Přejít na výpis diskuzí
Chvilka nebezpečné pohody na videu z The Last of Us
16.5.2012 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Neví někdo, co to na konci hraje za song?
-
Tady se nikdo nehádal, jestli je lepší PS3 nebo Xbox, tak vystydni *7*
-
Jděte už do p....le s těma debatama o tom, která konzole je lepší. Jste socky co obracej každou korunu nebo co? Mam doma jak PS3 tak Xbox360 a nepochopím, proč se furt nějakej trotl snaží přesvědčit ostatní, že právě ta jeho konzole je nej. Copak nevíte, že tahle debata nevede nikam? No asi ne.
-
"nebylo by to spatny,schanet ruzny zasoby po meste s mapou v ruce,benzin,jidlo,munice,...."
ano,znie to fajn,ale v dead island to uz po case nudilo. a tu by to asi nebolo ine... *9* -
si si isty, ze ani nahodou?
totiz, ked mas napad a predstavu o hre a hlavne ten (pouzijem krasne ceske slovo) chtic spravit hru, tak sa casto potykas s jednym velkym problemom - peniaze - a potrebujes investora.
ak najdes investora ako je sony, ktore ti poskytne sucinnost aku potrebujes a budget aky potrebujes a kreativnu slobodu, tak to proste zoberies... alebo to potom nemyslis s tou tvorbou hier vazne.
niekde som cital vyjadrenie jenova chen-a (thatgamecompany), ze exkluzivitu sony zobrali aj preto, ze bez nej by ziadna z ich (a to sa neda povedat inak ako skvelych a uzasnych) hier nevysla... mozeme argumentovat, ze "raz by nejakeho investora nasli" ale existuje porekadlo "lepsi vrabec v hrsti, ako holub na streche" a v pripade sony je to teda ovela vacsi vtak... :) -
Já to říkám už dlouho, i když mi dualshock nesedí, tak chtě nechtě kvuli super exkluzivkam (oproti xboxu) si tu ps3 koupím. Bude ze mě x360PcPS3 maniak.
-
no za par let az budou vykonnejsi PC, tak si pustim emulator ps3/xbox a take si to zahraju buahahah.
-
PS3 má středověký ovladač, horší optimalizaci her a úplně nechutně gumové vyhlazování. Je to paradox, že na méně výkonném xboxu hry jsou a vypadají znatelně líp...
-
*4* To máš dobrý, širokej výběr her. Stejně ty hádky o tom co je lepší jsou stupidní, každý má to co mu vyhovuje a tak je to jedině dobře.
P.S. Problém s penězi? *4* Jo, to jsem znával, jenže pak jsem přešel od předraženého Intelu a Nvidie k hodně výhodnému AMD a problém byl pryč. Většinou jsem dostal větší výkon za nižší cenu, takže spokojenost nade vše. *4* -
presne tohle prostredi zboznuju,hned na prvnim zaberu je videt ta krasa.jak jsem videl auto napadlo me zda se bude jezdit i ve hre,nebylo by to spatny,schanet ruzny zasoby po meste s mapou v ruce,benzin,jidlo,munice,....obe postavy maji vyborny hlas a pisnicka v radiu byla dobre trefena.to zrcatko jak urve :-).druhy video a tesim se jeste vic,jsem zvedavy co nam ukaze prvni gameplay a kdy.jasna volba
-
Já xbox mám a ano, mám tam flash. Je pravda, že hry jsou na něm lépe odladěné než na PS3 ale já to mám přesně naopak. Já zase uvažuju o ní. Protože ty exkluzivity jsou aspoň kvalitní. Já totiž nevím jak ostatní, ale mě Gears of War 3 vůbec nebavilo. Dohrál jsem ji do třetího aktu a konec. Na druhou stranu je dobré mít lépe odladěnou hru za 50 Kč než vyhazovat za ní 1500. Ale za ty exkluzivity bych je klidně vyhodil ;)
-
Tady jde hlavně o to, že i oni můžou za to jestli se PS3 prodává nebo ne. Kdyby nebylo Uncharted, God of war, Gran turismo atd. tak by se PS3 prodávala mnohem méně. Sony měla vždycky totiž lepší exkluzivity. Sám mám sice Xbox ale snažím se sehnat finance i na PS3 protože bych si tyhle série rád zahrál *14*
-
ja mam doma x360. som s nim nadmieru spokojny. ale pred ps3 exkluzivkami mam velky respekt. xko 360 som si kupil hlavne koli fable 2, gow 3logy, halo, alan wake, koli vsetkym hram od RARE a z5tnej kompatibilite hier z mojho stareho xka. ale ked vidim uncharted alebo ratchet and clank tak ticho skladam klobuk dolu. svoje xko 360 mam rad ale to neznamena ze budem podporovat tie zabomisie vojny x vs ps. exkluzivne hry tu nie su preto aby sme sa hadali kto je lepsi. je to iba marketingove lakadlo. a vtomto ohlade sony v poslednom case dost tlaci na pilu. Microsoft zacina zaostavat, mal by sa pochlapit. inak mam v dalsej generacii jasneho vytaza na kupu.
-
Tak jsem se zasmál, dík.
-
tohle dilema jsem před pár lety taky řešil... především protože jsem neměl peníze na dostatečně silné PC...
a dneska mám jak PS3, tak Xbox a když už hraju na PC, tak si připojuju gamepad... -
Co bych netahal, dyt casto konzolovy indie hry opisuji z PC sceny ;)
-
Hlavně že na PSN není indie her jak naděláno, že *7* A bavili jsme se o originálních exkluzivítách na konzole, tak sem netahej indie scénu z PC *3*
-
Urcite, nejvic originalnich her je na PC, indie, a vetsinou jsou i zadarmo ;)
-
Originálních titulů je určitě víc, záměrně jsem vybíral z těch největších/nejdražších...
-
robotron3-exkluzivni hry tu budou do te doby dokud se vsechny platformy nespoji do jedne,takze asi furt.
exkluzivni hry jsou to podle ceho se lidi rozhoduji jakou konzoli si koupi,nekdo by rekl ze dobrym duvodem je i ovladac,ale na to rikam ze clovek si zvykne na vsechno.
teo k tem originalnim titulum bys mnel dat treba i flow,flower,little big planet,locoroco,super rub a dub nebo ted vychazejici daturu