Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    Sorry za tenhle výkřik do tmy, ale nemůžu si zkrátka pomoct: HEEEEELL YEAAAAH!!!!!!!!
  • P.S. to v Čechách nehrozí... :/ *8*
  • Doplnění: Ragnar dnes na Twitteru napsal "We’ve also received 1M NOK ($175,000) from the Norwegian Film Institute to help fund the first stages of preproduction. Yay! #Dreamfall #TLJ"
    Najs! *5*
  • Je to sice dobrá zpráva, ale teď ještě zbývá aby tu supr sérii nezkurvili.
  • Ani se mi těm řádkům nechce věřit! Skvělá zpráva.
  • Nejlepší zpráva letošního roku. TLJ je podle mě nejlepší point and click adventura všech dob. A dreamfall byl sice slabší, ale příběh měl stejně vynikající. Až na ten cliffhanger na konci.
  • Cosi
    Save April.
  • Cosi
    Hurá, kam mám dát peníze... aha tahle hra naše peníze nechce. Ještě uvidíme jestli se náhodou neobjeví na Kickstarteru.
    A nedá mi trochu přidat skepticismu. Přeci jen udělat hru, která je na kapitoly a zachovat si drive po celou dobu bude možná trochu problém. Snad si s tím Ragnar poradí a vypustí souboje spolu s pasážemi, kde se dalo jen chodit.
  • Syberia je dokonala,The Longest Journey temer. Vic neni treba *2*
  • prosím prosím ať je to dobrý, moc dobrý, nejlepší, tak jako první část!
  • muha
    Hneď po Sybériach moja najoblúbenejšia adventúra. Hra podobného štýlu v súčasnom grafickom a technickom kabáte v podstate neexistuje, pokračovanie (vydarené) by bolo zjavením podobne ako vo svojom žánri Dishonored.
  • Huraaaaaaaaaaaaaaaa :)
  • No konečně dlouhej 5 let od dohrání Dreamfallu sem musel čekat na tento den.
    Find April Rayen z toho mi vždycky šel mráz po žádech *1*
  • hitokage
    Už jsem ani nedoufal! Teď budu z návalu radosti minimálně hodinu mimo, kdyby to tak bylo častěji...
  • No konečna nějaká dobrá zpráva. :-)
  • fizola
    Najssssssss :P
  • montatatana
    jestli to da na kickstarter tak prijdu o vsechny uspory :)
  • Amylee.Anderson
    Yes please!
  • Yaaaaaaaaay, konečně!
  • Robotron3
    No dyť, to by byla taky trestuhodná ostuda, neudělat další díl :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit