Přejít na výpis diskuzí
Chaos Warriors k Total War: Warhammer nakonec nebudou jen za předobjednávku
29.4.2016 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Děkuji tomu ment*lkovi co tady rozdává pluska a mínuska po stovkách a nějak zoufale doufá, že tím někoho naštve nebo ovlivní... díky, mínuska mě dodávají sílu a živí mé temné rituály... jen tak dál, víc obětujte svému bohu...
-
-
Chyba... Kdyby jsi držel jazyk za zuby, tak teprve tehdy by to byla výhra. Takhle tomu psychopatovi akorát zvedneš sebevědomí. A mimochodem, řekl bych, že na to má nějaký prográmek. *4*
-
-
mě mínuska nevadí... ať mě jich dá třeba 1 000 000...
-
Nemá na to program. Stačí mít jednoduchý program na změnu IP adresy, co ji bude co 10 sekund měnit. On to ručně naklikává, víc jeho inteligence nezvládne.
-
-
-
vypadá to naprosto luxusně, jen co se přidá blood mod, bude to masakr... zdejší děcka co znaj tak akorát blizzard a jeho h*vna nemají o kvalitní fantasy a propracovaným lore ani páru... rozhodně kupuju a těším se jak si zapařím... Warhammer FTW...
-
-
Opakujes se, staci to napsat jednou
-
-
ano maxíku... proč mi rovnou nedáš -68 mínusek, jak to děláš v jednom kuse každému s kým nesouhlasíš...
-
-
-
WOW tak tohle jsem od SEGY nečekal ... oni vyšli vstříc uživatelům .. sice jen maličkatý krůček ale i tak tleskám ... *5* tak jen by ta hra za něco stála ... od Rome 2 jsem v ně přestal mít víru ... ale moc rád bych se nechal přesvědčit dobrou hrou že se polepšily ...
-
Přijde mi to nebo ta AI byla úplně tupá?