Přejít na výpis diskuzí
Chaos Warriors k Total War: Warhammer nakonec nebudou jen za předobjednávku
29.4.2016 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
WOW tak tohle jsem od SEGY nečekal ... oni vyšli vstříc uživatelům .. sice jen maličkatý krůček ale i tak tleskám ... *5* tak jen by ta hra za něco stála ... od Rome 2 jsem v ně přestal mít víru ... ale moc rád bych se nechal přesvědčit dobrou hrou že se polepšily ...
-
mě mínuska nevadí... ať mě jich dá třeba 1 000 000...
-
Nemá na to program. Stačí mít jednoduchý program na změnu IP adresy, co ji bude co 10 sekund měnit. On to ručně naklikává, víc jeho inteligence nezvládne.
-
Chyba... Kdyby jsi držel jazyk za zuby, tak teprve tehdy by to byla výhra. Takhle tomu psychopatovi akorát zvedneš sebevědomí. A mimochodem, řekl bych, že na to má nějaký prográmek. *4*
-
Děkuji tomu ment*lkovi co tady rozdává pluska a mínuska po stovkách a nějak zoufale doufá, že tím někoho naštve nebo ovlivní... díky, mínuska mě dodávají sílu a živí mé temné rituály... jen tak dál, víc obětujte svému bohu...
-
ano maxíku... proč mi rovnou nedáš -68 mínusek, jak to děláš v jednom kuse každému s kým nesouhlasíš...
-
Opakujes se, staci to napsat jednou
-
děla vypadají naprosto normálně, co s tím máš za problém ementále?
-
vypadá to naprosto luxusně, jen co se přidá blood mod, bude to masakr... zdejší děcka co znaj tak akorát blizzard a jeho h*vna nemají o kvalitní fantasy a propracovaným lore ani páru... rozhodně kupuju a těším se jak si zapařím... Warhammer FTW...
-
věci vykradl akorát blizzard ty ementále... ve waru je mnoho věcí originál, jako i např. zelení orci...
-
A ta trilogie má vyjít hned za sebou? Asi je blbost, aby vydali Warhammer 1 a za dva roky hned vydali Warhammer 2. I když, co to povídám, takto to patlá už Ubisoft! *15*
-
On to svět ani moc není, v podstatě vykradli co se dalo ze všech žánrů a nějak to spatlali dohromady.
-
Bohužel ne dle mého to bude Med 3 má největší ohlas, navíc na warhammeru dělá jiné studio.
-
A nenaznačilo se už něco o epoše, kterou zpracují?
-
Vůbec Warhammer neznám. Pokud to prostě respektuje Warhammer, tak má holt dětinský vzhled Warhammer. Chápu to, ale nelíbí se mi to a je to jeden z důvodů, proč si to nekoupím a budu doufat, že příště už to bude lepší.
-
Další díl na 90% bude historický :).
-
Trpaslíci co se týče vzhledu mě docela učinili smutným. Více se mě libí v Lord of the rings, ale pokud to takhle má být, pak je to dobře.
-
s reálnou historií bych moc nepočítal...Warhammer má být trilogie
-
Historické díly ještě určitě přijdou na řadu. Jinak stylizaci bych Warhammeru nevyčítal.
-
Tak si otevři web on hledá jeho a počti si..tady tě nikdo nenutí trávit čas...