Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otec se povedl, jinak je to z hlediska obličejových animací velká bída a teď už si myslím, že to Warhorse ani líp neumějí - vemte v úvahu, že toto je trailer, tedy zcela umělé prostředí, ve kterém lze v podstatě neomezeně fixlovat, resp. různě si pomáhat, aby se tam objevily featury, které v přirozeném prostředí hry nemají šanci fungovat apod. A stejně ty animace stojej za vyližp*del. Rád budu usvědčen z omylu, ale podle mě je tohle už víceméně finální verze.
    • Oblicejove animace bych osobne asi moc neresil, protoze jsem zadny zazrak ani necekal. Z toho ze Vavra umi vydatne kritizovat ostatni jsem si neodvodil ze jeho studio vytvori vzorek dokonalosti. Proste narazil na limity, ktere si sam neumel vyhodnotit protoze tomu nerozumel. *3*
      Zklamanim jsou pro mne animace figuralni, tady jsem diky moznosti nasnimani kvalitniho motion capture cekal skutecne mnohem vic. O to horsi ze ty nelze ignorovat, pripadne privrit oko jak u spatne mimiky v cut scenach.
      Je to takove zvlastni prokleti ceske vyvojarske sceny rekl bych. Bohemka se taky s animacemi uz leta placa nekde na samem dnu. Vypada to jakoby v Cesku fungovalo par mizernych animatoru, ktere si studia navzajem pujcuji. Ti kvalitni nejspis sedi nekde v zahranici. *7*
  • kostejnesmrtelny
    Trailer je špatnej, ale materiál samotnej vypadá slušně. Ksichty jsou tak na úrovni ME:A, což je (vzhledem k dramaticky rozdílnýmu budgetu) vlastně docela pochvala. A nikde mi to necpe žádný levicově progresivní myšlenky, což je vyloženě osvěžující *5*
    • A pritom tam nesou deti(nekdo to tu psal v komentarich) a to nekde vavra rikal, ze jich stredovek byl plnej. Ale to je asi vporadku
  • Mě ta animace netrápí. Jsou hry, kde to je daleko horší a jsou super. A předpokládám, že to autoří vídí taky a dělají co se dá aby to bylo co nejlepší v rámci jejich sil. Já jsem hlavně zvědavej na obsah a příběh *3*
  • Prophet
    Obličejová mimika mě vůbec netrápí, když někdo řekne, že se mu nelíbí tvář v relativně nově vydané videohře, tak si vždy vzpomenu na Oblivion, tomu říkám špatná obličejová mimika. Každopádně hra za ten příběh, zpracování historickýho období v Čechách, soubojový systém a další prvky (propracovaný crafting atd.) rozhodně stojí a proto hru už mám předobjednanou.
    • Na příběh se zatím můžeš pouze těšit, ne ho chválit (taky se těším). Od craftingu víceméně upustili, kovář Jindra neumí kovat. Obličejové animace mě netrápí, ale srovnávat hru 2018 s Oblivionem je mimo.
      Souboje jsem zkoušel a jsou příšerné. Asi se to bude dát naučit, ale stejně mám pocit, že když soupeře zasáhnu, je to spíš dílem štěstí. Nemáš při hraní takový ten těžko popsatelný pocit, že jsi něco udělal dobře nebo blbě (a je jedno, jestli hraješ DS, FIFU nebo KC:D). V neposlední řadě souboje pořád vypadají hnusně a strojeně, což je průšvih vzhledem k tomu, že měly být co nejrealističtější.
      Snad to dopadne co nejlíp, vývojářům fandím!
      • To jse si také myslel, u Die by the Sword, ale pak jsem tomu soubojovemu systemu prisel na chut a dodnes je to to nejzajimavejsi na te hre. Tohle si s sebou nese originalita.
    • MickeyMutant
      Oblivion je jedenáct let stará hra, to přece nemá cenu srovnávat.
      • Prophet
        A s čím bych to měl porovnávat, s Battlefieldem či novější hrou? I kdybych začal porovnávat obličejovou mimiku mezi nimi, i kdybych došel k názoru, že u jedné vypadá třeba lépe, tak stejně na tom nezáleží, protože u obou těch her je ta grafika na takové úrovni, že ty obličeje působí věrohodně, narozdíl od již zmiňovaného Oblivionu. Ano je to stará hra, ale lidi by se mohli porovnat, jak kdysi vypadala grafika s tou novější a být vděční, že ta hra je dělaná v této době, kdy je ta grafika mnohem lepší.
        • Zjisti si něco o tom, jak fuguje teorie "uncanny valley".
  • V traileru mi vadí několik věcí:
    - mimika při hovoru je opravdu neumělá
    - často je vidět, že oči koukají naproso jinam, někam nahoru
    - ústa jsou pouze černá díra
    - dabing není dobrý
    - heroická klišé
    WH ukazují v trailerech dokola stále stejné scény už asi rok a půl. To nemají co ukázat nového? Tohle už každý viděl stokrát. Čekal jsem, že hra snad nebude snůžkou klišé jako spousta jiných her nebo filmů. Bohužel se zdá, že hra bude jedno velké klišé. Pomsta, nic moc originálního.. Mimika opravdu není dobrá a ruší celkový zážitek. Očí často koukají úplně jinam než by člověk očekával a to celkem práskne do očí každého. Zvuk se oproti pohybům úst časově posunutý. Dabing dělala část herců (tedy profesionálů) a část neherců - členů studia, kteří nemají angličtinu jako mateřský jazyk. Je to na dabingu opravdu poznat. Ze zvuju je patrné, že dabing byl natáčený v malé místnosti - tedy zvuk dabingu neodpovídá prostředí ve kterém ho postavy pronášejí. Dle mého názoru by měl být dabing anglické verze svěřen hercům - profesionálům s angličtinou jako mateřským jazykem. Zvlášť ve scénách kde je třeba projevit emoce je dabing velmi slabý - rodilému mluvčímu by se to nestalo. Je třeba si uvědomit, že trailer je výkladní skříní hry a studio si na něm určitě dalo záležet. V cutscenách lze použít různá vylepšení, které v bežném gameplayi nebudou. Opravdu mají tohle být nejlepší visuály z celé hry?
    • Souhlasím s tím dabingem. Těžko si lze představit, že by si třeba Američané nechali hru v angličtině nadabovat třeba něměckými dabéry. Už vůbec si nedokážu představit jak dabing hodnotí rodilý mluvčí...
  • Toby, can we fix the facial animation? There is no time, they're coming!!!!
    • Fukc them, they will buy it anyway *2*
  • Myslím si že kvůli tomu že je tu po letech zase nějaká Česká hra od Vávra tak "naši" lidé začínají mít čím dál větší (až příliš) nároky/očekávání. Ale s mimikou obličejů souhlasím, snad to opraví.
  • tvl animace a dabing je teda fakt úlet... *13* *9*
  • A tak jsem se tedy podíval na celý trailer, i když na trailery se nikdy nedívám. Ale nikdy neříkej nikdy. Na telefonu. A absolutně netuším, o čem je ohledně obličejů řeč. Vždyť to vypadá krásně!
    Se snad výhledově podívám i na Andromedu, o čem že vy nespokojenci to furt hudrujete.
  • Již se těším, jak si vykovám vlastní zdobený meč, budu cvičit psa a proženu po dvorku děti s řemdihem v ruce.
    • zapomněl jsi na medvěda *15*
    • To je ze hry Kingdom Nevercome Undelivered?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit