. Napřed si budou muset projít všemi soudními instancemi a pak se budou moci odvolat až k Evropskému soudnímu dvoru, což bude prostě dlouho trvat. Podle mě je jakýkoli soudní proces nepřijatelný, protože oni budou stále ve vazbě.
-
Ty si to představuješ jako Hurvínek válku.
-
To není pravda. Bohužel někdo si chce udělat plus body před volbami na Limnosu, a tak uvěznil naše občany, kteří tak "zohyzdili" jejich ostrov. Já znám Řeky moc dobře a tohle je prostě jen fraška, která jim zbytečně kazí jméno, což zrovna v této době nepotřebují. Neházej všechny Řeky do jednoho pytle.
-
Jak řekl, ještě, že tam nic nefotili. Oni totiž natáčeli video v autobusu, ale bohužel si nevšimli, že tam byla značka zákazu a co si budeme povídat, kolik z nás se dívá z autobusu na značky? Nikdo.
-
Pardón předem ale jsou to řecký kurvyyyy. Na to se nic jiného nedá říct.
-
Jak je vidět česká diplomacie funguje skvěle.
Karel Schwarzenberg asi něco vykecal a špatně to v Řecku přeložili...
- Je asi jedno jestli se stane nedorozumění někdy v Africe anebo v EU. -
Můžu se zeptat, které ty vojenské základny jsou v demilitarizované zóně na Limnosu na google maps začerněné? Že tam žádné nevidím. Jo aha, asi ty, které jsou vidět např na youtube, kde někdo přistává na tamním civilním letišti. Ze strany Řeků je to prostě čistá buzerace a jde vidět, že Balkán je prostě Balkán a v Evropě nemá co dělat.
-
Chcu tě viděl Loki až budeš na dovolený, si chtít třeba vyfotit pěkný auto a voni tě kluci řecký zavřou za špionáž, protože co čert nechtěl to auto bylo zrovna před jejich vojenskou základnou, parlamentem či jinou podobně strategickou budovou??? A ty si špion takže šup s tebou do basy. Příště než vyplodíš takovoudle kravinu co si napsal, tak laskavě používej mozek, kterej asi moc nevyužíváš.
-
Kur.y *7*
(řecká justice) -
Moc inteligence nemáte, když mě bere do slova. Mně šlo o princip a ten zůstává. Řekové nenávidí BI, pokud se případ nebude řešit u Evropskýho soudu (bůh ví kdy), tak si s nima řekové naložej, jak znaj za vhodný. A tim myslim nejmín 5 let, když už mě chceš brát za slovo Einsteine.