Přejít na výpis diskuzí
Chvilka nebezpečné pohody na videu z The Last of Us
16.5.2012 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Mně se vždycky víc líbil Mortal Kombat než Tekken *1* (nic proti Tekkenu) :)
-
Jen to ne proboha, exkluzivni hry jsou stejne blbost. Nejlepsi by bylo, kdyby vsichni delali hry v OpenGL a na vsechny platformy nezavisle. Ale obchodni realita je bohuzel jina.
-
To by mohl a osobně nechápu, proč to dávno neudělal. Exkluzivity jsou jen malé procento, ale je to to NEJLEPŠÍ procento *3*
-
Nicméně je pravda, že by MS mohl přitlačit co se týče kvantity exluzivních titulů... ale exluzivní hry jsou jen malé procento všech her...
-
To zase jo, ale jak řekl Dostojevskij: člověk si zvykne na všechno *3*
-
My kupujem jen originálky a ovladač mi připadne jako docela podstatný detail, přeci jen je to jediná interakce mezi Tebou a hrou a když to držím xxx hodin ...
-
Hm, taky jsem tam občas zavítal, dokud mi Cival nedal ban, protože si myslel, že jsem někdo jiný :)
-
Robotron3: protože některým lidem to, zdá se, nedochází...
-
Ale vlastně jsem asi zapomněl na to nejdůležitější: na Xbox se líp pálí...
-
Teo: To si kazdy muze zjistit sam v jakemkoli obchode, i na internetu. Nevim, proc to rozebirat prave zde...
-
Jo, občas tam zavítám. *4*
-
Robotron3: Tady se ale nikdo nebaví o tom, co je lepší, tady je řeč o tom, co ti která konzole nabízí za hry *7*
-
Já chápu, že hraní na konzoli je pro někoho pohodlnější, jen říkám, že mám-li se člověk rozhodovat mezi dvěma konzolema, pak by logicky měl řešit hlavně to, co si na nich zahraje, protože pohodlný sezení a žádný instalace nabízejí obě konzole na stejné úrovni. Xboxovej ovladač taky považuju za lepší, ale nabídku exluzivních her, který bývají zpravidla tím nejlepším, co si můžeš (nejen) na dané konzoli zahrát, považuju za výsměch Microsoftu. Ať každej hraje, co se mu líbí, ale ať pak ten dotzčný nenaříká, že nemá PS3, když se rozhod pro Xbox, na kterej prostě nejsou hry.
-
tak jednička Halo i dvojka vyšla ještě na starej xbox, tak sem to nepočítal *4*
-
Ale tak snad ne debata co je lepsi probuh. Nejsme deti ne? ;)
-
V tom případě bych doplnil ještě první Halo *1*
-
Vypadá to zajímavě.. Navíc mi to dost připomnělo Den Trifidů :)
-
Teo: Protože na pc nehraju (už dávno ne), zkrátka se mi líbí lehnout si do postele, vzít pohodlný xboxový ovladač a čumět na velkou plazmu, nechci nic instalovat, řešit jestli se to bude škubat atd ... moje volba, mně se to tak líbí a vyhovuje, kdo chce hrát na pc nebo PS3 at hraje... Všechno má svá pro a proti .. každý at si hraje co chce a na čem chce, každý podle svého gusta, co mu invidivuálně vyhovuje, vždyt je to jedno ne? Hlavně at si všichni pořádně zapaří to co je baví a tak jak chcou :)
Jo vlastně Wara 3ku hraju na notasu po netu dobře, ale to je jediná hra na pc už jenom ...
PS: já zase třeba nechápu jak někdo může držet dobrovolně ten hrozný PS3 ovladač... no a co no... přesto ho miliony lidí drží stejně jako miliony lidí drží ten Xboxovej ... nech to plavat :) -
doplnil bych ještě Gears of war 1 *3*
-
Ach jo, tohle jsou přesně hry, které mě občas přinutí přemyšlet jestli nekoupím PS3, ale je to zbytečná investice, navíc jsem stejně uvažoval o Xboxu 360, koupil jsem ho a musím říct, že teď už jsem rád, že jsem se toho krámu zbavil. *4* Holt od pohodlného PC se těžko odvyká *4* . Kéž by i na něj vycházely takové hry.