Přejít na výpis diskuzí
Chystá DICE omezení: jeden voják na jednu kopii Battlefield 3?
13.8.2011 | Petr Poláček
121 příspěvků
-
JAhaa :D :D a kde jsou ty chytrácký keci jak ,že prej je COD šit a chtěj jen podojit hráče jen ať vám ten váš debilní Batllefield dá co proto aspoň se konečně probudíte někdo vypustí zprávu že by mohla vyjít trochu lepší hra a všichni řikaj že to bude budoucnost chci vidět ty vaše tváře až bude čumět co je to za kravinu....
-
Neni potřeba bojkot (ve smyslu organizovaný skupiny), prostě to chce, aby si lidi samotný uvědomili to, že by šlo něco změnit a ne organizovat nějaký hloupý skupinky, který se stejně pak skládaj z fanoušků té hry a koupí si ji (viz. jak dopadl bojkot Left4Dead 2- fakt největší vtip). A i když jsou prodeje na konzolích větší než na PC, u některých titulů na PC jsou prodeje nezanedbatelné a myslim, že třeba právě BF3 je něco, na co EA ohledně prodejů PC dost spoléhá.
-
RO je total dead hra, je problem najst server, na ktorom je viac ako 15 ludi...Denny peak hracov ako 500 na steam stats hovori za vsetko.
-
Někdy by ses měl podívat na prodejní čísla. A taky na historii těhle "bojkotů".
-
tak v tom s tebou nesouhlasim. Byl bych raději, kdyby většina hráčů zůstala u BF a CoD, at neklesá úroven hráčů RO (která už tak neni nijak valná)
-
Myslim, že PC má pořád co nabídnout a očekávám, že postupem času začně zájem o konzole opadat, dokud něpřijdou zase nové... Ale jinak, BF3 je údajně primárně vyvíjen na PC, takže kdyby si to PC hráči nekupovali, tak EA a DICE přijdou zřejmě o dost. Ale to by zase svedli na piráty, známe, že?
-
Upřímně, těžko říct, co je lepší volba. Asi spíš půjdu do již zmíněné RO2. Hra vypadá parádně, navíc Tripwire má tendenci podporovat jejich hry Free DLC, jako to dělá Valve a nehrozí, že za rok vyjde další díl za plnou pálku. Tady by prostě měla bejt volba jasná, bojkot EA a Activision a ukázat jim, že o dost přicházej...
-
NFS : Run ho nemá, ale bude mít ;) Jenom taková malinká úprava
-
Je to jednoduší a levnější, pořídit si konzoli (primitivnější taky). My PCčkáři jim dali život, oni nás teď vydíraj. A bude hůř...
-
V případě cod s tebou souhlasím. Ale proč bys nakopal obdivovatele steamu do pr...? Mě třeba naučil kupovat hry. Dává mi k nim "to něco navíc", proč si to chci nakonec (za rozumější cenu) koupit (uživatelé vědí, co tím navíc myslím). To, že vydavatel vyprodukuje hru, která poté k 10ti hodinové hratelnosti musí mít dalších x DLC, není chyba Steamu / Valve. Si myslíš, že BF3 vyjde komplet? Píšu ti -> 0 (předcházím tvé odpovědi, fb nemám)
-
Holt, lidi si musí uvědomit, že pokud chceme něco změnit, mnohdy je potřeba proto něco udělat a obětovat. Ať je to komfort, nebo třeba vize, že nebudeme mít další díly, kdyby jsem tohle udělali s každou další hrou od EA, můžeš si být jistej, že by EA ustoupilo a ještě rádo, protože jinak by to znamenalo jejich konec...
Ale co jsem si všim, tohle lidi neppchopí (hlavně u nás). U nás, když se stávkovalo v dopravě, tak nakonec stávkující byli ti špatní, protože na to prý doplatili hlavně obyčejní lidi. Jenže o to taky šlo, nevim, prostě musíte si uvědomit že jinak to asi nepůjde... -
Ano. Taky půjdu pravděpodobně do RO2. Navíc vlastním první díl, a tak mi Steam namísto 10% dá rovnou 20% slevu.
-
Tj právě rozdíl mezi PC a konzolema. Konzole umí / podporují jen to, co jim jejich výrobce umožní. PC je multifunkční platforma.
-
To na stočí jen slůvko OMG ! Kašlu na ně a jdu si předobjednat MW 3. *3*
-
Ale tohle neni chyba vyvojaru ale distributoru jako EA. A jim na nejakem % prodeji na PC nezalezi. Je zivi prodej konzolovejch verzy a ty jim vydelaj na dalsi dil. Kdyz byste rekli ne, tak nam na PC dalsi dil ani neudelaj.
-
Asi tak, jen zlomek hráčů si to nekoupí, miliony ano. Bude to samé jako v případě COD. Několik málo nových mp map v DLC za 300 Kč. A stejně to ti lidi kupujou, to nepochopíš.. A tak vydavatel v tomto rejžování samozřejmě pokračuje. Kéž by ty davy odsoudili tento systém "vydírání" zákazníků k zániku, oni by si pak rozmysleli kontroverzní rozhodnutí a nucení lidí.
Za mě - zrušil jsem předobjednávku a hru si nekoupím, pokud mě časem nepřemluví nějaká dost nízká cena a nebo zrušení těchto debilit (UbiSoft také časem zrušil u AC2 nesmyslnou ochranu a hra přišla na nějakých 250 Kč, fajn). -
Tohle se prostě jěn tak nezmění. Lidi si to koupěj tak jako tak a to je asi problém, protože se tim vývojářům podřizujeme. Jako zákazníci bysme měli umět říct NE a prostě "donutit" vývojáře dělat to, co si přejeme. Pokud si BF3 koupí miliony lidí i přes tohle všechno, je to pro ně jasnej signál dělat i další hry na stejném systému...
-
nechapes ze oni to nikdy nezrusi? to by pak byli sami proti sobe! *1*
-
NEKUPOVAT a čekat až to zruší a hra zlevní *4*
-
Ty si úplný mimoň, chcel som ti tu napísať celkom dlhú odpoveď, ale došiel som k názoru, že to snáď ani nemá význam. Len mi prosímťa povezd k tomu Steamu, ktorá z tých vecí, ktoré si vymenoval sa ho týka?
Ahoj a ďakujem.