Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja mam doma x360. som s nim nadmieru spokojny. ale pred ps3 exkluzivkami mam velky respekt. xko 360 som si kupil hlavne koli fable 2, gow 3logy, halo, alan wake, koli vsetkym hram od RARE a z5tnej kompatibilite hier z mojho stareho xka. ale ked vidim uncharted alebo ratchet and clank tak ticho skladam klobuk dolu. svoje xko 360 mam rad ale to neznamena ze budem podporovat tie zabomisie vojny x vs ps. exkluzivne hry tu nie su preto aby sme sa hadali kto je lepsi. je to iba marketingove lakadlo. a vtomto ohlade sony v poslednom case dost tlaci na pilu. Microsoft zacina zaostavat, mal by sa pochlapit. inak mam v dalsej generacii jasneho vytaza na kupu.
  • R.a.z.i.e.l
    Ach jo, tohle jsou přesně hry, které mě občas přinutí přemyšlet jestli nekoupím PS3, ale je to zbytečná investice, navíc jsem stejně uvažoval o Xboxu 360, koupil jsem ho a musím říct, že teď už jsem rád, že jsem se toho krámu zbavil. *4* Holt od pohodlného PC se těžko odvyká *4* . Kéž by i na něj vycházely takové hry.
    • tohle dilema jsem před pár lety taky řešil... především protože jsem neměl peníze na dostatečně silné PC...
      a dneska mám jak PS3, tak Xbox a když už hraju na PC, tak si připojuju gamepad...
      • R.a.z.i.e.l
        *4* To máš dobrý, širokej výběr her. Stejně ty hádky o tom co je lepší jsou stupidní, každý má to co mu vyhovuje a tak je to jedině dobře.

P.S. Problém s penězi? *4* Jo, to jsem znával, jenže pak jsem přešel od předraženého Intelu a Nvidie k hodně výhodnému AMD a problém byl pryč. Většinou jsem dostal větší výkon za nižší cenu, takže spokojenost nade vše. *4*
    • Přesně můj připad
  • Teo: Protože na pc nehraju (už dávno ne), zkrátka se mi líbí lehnout si do postele, vzít pohodlný xboxový ovladač a čumět na velkou plazmu, nechci nic instalovat, řešit jestli se to bude škubat atd ... moje volba, mně se to tak líbí a vyhovuje, kdo chce hrát na pc nebo PS3 at hraje... Všechno má svá pro a proti .. každý at si hraje co chce a na čem chce, každý podle svého gusta, co mu invidivuálně vyhovuje, vždyt je to jedno ne? Hlavně at si všichni pořádně zapaří to co je baví a tak jak chcou :)

Jo vlastně Wara 3ku hraju na notasu po netu dobře, ale to je jediná hra na pc už jenom ...

PS: já zase třeba nechápu jak někdo může držet dobrovolně ten hrozný PS3 ovladač... no a co no... přesto ho miliony lidí drží stejně jako miliony lidí drží ten Xboxovej ... nech to plavat :)
    • DavRed
      PS3 má středověký ovladač, horší optimalizaci her a úplně nechutně gumové vyhlazování. Je to paradox, že na méně výkonném xboxu hry jsou a vypadají znatelně líp...
    • Ale vlastně jsem asi zapomněl na to nejdůležitější: na Xbox se líp pálí...
      • My kupujem jen originálky a ovladač mi připadne jako docela podstatný detail, přeci jen je to jediná interakce mezi Tebou a hrou a když to držím xxx hodin ...
        • Nicméně je pravda, že by MS mohl přitlačit co se týče kvantity exluzivních titulů... ale exluzivní hry jsou jen malé procento všech her...
          • Jen to ne proboha, exkluzivni hry jsou stejne blbost. Nejlepsi by bylo, kdyby vsichni delali hry v OpenGL a na vsechny platformy nezavisle. Ale obchodni realita je bohuzel jina.
            • Heavy Rain, Deamon Souls, Journey, ale proč nezmínit i Ico, Shadow of Colossus nebo Okami.
            • Exkluzivni tituly jsou dobre pro prodejce hardwaru, ale vubec nejsem presvedceny o tom, ze jsou dobre pro hry samotne. Ono samozrejme Sony a Microsoft ty hry sponzoruje a stara se o ne, aby vysly v co nejlepsi kvalite, ale zaroven tenhle pristup zapricini to, ze se hry proda mnohem mene, nez kdyby byly na vice patforem. Ale tohle uz bezi od te doby, co Microsoft prisel s Direct X. Do budoucna podle me ale cesta bude v multiplatformnich titulech, a nejen v ramci konzoli, ale i PC - Mac - Linux. Omezovat se na jednu platformu je zastaraly zpusob vyvijeni her a podle me nemuze mit takovou budoucnost, jako dat sve hry co nejsirsimu okruhu hracu.
            • Ktery exkluzivni hry na PS3 jsou odvazny a originalni?
            • Jistě, ovšem všimni si, že exkluzivity na PS3 jsou často velmi originální a odovážné tituly, takže jde ve výsledku o politiku Sony a o jejich ochotu napumpovat do talentovaného vývojářského studia prachy, což se ti v klasickým modelu výroby těžko podaří. Jiným slovy, nebýt PS3 exkluzivit, pak ty hry možná nikdy nespatří světlo světa...
            • Kvalitu hry ale neovlivnuje to, ze je exkluzivni, ale kvalita vyvojarskyho studia a lide, kteri na tom delaji.
            • Blbost určitě nejsou, protože jsou zpravidla velmi kvalitní, i když tě nutí koupit si k nim specifický hardware.
          • To by mohl a osobně nechápu, proč to dávno neudělal. Exkluzivity jsou jen malé procento, ale je to to NEJLEPŠÍ procento *3*
            • Mně se vždycky víc líbil Mortal Kombat než Tekken *1* (nic proti Tekkenu) :)
        • To zase jo, ale jak řekl Dostojevskij: člověk si zvykne na všechno *3*
    • Já chápu, že hraní na konzoli je pro někoho pohodlnější, jen říkám, že mám-li se člověk rozhodovat mezi dvěma konzolema, pak by logicky měl řešit hlavně to, co si na nich zahraje, protože pohodlný sezení a žádný instalace nabízejí obě konzole na stejné úrovni. Xboxovej ovladač taky považuju za lepší, ale nabídku exluzivních her, který bývají zpravidla tím nejlepším, co si můžeš (nejen) na dané konzoli zahrát, považuju za výsměch Microsoftu. Ať každej hraje, co se mu líbí, ale ať pak ten dotzčný nenaříká, že nemá PS3, když se rozhod pro Xbox, na kterej prostě nejsou hry.
  • presne tohle prostredi zboznuju,hned na prvnim zaberu je videt ta krasa.jak jsem videl auto napadlo me zda se bude jezdit i ve hre,nebylo by to spatny,schanet ruzny zasoby po meste s mapou v ruce,benzin,jidlo,munice,....obe postavy maji vyborny hlas a pisnicka v radiu byla dobre trefena.to zrcatko jak urve :-).druhy video a tesim se jeste vic,jsem zvedavy co nam ukaze prvni gameplay a kdy.jasna volba
    • "nebylo by to spatny,schanet ruzny zasoby po meste s mapou v ruce,benzin,jidlo,munice,...."

ano,znie to fajn,ale v dead island to uz po case nudilo. a tu by to asi nebolo ine... *9*
  • Umaroth
    Já to říkám už dlouho, i když mi dualshock nesedí, tak chtě nechtě kvuli super exkluzivkam (oproti xboxu) si tu ps3 koupím. Bude ze mě x360PcPS3 maniak.
  • Hairy_Ass
    Jako filmeček je to parádní. Skvělá kamera, rozpohybování...
    • Nejsi ty z MZ? :)
      • Hairy_Ass
        Jo, občas tam zavítám. *4*
        • Hm, taky jsem tam občas zavítal, dokud mi Cival nedal ban, protože si myslel, že jsem někdo jiný :)
      • Co je MZ? Miloš Zeman? Nebo ministerstvo zdravotnictví? :D
        • Moviezone
  • To bude zase filmova akce na par hodin jako Uncharted, ale prvotridni naslapla akce na par hodin jako Uncharted. Takze tesim se :)
  • Vypadá to zajímavě.. Navíc mi to dost připomnělo Den Trifidů :)
  • Izmæl
    Jo, jinak ohledně té vaší diskuze o platformách. Já vyrůstal na PlayStationu, takže koupě PS3 byla jasná (už jen kvůli zvyku jak na systém, tak i na ovladač - nechápu, co vám některým na ovladači vadí - a exkluzivním hrám). Přesto jsem se poslední dobou začal zajímat o xbox360 a to hlavně kvůli tomu, že skoro všechny recenze či gameplaye, které zhlédnu, jsou na xboxu. Na xbox sice není tolik exkluzivní her [xbox360 - Gears of War, Halo, Forza a ještě některé méně známé exkluzivní tituly, třena Rise of Nightmares /// PS3 - Uncharted, MGS, Heavy Rain, Resistance, Killzone, God of War, inFamous, Gran Turismo, Little Big Planet], ale přesto mám chuť si ho koupit, protože co si pamatuju, tak hraní na ovladači bylo sice trochu zvláštní, ale zároveň i netradiční a zábavné. A výhoda je i v tom, že se na něj dají pálit hry, co jsem slyšel. Ale i tak u mě pořád převládá pocit, že by to nebyla zas až tak dobrá koupě, protože stejně většinu her hraji na PC a na PS3 kupuji jen exkluzivity a kvůli cca pěti exkluzivitám na xbox nechci utrácet peníze. FML.
    • Já xbox mám a ano, mám tam flash. Je pravda, že hry jsou na něm lépe odladěné než na PS3 ale já to mám přesně naopak. Já zase uvažuju o ní. Protože ty exkluzivity jsou aspoň kvalitní. Já totiž nevím jak ostatní, ale mě Gears of War 3 vůbec nebavilo. Dohrál jsem ji do třetího aktu a konec. Na druhou stranu je dobré mít lépe odladěnou hru za 50 Kč než vyhazovat za ní 1500. Ale za ty exkluzivity bych je klidně vyhodil ;)
  • Že všichni řešíte takové hovadiny. Já mám doma herní PC a na něm hraju většinu věcí, mám doma i xbox ovladač, se kterým hraju to, co se na něm hraje pohodlně - Rayman, sem tam i Batman. Také mám ovšem u své plazmy levné HTPC, do kterého jsem akorát koupil grafiku za 2000, připojil ten můj xboxový ovladač a mám z toho ekvivalent konzole (s tím, že obraz je úplně jinde). Zároveň si jednou za 2 roky seženu PS3 a exkluzivní hry na něj (na aukru, navíc nejsem debil, takže jedině po důkladné kontrole, se zárukou a osobním předání), odehraju, co chci, a pak se toho opět zbavím, nestojí mě to ve výsledku nic, někdy to prodám i za víc, než jsem koupil.
    • A přesně o tom byl můj první příspěvek v týhle diskuzi: když nemám prachy, prodám Xbox a koupím PS3 - odehraju exkluzivity, prodám PS3 a pokud jsem divnej, koupím znovu Xbox *1*
      • Hrat, podle potreby kupovat a prodavat konzole a hry, a zbude taky cas na neco jinyho? ;)
        • Jaký si to uděláš, takový to máš *5*
      • Já xbox nikdy neměl, pouze jeho ovladač. Konzole jsou příliš drahé na pravidelné hraní. Bych oproti PC platil každý rok extra 3000 jenom za hry kvůli přirážce 30%.
        • Kupuj hry z druhý/třetí/čtvrtý ruky. A pak je zase prodávej. Dokud to jde.
          • To hrajes ty hry jak na bezicim pase ne? :)
            • To z toho vyplývá? Jen říkám, že kupovat rigo hry na PS3 není zase tak drahá záležitost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit