Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • @KronosDeret

    @Anon-ym

    Vážení, čtete i příspěvky na které reagujete, nebo jedete na autopilota? Já jen že do menšin se tu nikdo nenaváží. Řeší se tu jen vhodnost takovéhoto tématu na stránkách věnovaných hrám...

  • twicer

    Ona je nějaká 364 dní dlouhá událost vyzdvihující obyčejný chlapy? A to se otom dozvídám až teď?!

  • Asi záleží. Já ve svém okolí mám pár případů, kdy s nima nebylo hezky zacházeno kvůli orientaci, případně jiných odlišností. Zároveň je tu spousty stále problematických témat, včetně třeba coming outu a podobně. Nějaká osvěta potřeba je, ale běžný člověk si může myslet, že není a vše je v pohodě...

  • mousekrup

    No, když se to tak vezme, tak já nevidím nijak zvlášť důvod ani pro jeden průvod. Samozřejmě tím netvrdím, že by se někomu mělo zakazovat je dělat, spíš mi nepřijde úplně v pohodě ta současná glorifikace LGBTQ+. Lidé jsou všelijací a ať si každý je jaký chce, ale na druhou stranu ať ostatní nechají být mě a můj pohled na svět :). A právě ty aktivní a viditelné LGBTQ+ komunity jsou často velmi agresivní (právě na internetu) v prosazování svého (jediného správného) pohledu na svět.

  • mousekrup

    On někdo u nás perzekvuje LGBTQ+?

  • Anon-ym

    On tu někdo perzekvuje  tradiční rodinu?

    I když se odprostím od toho, že nikdo neví, co vlastně ta tradiční rodina je, tak v posledních letech se například zavedla otcovská či zvýšil příspěvek na dítě. Nemám pocit, že rodiny by byly nějak marginalizovány či měly menší práva.

    Škoda, že Aliance pro rodinu nevyvinula takové úsílí třeba pro zrušení kojeňáků či adopce stejnopohlávních párů, aby více dětí mělo rodinu a neměly traumatické dětství :)

    Shodou okolností jsou ty pochody přesně v moment, kdy ma LGBT akce, že...

  • To je sice pravda, tedy asi lidi nevidí důvod pro takový pruvod. Upřímně, furt o tom někdo na internetu píše, ale nic neudělá... Takové mlácení slámy. Kdyby spolecnost opravdu žila v domnění, že je tradiční rodina utlačovaná nebo nedostatečně propagována,, nepochybně by takový pruvod vznikl relativně rychle. Nikomu nikdo nebrání.

  • mousekrup

    Však jo, v pohodě. Nemyslel jsem nutně nějakou konkrétní akci. Pointa sdělení spíš byla, že se těším na podobnou aktivitu zaměřenou na tradiční rodinu a kvalitní zázemí pro výchovu další generace (o jejich propagaci oproti LGBTQ+ člověk v dnešní době imho moc nezavadí) :).

  • Pochod pro rodinu ano, ale až ho zorganizuje někdo inteligentní? Jediný cíl těch akci byl přímo se vymezit vůči lgbt komunitě. Rozhodně jim šlo o přímou konfrontaci. Dost trapné .

  • mousekrup

    Jó, skvělá ukázka rozumu a vyspělosti, když názorové oponenty označím takhle. Super výchozí bod, fakt.

  • Tomu rozumím a beru to :-) 100 lidí, 101 názorů na věc. Jen jsem chtěl poskytnout feedback z mé strany - nepřišlo mi fér, když vox populi označoval všechny, kteří netleskali z tohoto streamu nadšením, za omezence a mindráky.

  • Derp_1337

    Tím bodem 4. mi mluvíš z duše. Já nedokážu během Vánoc poslouchat rádia a dívat se na TV.

    Teda, ne že by mi vadilo, že tam moderátoři rozebírají Vánoce, ale vadí mi to vytahování "vánočních" vykopávek. Nechápu, jak se můžou najít jedinci, kteří jsou ochotni se po třicáté dívat znovu na ty samé filmy a nebo po tisícté poslouchat ty samé vánoční písničky. To je na zblbnutí.

  • Bumtaratabumbumbum

    Ve skutečnosti tam byl jako host Vojta Dřevíkovský.

  • Bumtaratabumbumbum

    Tak asi mám štěstí na to, kde se pohybuji, protože ani jinde na to téma zas tak často nenarážím a když už jo, tak mi přijde, že to má význam, není to nějak přehnané, vyhrocené, nebo nevkusné, tak mi to nijak nevadí, spíš to naopak rád podpořím.

  • Asi jsi nečetl důkladně můj příspěvek. Nevadí mi podpora LGBT tematiky. Reagoval bych stejně kdyby byl charitativní stream k BLM, Podpoře pravicových stran, Podpoře levicových stran, Podpoře Sparty Praha, nebo stream na podporu mizícího hmyzu v 21. století... Dle mého názoru je takový přesah pro herní magazín zkrátka příliš. O čemž svědčí smíšené reakce jak tady tak na YT.

  • mousekrup

    No, já se už teď těším na charitativní stream až bude Pochod pro rodinu. ;)

  • Anon-ym

    LGBT práva jsou lidská práva a lidská práva nejsou politika.

    Navíc hry měli návaznost na politiku vždycky, pokud ti vadí podpora LGBT komunity (což mi v roce 2021 přijde asi tak kontroverzní asi jako v roce 1890 říkat, že černoši mají právo volit), tak si najdi nějaký apolitický / konzervativní herní server, určitě nějaký je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit