Chystá se nový Zaklínač. Poběží na Unreal Enginu
-
Oznámili to jako strategické partnerství, tzn. jasně si uvědomují, že problémy s vlastním enginem byly pro Cyberpunk 2077 zásadní. Bez ohledu na konkrétní dohodu, a ta nepochybně závěry z těch zkušeností bude obsahovat, jim určitě je jasné, že barák plný lidí co vyvíjí engine (a měli možnost vidět a spolupracovat na vyšších desítkách ne-li stovkách různých projektů které možnosti toho engine využívají všemi způsoby) je prostě lepší, než jedna místnost inhouse engine vývojářů kteří se snaží vycrunchovat zázraky na počkání a pak to ladí na konzole o rok déle...
-
Můj osobní tip je 15.6.2022 - k tomuto datu oznámili ukončení podpory Win7 u CP2077, takže nejspíš budou po tomto datu něco vypouštět ven.
-
Nebo cekat az Vendor vyresi ten problem co je brzdi. Zalezi na SLA s jakou prioritou si muzou otevrit ticket a na co. A je to nemlich to stejny jako s internim enginem, neco ti nejde>ticket na tym co to spravuje>cekat na vysledek. Mezitim si muzes resit neco jineho a remcat na 3 id*oty. Id*ot co to navrhnul, id*ot co to spravuje a id*ot co to pouziva. Podle toho co v IT delas vyber si pozici. ;)
-
Tak vývoj CP2077 začal někde v roce 2015, takže jim trvalo 4 roky než vydali informace o příštím Zaklínači.
-
Ano. Samozřejmě že to vypadá jako rys, ale je to prostě kočka. Čičinka Lízinka by na medailonu vypadala blbě 😉 Ale nechme se překvapit, třeba opravdu CDPR přidá novou školu
-
https://happygamer.com/cd-projekt-red-confirms-that-more-witcher-games-are-coming-after-cyberpunk-2077-24556/
Zde například srpen 2019
-
Těch 7/10 může být hodnocení v rámci celého spektra a průměr (často míněn medián) v rámci spektra her, které běžný člověk hraje. Pokud tedy v drtivé většině hraji hry, které mají hodnocení nad 5, tak se ten můj průměr/medián může pohybovat mezi 7-8.
-
To s tím enginem je dobrý nápad, nejen že se UE5 tváří jako dobrý nástroj, hlavně když jim to nebude technicky šlapat dobře, tak to prostě pošlou na support Epicu a interní tým může řešit důležitější věci pro gameplay.
-
Jo, se vším co píšeš souhlasím, ale jak píšu ve světle toho v jakým stavu hra vyšla to opravdu byl ten "nejmenší" problém 😀
-
Škola rysa možná neexistuje ale ten medailon rozhodně není jen kočka už podle uší. Ale jinak si myslim že CD Projekt si může dělat víceméně co chce a kdyby chtěli udělat třeba školu lenochoda tak jim v tom nikdo nemůže zabránit. 😛
-
Jo. V tom jim věřím. Doufám, že nebudou zkoušet něco více "cool" případně zcela odděleně.
-
Nula tu není validní hodnocení. Tedy pokud se dá spolehnout na https://games.tiscali.cz/tema/jak-hodnotime-hry-na-games_cz-56776, což je 12 let starý článek, ale novější jsem nenašel.
-
Pravda, aby z toho neurobili Zaklinac as a Service 😎
Ale myslim, ze zrovna CD projekt je pomerne SP safe...
-
Asi patřím na základku, ale (0+10)/2 = 5. Nebo (0+1+2+3+4+5+6+7+8+9+10)/11 = 5
Je to průměr minimální a maximální hodnoty. Nebo ne?
-
Mně už bude jenom stačit, když tam bude pořádný SP příběh a půjde to hrát offline.
-
Možná nejsi jen správný ročnik, ale ve spoustě magazínu se dříve používalo právě písemné hodnocení. “Good” byl vždy ekvivalent 7/10.
-
Jak tady napsal iSpirit, nejsme ve škole. Tohle je herní business.
Bohužel známky 1/10 až 3/10 se moc nepoužívají. Protože i na herním odpadu vždycky najdeš nějaký herní prvek, který si zaslouží aspoň bod či dva.
-
Pokud vím, tak nic takového zpočátku neříkali. Tohle začali tvrdit zhruba až někde v momentě, kdy jim došlo, že si ukousli mnohem větší sousto než zvládnou...
-
Jo no. Ta hra primárně ani není RPG, ale jenom akční FPS. Questy nemají žádné volby. Hloubku. Různé možnosti provedení. Děláš něco pro nějakou postavu a nemůžeš ho třeba zradit a přidat se k protistraně apod. Nějaké zjišťování informací které pak můžu použít a změnít průběh úkolu ? ( Fallout 2 ) Neexistuje. Proč tam vůbec je výběr, co postava řekne ? Hry jako Fallout NEW VEGAS opět a napořád nepřekonané.
Gunplay neuvěřitelně tupý. Cyberpunková tématika zpracována pro masy stylem Neon=Future
Koncept hackování zabitý.
Město nemá absolutně žádný smysl. Proč se po něm mám pohybovat jinak než fast travelem ? Nemám co objevit. Hra mě nikam nikdy nepustí. Neodmění za průzkum. Mapa by měla mít značky míst, a né úkolů. Ty chci hledat skrz dialogy.
6/10 max
-
Otázkou je, jaké možnosti má CD Projekt v rámci zaklínačské licence. V principu není problém další školu do univerza přidat. Prostředí, kde se odehrává děj knih a her rozhodně nemusí být celý svět. Puristé to samozřejmě budou vydýchávat jen těžko.
Samozřejmě to může být i předesignovaný medailon školy kočky s tím, že si ho nositel nechal předělat, aby vypadal spíš jako rys (kočka jako kočka).