Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty si přesně jeden z těch, co porušuje zákony a pak brečí, když ho chytnou. Porušili zákon, neumí se chovat v cizí zemi, tak ať je potrestaj.
  • Isteže si to môžeš vyfotiť, dôležité ale je nenechať sa potom chytiť. *1*
  • Fajn...i kdyby tak někoho za to zavřít, musí to bejt špionáž...za blbost se kamaráde dává v extremních případech zákaz vstupu do země, takže jo, vážně .)))
  • Aj Americania si odpalili dvojicky a hodili to na hnusnych, zlych teroristov, chudatka Americke boli tiez tusim ty utlacovany,ze ?
  • Ode mě máš bod. Dobře napsané.
  • Tys nikdy nebyl v zahraničí .)))
    I já si omylem před X lety vyfotil vojenský zařízení na Srí-Lance a nikdo mě za to nezavřel...a to tam probíhalo něco na způsob občanský války (separatistickej Sever)...to víš, že si to můžeš vyfotit i když tam ta cedule je .)))
    Ty si zase jeden z těch, co pravděpodobně nemá žádnou praktickou zkušenost ale mektá o tom "co se stát může nebo nemůže"
  • eeeee
    Zorientuj se sam, intervence se nedelaji ani pres media, ani osobne, alr pres diplomaty. Odkud cerpas informaci, ze neprobehla? Odkud cetpas informaci, ze jsou nevinni?
  • Když je u objektu cedule s nápisem "zákaz focení", tak se nemůže stát, že si to omylem vyfotím *15* . Ty si jeden z těch, co když slyší, že se někde děje příkoří, tak aniž by si zjistili objektivní informace, tak se hned postaví na stranu těch utlačovaných a vydávají do světa prohlášení, co se to děje v tom Řecku za špatné věci.

Taky mi je tě líto, kámo.
  • Omylom natočili jedinú grécku vojenskú základňu s letiskom v Egejskom mori , ktorá sa nachádza pár kilometrov od tureckého pobrežia, a omylom ich načapali na prístupových cestách k vojenským objektom.
    A oni omylom zabudli na to, že mesiac predtým ich v threade na oficiálnom fóre bi nejaký fanúšik z Grécka varoval, že fotenie týchto objektov je zakázané.

Vážne? *15*
  • eeeee
    Protoze je to primitivni detinska reakce.
  • Ty seš jeliman kámo...chtěl bych vidět tebe, jak si na dovolený omylem třeba vyfotíš kus nějakýho zařízení a oni by tě s "porušil si zákon, do basy s tebou na osm let" poslali za mříže, špionáž pro Turecko je fakt k smíchu a ani za vyfocení (kdyby to bylo schválně) v normální zemi nikoho nezavřou, to by se musela prokázat špionáž což je v tomdle případě neskutečně směšný
  • Tady jsou oficiální petice, česká a mezinárodní

http://www.petice.biz/?petice=na-podporu-vyvojaru-bohemia-interactive-zadrzenych-v-recku
    http://www.helpivanmartin.org/
  • Porušili zákony a většina se jich tady ještě zastává. To je neskutečný. Pokud je odsoudí, tak ať si to i odsedí.
  • Jsem neskutečně pobouřen přístupem ministerstva zahraničí...dva jejich občany zadržuje cizí země na základě špionáže pro Turecko (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) a Kárl Dobrotiví ospalec prohlásí, že to jsou blbci a dál nic? Asi má starosti s presidentskou kampaní (chraň nás pánbůh)...
  • Coffin.Corner
    esc: Možná nepřekrucuješ, ale na to kolik máš o celé kauze informací, předjímáš až příliš. Naštěstí nebude na tobě, posoudit, jestli tam byl záměr, nebo ne, protože z tvého postoje se mi zdá, že jim nepřeješ nic dobrého.
  • Coffin.Corner
    Připomíná mi to obrázek, na kterém se malinký černoušek s nafouknutým bříškem ptá maminky: "Opravdu si američané myslí, že když mi dají na facebooku like, tak nebudu mít hlad?"
  • Gordar
    Sorry ale co je tohle za blábol ??
  • jestli jsi z toho fakt tak zvlhla, tak zvedni prdell a do ty Prahy zajed, ne?
  • s-a-b-r-e
    Nerad se vsírám, ale jaké argumenty by si měl dotyčný zjistit, aby pak mohl napsat, že dokázat vinu/nevinu není o selském rozumu, ale o tom, jak zní zákony? To, že (nejspíš) vyfotili jen náhodou vojenský objekt kdesi v dálce neznamená, že je nemůžou odsoudit. Maximálně to může znamenat, že se je řecký soudní systém snaží šikanovat a asi i šikanuje. Jednou za čas je fajn udělit exemplární tresty, prý to má co dočinění s morálkou nechtěných návštěvníků. Jen mi nepřijde fér hned tvrdit, že Haluzator je debil, když se jen snažil připomenout (dle mého), že neznalost neomlouvá a když trestní zákon udělit trest dovoluje, tak nejspíš ten trest udělen bude, nehledě logiky nebo lidskosti...
  • Jeezisi, vsak su tie zelene mozgy dute! Z komara robia somara, tak ich mali ty dva mesiace vypocuvat, zistit si o ich zivote vsetko co potrebuju,aby zistili, ze su to neni ziadny ich spioni, znicit zachytene materialy a pustit ich, robia z toho vedu, jak prijebany, sasovia grecky :)

PS:Ak je podla Vas toto normalne riesenie (sudiac podla tych negativnych prispevkov) tak ste uz pekne mimo, toto je uz psycho, odsediet si niekolko rokov vo vazeni za taku stupiditu, ako par nepodstatnych fotiek, co ked tam je nejaka budova? ked to bude ten spion chciet vidiet, tak sa tam pride pozriet aj sam a nepotrebuje si nic fotit, pane boze! Za umyselnu vrazdu dostane clovek menej. Ste magori, ak suhlasite stym,ze ich maju zavret, ale totalny *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší