Přejít na výpis diskuzí
Chvilka nebezpečné pohody na videu z The Last of Us
16.5.2012 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
hlavně na PC (bez gamepadu) je Fahrenheit skoro nehratelný... a kolik PCčkařů nějaký slušný gamepad má
-
Jaký si to uděláš, takový to máš *5*
-
To z toho vyplývá? Jen říkám, že kupovat rigo hry na PS3 není zase tak drahá záležitost.
-
To hrajes ty hry jak na bezicim pase ne? :)
-
Hrat, podle potreby kupovat a prodavat konzole a hry, a zbude taky cas na neco jinyho? ;)
-
Kupuj hry z druhý/třetí/čtvrtý ruky. A pak je zase prodávej. Dokud to jde.
-
Já xbox nikdy neměl, pouze jeho ovladač. Konzole jsou příliš drahé na pravidelné hraní. Bych oproti PC platil každý rok extra 3000 jenom za hry kvůli přirážce 30%.
-
A přesně o tom byl můj první příspěvek v týhle diskuzi: když nemám prachy, prodám Xbox a koupím PS3 - odehraju exkluzivity, prodám PS3 a pokud jsem divnej, koupím znovu Xbox *1*
-
Že všichni řešíte takové hovadiny. Já mám doma herní PC a na něm hraju většinu věcí, mám doma i xbox ovladač, se kterým hraju to, co se na něm hraje pohodlně - Rayman, sem tam i Batman. Také mám ovšem u své plazmy levné HTPC, do kterého jsem akorát koupil grafiku za 2000, připojil ten můj xboxový ovladač a mám z toho ekvivalent konzole (s tím, že obraz je úplně jinde). Zároveň si jednou za 2 roky seženu PS3 a exkluzivní hry na něj (na aukru, navíc nejsem debil, takže jedině po důkladné kontrole, se zárukou a osobním předání), odehraju, co chci, a pak se toho opět zbavím, nestojí mě to ve výsledku nic, někdy to prodám i za víc, než jsem koupil.
-
Jo, jinak ohledně té vaší diskuze o platformách. Já vyrůstal na PlayStationu, takže koupě PS3 byla jasná (už jen kvůli zvyku jak na systém, tak i na ovladač - nechápu, co vám některým na ovladači vadí - a exkluzivním hrám). Přesto jsem se poslední dobou začal zajímat o xbox360 a to hlavně kvůli tomu, že skoro všechny recenze či gameplaye, které zhlédnu, jsou na xboxu. Na xbox sice není tolik exkluzivní her [xbox360 - Gears of War, Halo, Forza a ještě některé méně známé exkluzivní tituly, třena Rise of Nightmares /// PS3 - Uncharted, MGS, Heavy Rain, Resistance, Killzone, God of War, inFamous, Gran Turismo, Little Big Planet], ale přesto mám chuť si ho koupit, protože co si pamatuju, tak hraní na ovladači bylo sice trochu zvláštní, ale zároveň i netradiční a zábavné. A výhoda je i v tom, že se na něj dají pálit hry, co jsem slyšel. Ale i tak u mě pořád převládá pocit, že by to nebyla zas až tak dobrá koupě, protože stejně většinu her hraji na PC a na PS3 kupuji jen exkluzivity a kvůli cca pěti exkluzivitám na xbox nechci utrácet peníze. FML.
-
Zbožňuju tu část, jak Joel řekně ,,He ain't even hurt." a všichni vylezou ven a začnou je honit. Už teď je jasný, že to bude bomba. Jen to čekání na první gameplay trailer či jen gameplay bude hrooozně dlouhý. :(
-
Kvůli Heavy Rain jsem pořizoval PS3, tak moc mě to nadchlo. Mám PC, X360 i PS3 a je vystaráno. Jediný problém je se občas rozhodnout na kterou konzoli hru koupit.
-
To jedine. Chudak hodny a duverivy Atari :)
-
Teď nevim jak to s tím přínosem přesně myslíš, ale to že má PS3 ze současných konzolí nejvíc trojáčkových exkluzivit je celkem známá věc. Stejně jako fakt a že je mezi nima několik fantastickejch kousků.
-
Že by z důvěry vydavatelů? *1*
-
To by me zajimalo, jak mozny, ze kdyz firma na svy prvni hre prodela (Omikron), zacne delat na dalsi hre, Fahrenheit, na ktere zase prodela a pak teprve neco malo trhne na Heavy Rain? Z ceho teda zili v dobe pred Sony?
-
Nebyl jeden.
-
David Cage na svý přednášce prohlásil že Heavy Rain je jeho první hra která něco vydělala.
-
Milion? Tak to určitě ne. Navíc když se hra dostanu do ranku super slev nebo se ocitne jako příloha u herního časopisu, znamená to spíš, že je ekonomicky mrtvá a je třeba ji oživt. Velký prachy z toho už ale nikdo netrhne.
-
Ano, hral jsem obe hry. Heavy Rain je tak moc podobny Fahrenheit, ze pri mensich upravach by to dokonce mohla byt Fahrenheit 2. Nevim, proc by takova hra nemela mit obdoby, kdyz ma obodvy ve svym originalu :)
Demons Souls je originalnejsi, ale to je porad jedna hra, a to je mi na dukaz originalni prinosu exkluzivit trochu malo :)