Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čím víc předělávek klasik, tím líp. Žádnou hru jsem dlouho nehrál a natož nedohrál do konce, ale Black Mesa jsem dohrál skoro vkuse jako za mlada. AvP je určitě další hra, co bych si rád zahrál. Btw. nebyl radar jen u pulzní pušky?
    • Radar vo filmoch bol ako samostatna jednotka. Proste ju vojaci drzali v lavej ruke a v druhej povedzme zalozak. V hre AvP to bolo dostupne cely cas. Pridavalo to strasne na atmosfere a bez neho by to nebolo ono. Clovek sa prave najviac posieral ked pocul pipanie :)
  • oktavius66
    Tak takhle má vypadat opravdu zvuk pulzní pušky. Smekám před tím chlapem co na tom pracuje. Náhodou Aliens Colonial Marines taky vypadá perfektně a těším se na to. Je to asi tím že jsem velký fanda Alienů a neminul mě ani jeden film a ani hra. Tak doufám v dobrou hratelnost, strach a taky na nějaké ty super lekačky *3*
    • Prave jsem se dodival na nejaka in-game videa z pripravovaneho CM a kratce predtim shledl toto a proste bohuzel CM se tomu nemuze priblizit ani omylem. Jasne jizda to bude, hezka grafika a hromada scriptu k tomu ale ohledne hratelnosti mam velkych obav, uz jen to ze hra vychazi primarne z konzoli a gamepadau (autoaimy, autohealy, mlaceni aliku pazbou zbrani a podbne "vychyty") mluvi za vse. Kez by zmineny moder tento remake dotahl do konce a nejlepe mu s tim nekdo stejne smyslejici pomohl, vyhlizi to opravu luxusne. A zvuk te pulsni pulsky, zkratka parada.
  • Dejte to sem ! *16* . Vypadá to naprosto super. Jde vidět, že i jeden člověk dokáže udělat něco lépe než nějaké celé vývojářské studio. Takovou atmosféru neměla už dlouho žádná hra. Autor této hry si zaslouží velkou poklonu. Já sice původí AWP nehrál ( nějak mě minulo a lituji toho ) , tak doufám že to bude stát za to.
  • Shenkster
    KONEČNĚ ! Konečně hra ve které není autohealing ! Remake tak proč ne :) ale klasika je klasika a skutečnej hráč na grafiku nehledí *4*
  • Jsem trochu skeptik ohledně data vydání, když na tom dělá jen jeden člověk, ale vypadá a zní to krásně, tak držím palce.
    • Jo, ten trailer mě opravdu nadchl, vypadá to nádherně, jak audio, tak video. Přál bych autorovi (a taky nám), aby se mu podařilo dodělat aspoň tu mariňáckou kampaň, protože by to fakt stálo za to.
  • Povodny AvP povazujem za najatmosferickejsiu fps 90-tych rokov. Ako maly som to hral donekonecna. Tie zimomriavky ked ste tmavym tunelom prechadzali a pri pipnuti motion trackeru ste hned ustupovali a hladali lepsie miesto na obranu. Proste parada.
    Rovnako co tam bolo skvele spravene bol ten "hunter" mod alienov. Ked boli proste vypusteny na opacnej strane mapy a potom uz len neuprosne po vas sliedili. Bol to boj na zivot a na smrt. Utok aliena bol zvatsa smrtelny. Celkovo zvuky, grafika a hlavne atmosfera klobuk dole.
    Skoda ze Rebelion v tomto uz nepokracoval. Aj ked nove AvPcko som presiel a nebolo to najhorsie. Predsa mi tam chyba ta vycibrena surovost prezitia.
    Ten Colonial marines zase sa mi uz zda byt moc mainstreamove a ked vidim ako tam kosi chlapik 10ky alienov je mi smutno. Bezmilostny alien by si zasluzil drastickejsie chovanie a hlavne ten sposob lovenia potichu v tme a ked to najmenej ocakavate.
    Snad sa tohoto modu dockame, nech si trosku clovek zaspomina.
  • vyborna hra ktera si ten rmk zaslouzi !
  • *1* na to abych hral neco takoveho nemam nervy byl jsem posranej uz jen z toho videa
  • Docela hezky se to šíří netem, jak v zahraničí tak i u nás. Už o tom píše i Doupě.
  • http://www.moddb.com/mods/aliens-versus-predator-classic-redux

tohle je taky jedna grafická modifikace. hlavně alieni jsou parádně vymodelovaný. víc od toho čekat nemůžete je to furt ten engine. a jede to jenom na Classic Redux verzi. Ale je to nářez:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit