Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • generalx
    Spíš ty jses teď vyjádřil jak děcko neznalé Warhammeru..
  • jamar28
    Já si nemůžu pomoct, ale působí to na mě hrozně dětinsky. Boubelatá trpasličí děla, architektura jak od Disneyho a ještě ty vrtulníčky. Jen čekám, odkud na mě vyskočí Shrek. Ale některé příšerky se povedly, to zase jo. Ale jako celek to na mě nepůsobí vůbec dobře. Škoda, že se pustily do fantasy, když mohly ještě vyčerpat skutečnou historii.
  • Děkuju redakci, už jsem se začínal bát, že tento týden bude bez článku o TW:warhammer.
  • Já se naopak bojí optimalizace, opravdu váhám si to koupit tak to brzo, protože nerad bych dopadl jako s ROME II... To jsem málem spáchal rituální sebevraždu u té hry v prvních měsících...
  • Tyden je malo
  • Přijde mi to nebo ta AI byla úplně tupá?
  • Porad je to content, kterej je HOTOV v den vydani, ten content nekdo vzal, vykrojil a rekl ze ho dostanou jen ti a ti co udelaji to a to.

Porad mi to je proti srti.
  • Krescz
    tohle vážně nikdo nečekal *7* ....stejně si ty válečníky chaosu koupím za rok na steamu jako DLC
  • eStar
    Dobré marketingové rozhodnutí, do týdne se snad už každý rozhodne jestli hru chce nebo ne podle youtube a recenzí.
  • Kde je RETRO Gamesplay??? Namlsali jste mně a tento týden mně necháte o suchu?
  • XorxoxTalarius
    Tohle byla slusna rez. Myslim ze prvni hru dam za Risi, prece jenom to vypada na poradny challenge *5*
  • Veskoslav
    Gyroptéry!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit